Tira
|
Deja bi ga slikala, sam je problem, k jz ne znam slike sm gor pripet Drugače je pa čist preprost, samo moram dobit še kakšen fin papir, da bom gor natisnila. Janci tud jz še vedno iščem senčko za na plažo V Pikapolonici so imeli en tak polšotorček, visok 1,20m... pa mi nekak ni bil najbolj všeč. Sej tolk časa se bom zmišljevala, da bo še tam vse zmanjkal. Naravna senca je seveda najboljš, sam takrat ko gremo mi na morje, bo pomoje prov pasal bit na sončku in imet samo malo sence, je še vedno bolj toplo kot pa v naravni senci. Mi bomo na morju šli definitivno v vodo, sploh ne razmišljam, da ne bi. Kaminek tud mi imamo Novolac IT in našemu tud pomaga. Sedaj kaka vsak dan, včasih celo dvakrat. Samo mi ga uporabljamo že skoz. Imam pa avstrijskega, ki je ful boljši... res se opazi razlika, pa še cenejši je. Drugače pa samo ena informacija za vse, ki imate hude krče... sem slišala, da v Rovinju in Puli dela en kiropraktik ali nekaj podobnega (Carter)- američan, ki zdravi tudi krče dojenčkov. Zastonj! Kolegica je bila pri njemu in pravi, da pomaga. Glede pleničk sem pa danes naštudirala vse in ugotovila, da so najcenejše Pamperske v Műlerju Simply Dry... ne vem pa še, kako dobre so. Meni so zaenkrat še vedno najboljše Pampers Activ Baby oz Baby Dry. Aja pa sedajle imate v Mercatorju 20% znižanje vseh plenic. Še to, ali je katera že hodila na vadbo-tečaj plavanja dojenčkov, ki ga organizira Plavalna zveza Slo? Sem mal brala in se mi zdi ful dobro za malega in zame. Upam, da bo oktobra že dovolj dobro držal glavico, da bova lahko šla... ja pa da bo finančno stanje dopuščalo
|