|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
24.7.2009 11:46:48   
hel32
Sams, sem vidla ja kuponček v bc reviji, bom verjetno tudi jaz šla po flaško in blazinice, vedno prav pride.
Eee35, dobrodošla nazaj, maš pa res trmastega mulčka, za porod pa le vprašaj, oli bodo nardili CR ali vaginalni.
23tina, bova kr skupi čakale tuki, jaz imam še tudi cel mesec pred sabo, pa mi je že zdaj taka muka s tem bauhijem, da ni za poved,
komi čakam na jutri, da bo hladno!
Saj vem, ko bom pa rodila, bo pa se ozračje tudi ohladilo, vsaj tolk mora user posted image  počakat, da streho prekrijemo, potem se pa lahk rodi.
Glede horoskopa, jaz imam doma levčka Tjaša, dragi je pa tehtnica, levčki so kr trmasti po naravi, težko jim dopoveš kaj, ubogajo tudi bolj težko,
meni je vseeno kaj bo po horoskopu, sam da bo zdrav user posted image !
Aja, še to sem mislila komentirat, so pa res različni G, moj mi je dal tablete za železo, pr Hemoglobinu 116, drugi pa še ne dajo.
Grem kuhat, pa 2 pralna stroja cot obesit!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
24.7.2009 11:49:46   
Reby
muca - vaša punca je pa takole trmasta. Nič se ne sekiraj, poznam kar nekaj primerov, kjer so se obrnili tudi en teden pred porodom. Glede hrane ti pa ful zavidam, jaz sem skoz lačna user posted image
eee - žal mi je, da se tvoj škrat tud ni obrnil. Pa je z nogicami ali z ritko zasidran?
go_ta - čestitke tebi in atiju ob rojstvu sinka user posted image
Tanchy - mmm, potratna potica, pridna! user posted image   No, moj mož je devica in je kar priden, kar se stanovanja tiče, tako da upanje ostaja
simonalokar - a ti si tud levinja? Pa mož devica, pa levčka bote mel - isto kot pri nas, jeeeee user posted image

< Sporočilo je popravil Reby -- 24.7.2009 11:50:09 >

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
24.7.2009 12:02:08   
eee35
reby: na ritki sedi, je bolj v klobčič zviti.

Dala sem v album dve sliki, ena dva tedna nazaj poslikana, druga v nedeljo. Trebušček bom tudi, ampak hočem, da me user posted image poslika, ker ko to delam sama, katastrofa ratauser posted image . Od spredaj se niti ne vidi ga toliko, od strani pa fuuuuul. Kot žogica je. Obseg pa je 103 cm.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
24.7.2009 12:04:54   
simonalokar
reby bo še zanimivo kako bo šlo user posted image user posted image user posted image . ampak pomembno da bo zdravauser posted image .

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
24.7.2009 12:06:37   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: eee35

reby: na ritki sedi, je bolj v klobčič zviti.

Sem te vprašala zato, ker ce je na ritki, bodo poskusili naravno, če bi imel pa že nogice bolj dol, bi najbrž bp naredili CR. Sicer pa držim pesti, da se obrne user posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
24.7.2009 12:08:03   
eee35
reby: kje pa tvoje slikce trebuščka?user posted image pogledala sem album z živalcami, kako huda mačkica (mačkon?), jaz sem čisto nora nanje, doma imamo 4! Tuki sem tudi imela eno, pa je bila moj najboljši prijateljček, nažalost je umrla par let nazaj, še zmeraj jo pogrešam.

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
24.7.2009 12:09:56   
eee35
A veste kaj, mislim, da mi je to mirovanje škodovalo!!! Moj brat sploh ni devica, ampak lev!!! Bi morala na en sprehod, se prezračiti, ker že neumnosti pišemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1707
24.7.2009 12:11:15   
tulpek
Ko že govorite o horoskopu:  js sem celo življenje govorila, da levčka pa ne  bom imela (izkušnje s sestro: levi in biki ne gremo skupaj), ni šans, bom že tako splanirala....  koncu bo pa levček, če se mu/ji bo mudilo. 

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
24.7.2009 12:13:02   
eee35
tulpek: jaz sem bikica, mojuser posted image pa levček, pa sva zelo kompatibilnauser posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
24.7.2009 12:19:29   
Muca83
Zdaj pa vem zakaj je moja tašča tak manijak za pospravljanje user posted image user posted image Devica, itak! Ampak ona ima za moje pojme tak čuden način pospravljanja. Ona vedno pospravlja znotraj kuhinjskih omaric, pa vso posodo ven da in v pomivalcu opere in nazaj notr, pa v dnevni prah v detajle z vsakega okraska. Tako, da pospravlja več dni skupaj, ampak videt ni pa nič. Znotraj omaric je v nulo pospravljeno, zunaj pa vse zmetano user posted image user posted image user posted image

Jaz pa rada samo ta velike zadeve pospravim, da je kaj videt. V detajle se bolj redko spuščam. user posted image

Sem pozabila še povedat, da je moj lubi včeraj ugotovil, da sem "zoprna" in da me "hormoni dajejo". In potem je šel kar v posteljo in ni več govoril z mano. No, saj priznam, sem bila res malo tečna user posted image Tole zapečkarstvo mi malo škodi bi rekla, ampak mi ni za okol hodit v tej vročini.

Joj mene pa vedno bolj mika, da bi šla malo na morje... A je kje na slovenski obali vsaj približno normalna plaža? Tko, da se ne ubiješ, ko greš v vodo? Že doooolgo nisem bila, ko sem pa bila se pa spomnim edino Strunjana, samo sem vedno s pomola v vodo skakala, zdaj pa ravno ne bi. Mah, beda, k je poletje moj najljubši letni čas, ga pa preživljam zabubljena v stanovanje user posted image

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
24.7.2009 12:22:33   
tulpek

tulpek: jaz sem bikica, mojuser posted image pa levček, pa sva zelo kompatibilnauser posted image

Super, sem pa že sama ugotavljala, da se v bistvu z ženskimi levi ne ujemam najboljše, tak da če bo user posted image prehiteval, naj bo fantek user posted image .

< Sporočilo je popravil tulpek -- 24.7.2009 12:23:31 >

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
24.7.2009 12:31:34   
kerala
horoskopi: po moje pa teli horoskopi sploh niso tko pomembni. jaz sem do 35. leta mislila, da sem kozorog, k sem zadnji dan zvečer, potem pa mi je kolegica iz nekih tabel odčitala, da sem že vodnar... no, pa smo tam, vedno nekaj lastnosti zase najdeš, če ne jih pa pripišeš ascendentu, luni... Moj je tudi vodnar in je vedno pravil, da vodnarke pa ne bi imel za nič na svetu
moj bivši je bil lev, ma nekaj groznega, horor... moj najboljši prijatelj pa je tudi lev, on je pa super!

jaz uglavnem v nobene take vraže ne verjamem, kakor tudi ne vedeževalkam, astrologom in podobnim napovedovalcem... enkrat samkrat v življenju sem bila pri eni, v prejšnji nosečnosti, me je kolegica prepričala, pa sem šla vprašat kako je z mojim otročkom. Napovedala je, da imam zdravega fantka, imela pa sem punčko, ki ne bi nikoli živela... tako da si verjetno mislite, kolikokrat bom še šla...

Muca, mi tudi hodimo v Strunjan. Jaz grem v vodo po stopničkah na pomolu, kar pa mi je svetovna muka, ker sem vedno rada v vodo skakala, ker me drugače full zebeuser posted image

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
24.7.2009 12:58:34   
aprilčica07
Muca83: saj v pikapolonici nisva naročila lupinice od maxi cosi, je bla od peg perego...  ampak ko sva iskala v bc niso imeli ama ništa na zalogi in tudi povedat niso une trgovke tam znale nič..... pol smo se pa očitno prehitro odločili.. ampak je moj že šel v bc in vzel to lupinico uno smo pa stornirali.. saj jo bojo že prodali...

Sem vidla, da se je razvnela debata o horoskopu: mene sploh ne brigajo ta znamenja.. saj en tolko verjetno velja, ampak da bi zdaj neki zganjala pa mi je malo mimo......  vsa znamenja imajo za moje pojme dobre in slabe lastnosti... tako, da bistveno je da bomo vsi zdravi, pa naj bo pol lev ali devica ali pa kaj drugega...user posted image user posted image user posted image user posted image

eee35: škoda da obrat ni uspel, ampak kaj češ neki forcirat če pač ne gre...

No, jst sem dobila novo dozo železa. Je pa v bolnici popolna prepoved obiskov, ker imamo na pohodu to novo gripo. In je na našem koncu okuženih tolko, ko jih je po celi Sloveniji skupaj.... Tako, da če me prime rodit, bojo mojga razkužili predno bo vstopil v porodno, takoj ko se dete rodi pa  mora it ven iz bolnice. Obiskov pa nobenih...

Tako, sem se najedla, je mama kuhala. NJami je blo dobro. Zdaj bomo še malo tle, pol pa malega spat in pridem kaj nazaj čekirat  kako ste. Tako čvekate, da vas ne uspem sledituser posted image user posted image user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
24.7.2009 13:03:35   
aprilčica07
Še naša kombinacija znamenj: jst oven, moj lubi oven, mali pa bikec.. kaj bo tokrat bomo vidli, niti nevem ali se 22 ali 23 začne devica, rok imam pa 22 08..... tako, da smo familjarno več ali manj vsi z rogovi, tudi moja mama, pa tašča.... edino tata je devička, in moj braec strelec,. drgači  pa sama rogata znamenja okoli in okoli.. pa ta boljša kolegica je levinjauser posted image user posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
24.7.2009 13:03:54   
Reby

reby: kje pa tvoje slikce trebuščka?user posted image pogledala sem album z živalcami, kako huda mačkica (mačkon?), jaz sem čisto nora nanje, doma imamo 4! Tuki sem tudi imela eno, pa je bila moj najboljši prijateljček, nažalost je umrla par let nazaj, še zmeraj jo pogrešam.

Joj, a veš, da sem že pozabla na tiste slikce. Ta mačkonček je pravi ris, ima 8 kg :) Sem ga dodala v album.

Pa še moj buši - tazadnja slikca, zdej se je že bolj dol spustu:

user posted image

< Sporočilo je popravil Reby -- 24.7.2009 13:11:57 >

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
24.7.2009 13:16:33   
opatija
Ojlauser posted image !

Ful ste pridne čvekice. Sem kar debelo pogledala koliko novih strani se je nabralouser posted image

Go_ta ČESTITKE ZA MALEGA NIKOTA! Lepo se cartkejte!!!
Kar oči so se mi orosile, ko se brala očkovo sporočilo. Ne morem vrjeti, da smo že nakoncu in da se je začelo DOGAJAT!

Kljub ogromnemu trebuščku in občasnemu slabemu počutju se mi vseeno zdi, da je ful hitro minilo. Do roka imam še trinajst dni, pa nobenega občutka, kdaj in kako se bo začelo/zgodilo. Včeraj ponoči sem imela občutek, da so se začeli popadki in dve uri nisem mogla spati, nato pa se je umirilo. Moram priznati, da me je kar malo stisnilo, ker še nimam vsega 100% pripravljeno. Nekaj stvari bi rada še uredila, vendar mi počasi zmanjkuje enregije, na kar vpliva tale vročina. Vsak dan upam, da bom zaključila z delom za službo, pa še kar ni konca. Tegga imam pa RES že pouhen kufer, ker mi je najtežje sedeti za računalnikom. Vedno bolj se mi zdi nagravžno, da ljudje kar nočejo zaključiti, čeprav vejo da imam čez dva tedna rok. Vse se vleče, ker se je tako težko malo zorganizirati, šibek člen pa izpadem jaz. Odločila sem se, da se od naslednjega tedna naprej se ne mislim več javljati na telefon, sicer me lahko še kdo pokliče v porodno sobo, če je kakšna možnost da bi še to pa to... Idioti!

Vidim, da bi nekatere rade čim prej rodile, mene pa daje sentimentalnost, kako bom pogrešala te brcike in mi gre kar na jok.

Glede horoskopov, so zelo kompleksna zadeva. Pomemben je namreč še ascendent, luna, ... Horoskope ljudje navadno preveč banalizirajo in jih mečejo v isti koš kot vedeževanje ali trapaste tedenske napovedi. Vsako astrološko znamenje ima pozitivne in negativne lastnosti, kombininacij le teh pa je ogromno. Sicer pa, kdo lahko sodi, kaj je dobro in kaj slabo?

Tako drage moje, jaz moram narediti še kakšno kljukico na seznamu opravil pred odhodom v porodnišnico, nato pa moram pripraviti pojedino za ribji piknik. Vsem želim lep in uživaški vikend, če pa bo kje kakšna akcija pa SREČNO!

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
24.7.2009 13:19:11   
eee35
No evo: zelo lep trebuščekuser posted image

kerala: ja, meni tudi vedeževalke pa to ne sedejo, nikoli nisem bila, pa tudi ne namerava,user posted image , ampak če komu paše hoditi, kar!

Kok je vroče! V Postojni je bilo noter kar prijetno, celo v sobi.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
24.7.2009 13:29:31   
Ayo

Evo evo mene se sem tukaj:

user posted image

Ojoj ste tok klofale, da vam nisem vec sledila, zvecer sem obicajno preletela vase ctivo, za pisat pa potem zmanjka energije.

Sem bla pa tudi ful bizi ta teden, tako da se tudi sama cudim, da nisem pristala ze v P. user posted image
Namrec finisiramo s pogodbo o nakupu hiske (o tem sem ze nekaj mesecev nazaj pisala, da kuoujemo), no tako da ce bo vse po sreci v ponedeljek podpisemo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sva toooooooook vesela z mozekom, iiiiiiiiiiiii!!! Sicer bo gotova sele jeseni drugo leto, ampak se bo to leto sigurno hitro obrnilo! user posted image

Itak da se vedno bedim ponoci (pa tudi jaz zavestno raje ne prizigam raccunalnika, ker je potem res se slabse), tako da potem cez dan nadoknadim 2 urce zjutraj ali pa popoldne.
Tako da so dnevi kar leteli in leteli!! user posted image

Za user posted image je tudi vec ali manj vse pripravljeno, edino res bi mogla kupit se kaksno jopico, sem ze nekaj gledala, ampak je vse ze poropano in na policah celo ze visijo bunde in zimska oblacila user posted image user posted image user posted image
Stanovanje tudi je zglancano in se sveti...torba z v P je pripravljena na polovico, se kaksno stvarco bom mogla not vrzt in...to je to. user posted image

Seveda pa najprej C E S T I T K E go-ta za Nika!!!! Lepo se cartajte in da boste cimprej doma, potem pa hitro na RR napisat vse kar se je zgodilo!! user posted image

Aprilcica, no vidis samo da je bilo vse ok v bolnici, da so te zrihtali, itak!! user posted image

eee35, skoda da obrat ni spel user posted image , pa saj bo ze nekako ven prisel a ne!

Imate vse lepe busije user posted image

Horoskop - jah jaz to jemljem bolj za zabavo kot pa zarse.
Jaz sem tudi bikica in sem ze fulkrat slisala, da levi niso za to znamenje, ceprav sem pred leti imela (no saj jo se imam) mojo najboljso prijateljico levinjo in sva se super zastopili, sva bile ko rit in srajaca. Upam, da se bom s svojim otrokom razumela; ker se s svojo mamo ne, ceprav sva obe bikici.
Drugace je moj kozorog, Gabriel strelec, tako da bomo sedaj 2 zemeljsi znamenji proti 2 ognjema. Se bomo ze postimali user posted image

Nic, grem popapcat sladoled, potem pa verjetno skocim v Ikeo in nato na plavanje!! user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
24.7.2009 13:50:13   
aprilčica07
ayo: čestitam za nakup hiške!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem pa mislila, da si že rodila, pa mi še nič ne vemo.. v glavnem važno, da si ok.. pa trebušček sploh ni velik... jst se sploh ne bom slikala, ker me je groza, ko se pogledam v špeguuser posted image user posted image user posted image

Trenutno mali spi, in imam malo miru. Bom na kavč šla, malo počivat. Ali pa si bom kafe skuhala. Pol pod večer pa itak gremo spet v dolino. Jutri pa grem k frizerki,  sem ful vesela... Komaj čakam, da me malo postriže, ker nisem trenutno podobna nobeni stvari več.. Imam ful goste lase, nekam čudno skodrane in moram hodit na vsaka dva meseca, da me malo uredi, predvsem pa, da mi stanjša to mojo grivo...barvam se pa kr sama...

Jst pa jutri začnem porodniško, madona je šlo hitro. Sem mislila, da se bo bolj vleklo, pa evo nas, smo tik pred akcijo. Ježeš,  kmalu bomo vse na vrsti za pot v Rimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
24.7.2009 13:51:43   
aprilčica07
opatija: tvoje sodelavce ali pa šefe, pa nekam pošlji, če ti še zdaj ne dajo miru... halo??? saj si tik pred rokom, banda nesramna... mi dvigne pritisk tak način do fula, res..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne dviguje več telefona, služba bo lih tako preživela, ali si ti tam ali te ni.. ampak če se da očitno radi malo pokoristijo, kajne?

Uf................ 

Neposredna povezava do sporočila: 1720
24.7.2009 14:07:12   
sams
user posted image user posted image user posted image OOOOOOOOHhhhhh, sem copy-pastala sporočilo in mi ga je vseeno zbrisalo!!!! Kako sem jezna!!!!!

Naj ponovim na hitro:

eee35, za tole mučenje si pa prav zaslužiš en sladoled user posted image .

Ayo, sem vesela, da si še v 1 kosu. Sem ti že hotela poslati sms, če je vse OK!

Alisa, lepa sobica, Ayo, Reby, miska pa lepi bušiji!!!

Muca, meni je povsod pri nas lepo user posted image . Pa niti slučajno plaže niso divje.... Kot je rekla kerala, je Strunjan čisto OK, tudi Koper je lepo urejen, samo po mojem je gužva čez dan. Ne vem, ker jaz hodim po 18h oz. 19h (zdej malo prej, ker je prej tema user posted image ).

In naslednjič, ko se v tej vročini spravim kuhat, me ustavite!!!! Sem potna ko svinja in še nosečniško nerodna sem bila. Ko sem rezala stroke česna, so mi vsi hoteli pasti po tleh in sem jih lovila s trebuščkom user posted image , kot kakšen fuzbaler. Potem, kot da ni dovolj, sem si rekla, da bom naredila še eno ful dobro sladico, ampak sem pozabila, da se krema dela 100 let. In seveda sem bila vsa nervozna in je krema med mešanjem špricala po kuhinji.... user posted image  .... tako da me sedaj čaka GORA posode in pranje kuhinje..... jeuser posted image .... Ampak sladica je že v hladilniku in kosilce je pripravljeno (mleto meso danes, jutri pa od ostankov lasagna user posted image ). Jaz pa posoda in potem pod tuš in žal nič počitka, ker potem že pride mali iz vrtca in bo akcija....

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
24.7.2009 14:08:21   
sams
IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

opatija: tvoje sodelavce ali pa šefe, pa nekam pošlji, če ti še zdaj ne dajo miru... halo??? saj si tik pred rokom, banda nesramna... mi dvigne pritisk tak način do fula, res..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne dviguje več telefona, služba bo lih tako preživela, ali si ti tam ali te ni.. ampak če se da očitno radi malo pokoristijo, kajne?

Uf................ 

se strinjam z aprilčico, groza user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1722
24.7.2009 14:23:25   
Muca83
Umiram od vročine!! Sem zlikala 20 tetra plenic, 16 tetra krpic in nekaj najinih oblačil in zdaj teče od mene. Likalnik bi moral bit za poleti prepovedan user posted image Sem mislila vmes že obupat, pa sem zdržala do konca. Zdaj sem pa premočena in lačna user posted image Še dobro, da se je golaž vmes skuhal.

Ayo, vidim da si vendarle še med nami. user posted image Čestitke za hiško! user posted image Tudi moja življenjska želja je hiška. Aja, pa ful lep trebušček. Ti si tako koščena, da ti res konkretno izstopa. user posted image

Reby, tudi ti imaš zelo lep trebušček user posted image

Opatija, dobra si, da še vedno delaš. Jaz sem sicer rada za računalnikom ampak ne v službene namene user posted image

aprilčica, moja napaka, sem mislila, da si Maxi Cosi ker se cena ujema in si napisala, da je zelo podobna.

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

Neposredna povezava do sporočila: 1723
24.7.2009 14:35:50   
simonalokar
evo kosilo se kuha jaz pa hitr na RR.

ayo lep trebušček in čestitke za hiško - nama so se sanje podrle tko da sva si pr nejm zrihtala nadstropje z svojim vhodom in drugo leto bova še svojo teraso naredila tko da bo fajn.

muca si pa pridna - zdaj pa hitr jestuser posted image user posted image user posted image .

moj me je klical da gre  z kolegom na en drink pol pa po otroka in prideta domov. no pa bom še mal sama. sem ga klicala in me pol čez pol ure pokliče in reče če je treba že it. jaz pa mu rečem - veš v pol ure lahk že otročka povijemuser posted image user posted image user posted image user posted image , če te bom čakalauser posted image user posted image , da ti prideš.

no se slišimo

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
24.7.2009 14:36:43   
simonalokar
ah sranje pr nas spet tako piha da kar uka po vogalih spet ne bo nč kopnja zunajuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?