Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 23.7.2009 21:04:54
tanci29
haloooooooo
otroka spita
mel smo poplavo doma...mi je erik ko sem hano kopala s prstom ucpodi u uni banci štoflc gor porinu in se je sam ulil...preden sem pokapirala za kwa se gre je bla že cela soba mokra
za večerjo smo mel špagete...erik jih je jedu z roko...mislm da je pojedu celo tri ostalo po tleh po mizi po stolu...aja pa še krožnik je razbil
zdej se pa sam še smejem
uglavnem pri mlei smo se imeli fino...vito je tak zlati fantek...joj kaka nežna dušica...
tyson je pa čist adijo mislm tamala razturi za znoret ...ta le mala bo pa res kmali ušla nekam...ful je cortkana
atrij majka
sikicekomot daš gor mlea...jih že čakam
mlea je pa tud ful faca...no tko pokomentiralčam sem vse
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 23.7.2009 22:11:52
Katjusa
Čer evo otroc spijo Danes smo bli na bazenu in je FLORJAN SPLAVAL sem tok ponosna plava brez vsake pomoči in brez rokavčkov sicer neko svojo plavalno tehniko vendar plava Benjamin je pa tud ful ful užival v bazenu smo bli uri in pol skupi v vodi pa ni nič kazal znakov, da bi šel ven Do sedaj si ni upal tunkat no sedaj se pa tudi tunka
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 23.7.2009 22:41:25
sunny24
Čer! Ola, pa je šou še en dan...Gaja je lihkar zaspala...Ponočnjak mali! Popoldne smo šli h noni, pol smo šle na en sprehod, pol h sodelavcu na obisk in pol še na kafe v en barček ob Soči...Blo fajn in smo pršli domov malo po 21h. Jutri zjutri nam pridejo pa klimo montirat...Jeee, ne bomo meli več 29C v stanovanju! katjusa, full fajn, da je Florjan splaval! Ste se meli lepo, a? Lepe slikice!
Sm na FB prebrala, da ma naša barbara gnojno angino, njena Elizabeta pa vročino...Tako da za obe!
Uf, zdej sm pa pozabla ostalo...
Aja, tanci, sm vidla, da ti gre sam še na smeh...Sej je prov! Sej veš kako je "Take it easy, če si v krizi!" To si pa mogla met poplavo, a? Ti ne zavidam pucanja!
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.7.2009 7:16:33
Čebel@
jutro!
nočka lepo prespana .......smo vsi 3je padli dol ob 22.00 in se naspali .....ob 6.30 sem se sama zbudila,ker sem bila naspana(ne ve kdaj se mi je to zadnjič naredilo ) .......sem šla Hano pokriti ker se je odkrila in je bila mrzla,je samo neki zabrundala in pančka dalje
no malo komentarjev:
katjuša.......čestitke Florjanu,da je splaval in da se tunka ......lepe slikice ......se vidi da ste uživali mlea........kdaj nam boš zaupala zgodbo,zakaj Onasis? ......lepe slikice .....ste se imeli fajn sunny.......super za klimo .......samo po pameti,da ne boste vsi bolani(sej veš zunaj 40 stopinj,v stanovanju pa 15 in si bolančkan) ......lepe slikice tvoje miss barbara......za obe z malo en kup da se pocajtata kolumbo.....ja sta pa imela prigode .......upam da so kuglice glih tako užitne ......oglasi se predno šibnete na morčita ne pozabit fotkiča doma
zdej si grem pa kavico narediti
< Sporočilo je popravil majchy23 -- 24.7.2009 7:17:30 >
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.7.2009 7:28:30
tanci29
jutro
spali bolj ne kot ja...pomoje eriku zobje ven reinejo(5ke) in se je dru celo noč...no ob dveh em mu dala calpol pol je blo pa uredu...vročine ni mel nič sam jok in to ful
sunny-kaka lepotička...ja na easy pa je vse smešno
urša majchy-jutro ste zmeri tolk zgodne
katjuša-fajn slikice....pa super da florjan že plava
kolumbo-uživajte na dopustu...a u hotelu jim boš namesto milk pa rumove kroglice talala
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.7.2009 7:33:37
Ajvy
jutro...danes je bila pa krizna noč.....no..malo je pojokala..mal smo se morali pocrkljati....da je vidla ,da lahko dobi oporo tudi drugje..ne samo v dudi...je pa kar trajala kalvarija kako urco...
zmatrana sem....zvečer ne morem zaspat ,da me ubiješ..ne morem ...kr premetavam se..pa premetavam....in ko uspem zaspat je že zdavnaj ura zgodnja....