Ayo
|
Evo evo mene se sem tukaj: Ojoj ste tok klofale, da vam nisem vec sledila, zvecer sem obicajno preletela vase ctivo, za pisat pa potem zmanjka energije. Sem bla pa tudi ful bizi ta teden, tako da se tudi sama cudim, da nisem pristala ze v P. Namrec finisiramo s pogodbo o nakupu hiske (o tem sem ze nekaj mesecev nazaj pisala, da kuoujemo), no tako da ce bo vse po sreci v ponedeljek podpisemo Sva toooooooook vesela z mozekom, iiiiiiiiiiiii!!! Sicer bo gotova sele jeseni drugo leto, ampak se bo to leto sigurno hitro obrnilo! Itak da se vedno bedim ponoci (pa tudi jaz zavestno raje ne prizigam raccunalnika, ker je potem res se slabse), tako da potem cez dan nadoknadim 2 urce zjutraj ali pa popoldne. Tako da so dnevi kar leteli in leteli!! Za je tudi vec ali manj vse pripravljeno, edino res bi mogla kupit se kaksno jopico, sem ze nekaj gledala, ampak je vse ze poropano in na policah celo ze visijo bunde in zimska oblacila Stanovanje tudi je zglancano in se sveti...torba z v P je pripravljena na polovico, se kaksno stvarco bom mogla not vrzt in...to je to. Seveda pa najprej C E S T I T K E go-ta za Nika!!!! Lepo se cartajte in da boste cimprej doma, potem pa hitro na RR napisat vse kar se je zgodilo!! Aprilcica, no vidis samo da je bilo vse ok v bolnici, da so te zrihtali, itak!! eee35, skoda da obrat ni spel , pa saj bo ze nekako ven prisel a ne! Imate vse lepe busije Horoskop - jah jaz to jemljem bolj za zabavo kot pa zarse. Jaz sem tudi bikica in sem ze fulkrat slisala, da levi niso za to znamenje, ceprav sem pred leti imela (no saj jo se imam) mojo najboljso prijateljico levinjo in sva se super zastopili, sva bile ko rit in srajaca. Upam, da se bom s svojim otrokom razumela; ker se s svojo mamo ne, ceprav sva obe bikici. Drugace je moj kozorog, Gabriel strelec, tako da bomo sedaj 2 zemeljsi znamenji proti 2 ognjema. Se bomo ze postimali Nic, grem popapcat sladoled, potem pa verjetno skocim v Ikeo in nato na plavanje!!