Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Karitas - družine s 5 otroci 8.6.2009 10:01:30
|
|
|
|
Isabellabina
|
sem si pogledala in niti en delovni zvezek ,ki ga moji otroci rabijo ni noter.Karitas ima določeno kateri od katerih ponudnikov imajo zastonj in mi sploh ne pridemo v poštev. Ataja d.o.o., Trpinčeva 96 , Ljubljana, Debora d.o.o., Lipahova 23, Ljubljana Didakta d.o.o., Kranjska cesta 13, Radovljica i 2 d.o.o., Koprska ulica 94, Ljubljana Modrijan založba, d.o.o., Poljanska cesta 15, Ljubljana, Založba Rokus Klett d.o.o., Stegne 9b, Ljubljana Založba Tangram, Dolenjska cesta 242b, Ljublj To so založbe ,katere pridejo v poštev...mi pa imamo vse od DZS ali Izolit.....kr neki....
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
zanositevLelly28 RRAli ste se na zanositev pripravljale z npr. telovadbo, zdravo prehrano, refleksno masažo ali čim podobnim?da (
43%)

ne (
57%)
Število vseh glasov: 14Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!