tinca84
|
Živijo!! Jaz sem že zdrava, tamali mi pa nekam čudn včasih kašlja, ampak samo takrat ko me ni zraven njega, a mislite da išče pozornost in me s tem hoče poklicat? Kot bi se mal afnal zraven . Včeraj smo imeli v bolnici pregled kolkov in sta oba kolka OK , ga ne rabim več široko povijat, kak sem vesela, tamali pa še ful bolj Naty-Taja ti bom ZS poslala... bačko mi nismo imeli pri 2 mesecu pregleda, niti tehtanja. Ja res imamo vse podobne probleme. Men se vsak dan ful podoben zdi, zjutraj se vstanem, na hitr pospravim, zraven pa študiram.... tole moram spucat, likat bi mogla, po tleh bi mogla pobrisat, rože moram it čimprej zalit, kaj bom nardila za kosilo???????..............in še in še....pol sem pa živčna ker mi ne rata vsega. Zdaj vidim da nisem edina, sem se kr mal potolažla, kot pravite nekatere pa bom še jaz "kaj me briga, bo pač mal nepošlihtano" Mojga dedca bi pa poslala na dooolge počitnce, ker se tak nesramno do mene obnaša, ko sva sama še gre, če je kdo na obisku al če sva kje, je pa polomija. Tak se obnaša kot da vse on naredi, jst sem pa nula. Npr. včeraj sva bla pri njegovih doma, sem imela Nika v naročju in se je smejal in čebljal po svoje, v sekundi pa se je začel ful jokat in ga nisem mogla pomirit, pa pride moj po kaki minuti in reče pred vsemi, da kaj delam z otrokom, če ga nisem sposobna pomirit, mi ga je hotu kr spipat z rok... še danes se nočem menit z njim . Naj se mal začne obnašat, se mi zdi da je čedalje slabše, sam pizdi se na mene po cele dneve, pol bod pa dobre volje, js sem ful bolj srečna ko sva z Nikijem sama doma!