Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Slikco bom probala kasneje pripeti, če mi bo ratal.
...naslednji pregled imam naslednji petek 19.06....je pa reku da upa da se še vidiva ker imam vse tako nizko...al celo nosečnost ni niti enkrat omenil,da nizko nosim...sem rekla da je še zelo visoko glede na to kje sem Karin nosila...v glavnem jaz se ne dam in ne grem pred 24-im rodit...Karin naj spelje še te dni do konca šolo pa pol je treba narest še praznovanje njenega rojstnega dne za najbljižje in pa seveda vrjetn kar posebej za sošolce in prijatelje-vrjetn kr v MC-ku ,ker se pa jaz zadnje dni res ne mislim še s tem hecat...danes je pa v šolo nesla sladoled za vsakega tako in potem smo pa počas iz ta hudega ven...s pikotom sem zmenjena da tko ne sme prej ven-upam,da razume...
...sem bla nanj prikloplena 9 let nazaj v porodni sobi,pa se takrat nisem dost menla kaj vse zaznava tista reč...
Po moje popadke in otrokov srčni utrip.
Ima močan sesalni refleks in fejst vleče - 10 do 15 minut dojenja na 3 ure ji je dovolj. Upam, da ne bom imela kakih težav z dojkami, ker so non stop polne
fant (2) LJUBLJANA
36