netki
|
o punce moje jst vam bom spet mal pojamrala.... tkole je blo: tašča je neki šarala po dvorišču in žiga je hodu za njo in čvekal z njo....pa sem bla tih....ko je bil čas da gremo not sem ga poklicala in rekla naj pospravi igrače in da gremo noter, pa me ni poslušal in šel z njo....sem se obrnila in rekla pa nč in šla.....pa le pride not in začne tilnu nagajat, sipat, ugovarjat itd....in ga postavim pred vrata, on se dere....pa pride moj od svoje matke in mi reče da ona ful joka ker ne sme bit s tamalima nč.....in meni poč film tko na kratko....zdej je ona razočarana, jst morm bit tih in poslušat vpitje in prenašat nagajanje, samo da bo ona srečna. ona kr neki sklepa brez razloga, povedat mi ne upa nč, mojmu jamra on pa men hotla sem se pogovort z njo pa je ni nikjer, pol je dobila obisk..... dost mam tega, dost mam nenehnega pametovanja, poseganja med nas, posiljevanja z nasveti, jamranjem nad mano kakšna sem, da otroke zapiram, da ne jejo dost, da je treba to in ono uglavnem ta vikend se selim, upam da mi rata in da bom mela jajca, rabim mir, rabim luft......otroka gresta z mano mogla sem se spihat, upam da nisem bla pretežka....sej mogoče bo katera kej pokomentirala in obtožila tudi mene...ok, samo edino jaz poznam vse do potankosti, da je 9 let krivda samo moja...to skor ni mogoče, al pa z mano neki ni uredu...zdej je dosegla svoje, razdrla je družino...pa nočem njej ustrežt zdej ampak seb in otrokom hočem dober....MIR ok bom nehala, ker če ne bom pisala celo noč...pa ne morem več
|