|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
|
RE: Karitas - družine s 5 otroci 8.6.2009 10:01:30
|
|
|
|
Isabellabina
|
sem si pogledala in niti en delovni zvezek ,ki ga moji otroci rabijo ni noter.Karitas ima določeno kateri od katerih ponudnikov imajo zastonj in mi sploh ne pridemo v poštev. Ataja d.o.o., Trpinčeva 96 , Ljubljana, Debora d.o.o., Lipahova 23, Ljubljana Didakta d.o.o., Kranjska cesta 13, Radovljica i 2 d.o.o., Koprska ulica 94, Ljubljana Modrijan založba, d.o.o., Poljanska cesta 15, Ljubljana, Založba Rokus Klett d.o.o., Stegne 9b, Ljubljana Založba Tangram, Dolenjska cesta 242b, Ljublj To so založbe ,katere pridejo v poštev...mi pa imamo vse od DZS ali Izolit.....kr neki....
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiStarši smo pri igri na prostem preveč zašč...Z igro na prostem otroci pridobivajo neprecenljive izkušnje za življenje in modrice so del tega učenja. Starši moramo po...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Branje knjigMarogicaKako pogosto berete knjige?vsak dan (
23%)

včasih (
29%)

zelo redko (
34%)

ne berem knjig (
14%)
Število vseh glasov: 353Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!