Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
- šla sm spat šele ob 24.00 - no sej prej sm ene 2 ure na kavču spala
- Pol se je pa naša miss zbujala skori na pol ure ker ji je duda vn padala, pa enkrat bi zizala pa drugič ne bi pa odkrita pa neodkrita ... Ko sm tazadnič ustala me je mel da bi jo kar pri men v postli pustila bi se saj mal naspala! Ona zdej spi jest se pa z kavico filam da bo kej od mene dons.
) pa

ob 21h sm ga podojila in je minilo 6h tko da se je vliko mlka nabralo in je lepse jdel,j tut pluval ven ampak manj...ponoc sem ga tudi podojila in prejl zjutraj....mogoce je bla moja napaka da sem ga dojila vcasih na 2h najvc pa na 3h in je potem bilo manj mleka al kaj?
...Rebeka a ti ga se dojis kaj?
?
,se je smejal in zdravniku jezik pokazal,pa j med. sstra rekla:ja kr pokazi zdravniku jezika,ker te je v pon. matral s katetrom
, tako, da mami bolj malo naredi
posebej odvisno koliko poje. Moj Uroš sedaj na obrok poje 180ml. Zjutraj ko se zbudi pa 210ml, ker vso noč prespi.
...