|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Evo, ena je ze srecna- zdaj pa se mi :-) 26.5.2005 8:43:42
|
|
|
|
kajča
|
ja vem enaena ampak nisem mogla zdržat, sej mi je žal
|
|
|
|
|
Evo, ena je ze srecna- zdaj pa se mi :-) 26.5.2005 8:53:24
|
|
|
|
pupika
|
kajča sej če je bila črtica full bleda, bo pa po zaostanku full močna. Počakaj vsaj do dneva ko, moraš dobit M, se pravi do nedelje. Jaz držim :miska::miska::miska::miska: zate, da boš zagledala zelo močni :roza::modri:
|
|
|
|
|
Evo, ena je ze srecna- zdaj pa se mi :-) 26.5.2005 8:57:07
|
|
|
|
marrusa
|
Ta mesec sem se prvič odločila,da testa ne delam prej,preden mi ne zaostane :hudicek: vsaj en dan. Romed test imam v predalu in upam,da ga bom lahko jutri sprobala.Sam imam tako slab občutek,ker se mi zdi,da je :hudicek: že čist na poti in jo bom kmalu zagledala.
|
|
|
|
|
Evo, ena je ze srecna- zdaj pa se mi :-) 26.5.2005 9:05:18
|
|
|
|
pupika
|
Marrusa poskusi da ne bi preveč premišljevala o M. Boš videla tako ti bodo dnevi tako zelo hitro minili, da boš skoraj pozabila, potem pa delaj test. Zate :miska::miska::miska:
|
|
|
|
|
Evo, ena je ze srecna- zdaj pa se mi :-) 26.5.2005 9:05:59
|
|
|
|
kajča
|
marrusa močno držim pestke zate :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: znaki za :nosecka:kot je že pupika povedala, so podobni znakom za :hudicek:, tako da ni rečeno da jo dočakaš :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: za :modri::roza:
|
|
|
|
|
Evo, ena je ze srecna- zdaj pa se mi :-) 26.5.2005 9:10:09
|
|
|
|
marrusa
|
pupika,saj vem,da preveč razmišljam,ampak na morem pomagat.Vedno me zgrabi zadnji teden v ciklusu in iščem vsemogočne znake.Ta mesec jih pa ni,so pa samo na prihajajočo :hudicek: Upam,da bo nasljedni mesec več sreče.
|
|
|
|
|
Evo, ena je ze srecna- zdaj pa se mi :-) 26.5.2005 9:12:05
|
|
|
|
marrusa
|
kajča,tudi jaz stiskam pesti zate,da boš konec tedna zagledala :roza::modri:
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDecember: Najbolj ploden mesec v letuČe si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
adaptirano mlekoSanikaa (
68%)

(
32%)
Število vseh glasov: 182Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!