Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Mi smo napolnili že dva albuma,ostalo nam jih je kar precej ,menjam jih za slikice kraljestvo živali 2008 in sicer 1 mag.za 3 slikice(št.niso pomembne),če kateri še kaj manjka mi naj piše na ZS. LP-Petra
Če je kdo tako prijazen, pa prosim tudi za razlago, kako prilepiti sporočilu sliko.
željeno sliko daš na namizje (ni pa nujno), odpreš stran http://www.shrani.si/ greš pod brskaj (poiščeš sliko v računalniku) in shraniš. nato pa skopiraš kodo za forum in jo prilepiš v post.
ola tud mi pridno zbiramo magnetke.... manjkajo nam 11,12,13 za menjavo pa imamo1,5,6,9,10,15 (upam, da se nisem zmotila, ker so tisti, ki so za menjat na hladilniku lp
Torej sestra je album napolnila, hvala vsem za pomoč. Sestrična pa potrebuje še št. 1 in št. 4. Za menjat pa ima: 5 (2x), 6 (3x), 9(2x), 10, 11 (3x), 12 (2x), 15 (2x), 16 (2x)
Ce bi imeli možnost dostave plenic na dom, kaj bi pri tem najbolj cenili?
Odlično, ni mi treba v trgovino po velike pakete (47%) Dostava še isti dan ali po nekaj urah od naročila (15%) Dostava zgodaj zjutraj (0%) Dostava zvečer (4%) Dostava sobota in nedelja (0%) Dostava predvsem, ko so trgovine zaprte (34%)
Število vseh glasov: 47
Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!