|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
23.10.2009 12:32:24   
lunca144
................hej kleoooooooooouser posted image user posted image user posted image ,ja madonca,kaka dobrodošlica,a,ste me tako pogrešaleuser posted image ,ste,a neda,saj lepo,da si vlekla,štreno naprej,ker drugače,bi res zamrle,kako si kaj,te še matra,ko te je nekam krč zagrabu?

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
23.10.2009 12:33:07   
lunca144
user posted image user posted image user posted image ...............sej,gre še tako,a,ne ujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeaaaauser posted image user posted image user posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
23.10.2009 12:42:15   
Anonimen
sem sla prav poiskat tele smeske,pa na moj laptop...user posted image

OLunca,j koncnouser posted image Jaz sem te prav res pogresala.Super,da pri vas vse stima,moz,pa tamali,pa Lun hodi,gre kakat,vrtec okuser posted image user posted image user posted image ...ga se kar dojis??

jaz sem ok,recimo.komaj cakam da rodim,mi ni fino bit noseca,res ne.samo dneve odstevam za dan D.Daj lunca,malo poslikaj hisko,pa slikce prilimaj,me zelo zanima kako izgledauser posted image .Pa otroke gor,so se ze fejst spremenili sigurno.

RMRM,fino za Saro,pridna punca.Lepo,da te tkole vprasa-je res mal hecno,pa kaj.Saj moja meni tudi kar veliko pove,pa upam,da ko bo kak fant na vidiku,da isto izvem.
Kako pa je pri vas z izhodi,vecernimi npr.?Moja je se itak premlada,samo tako me zanima.Gre pa tuidi ob 18h v kino,pa potem ob 20h pride domov.no to je bilo 1xuser posted image .
Za lupinico...nisem se ziher kaksno.Zdaj imam jeep,pa ne gre na nak.voz in majhna je.Meri jo je cist prehitro prerasla.Rabim vecjo in obvezno mora it na nakupovalni vozicek.

MateOja,imas prav.moski kolektiv super,babe-zabe pa bruhuhu.sem ze delala med skoraj samimi zenskami...groza.En kup opravljanja,ljubosumjauser posted image user posted image user posted image
Fino,da imas tamalo tako zdravo,to je redko.No,saj moja je tudi,zaenkrat.
Kje oz.kaj pa delas,ce ni skrivnost..si mogoce na FB??

Anaj,saj mogoce bom jaz tudi decemberka.Bomo vidli,kdaj dobim datum za cr.Itak kaksnih 10dni prej.Samo ti me bos se vseeno prehitela.user posted image
tile papirji....jaz sem ze vse pozabila,kam pa kako moram kaj urejatuser posted image .
Spanje pa...moja je tudi spet bolj pridna ponoci,ni budnicuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2603
23.10.2009 12:43:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca144

................hej kleoooooooooouser posted image user posted image user posted image ,ja madonca,kaka dobrodošlica,a,ste me tako pogrešaleuser posted image ,ste,a neda,saj lepo,da si vlekla,štreno naprej,ker drugače,bi res zamrle,kako si kaj,te še matra,ko te je nekam krč zagrabu?

user posted image ne nekam,v nogo.Samo dons je ze ok.Pa ponoci me za spremembo ni,sem okoli polnoci vzela magnezij tablet.
Ja vlecenje strene...ni bilo tko enostavnouser posted image

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 2604
23.10.2009 12:56:28   
mate0ja

MateOja,imas
prav.moski kolektiv super,babe-zabe pa bruhuhu.sem ze delala med skoraj samimi zenskami...groza.En kup opravljanja,ljubosumjauser posted image user posted image user posted image

Pred porodniško sm bla jest tud v babjem gnezdu. Dva tabora: jest in 3 ostale. Sm razmišljala kaj za boga je z mano narobe, da ne pašem mednje. Zdej je pršlo pa novo vodstvo in so se ustrašle dela pa popihale. Več ali manj jamrajo, da je podpora, ki jo dobiš na zavodu slaba. Tko da ugotavljam, da sem mela samo nesrečo z izobrom. Zdej pa res uživam.

Kje oz.kaj pa delas,ce ni skrivnost..

Kje delam naj bo zaenkrat še skirvnost user posted image , se pa ukvarajamo internetom.

si mogoce na FB??

Imaš na ZS

Anaj,saj mogoce bom jaz tudi decemberka.Bomo vidli,kdaj dobim datum za cr.Itak kaksnih 10dni prej.Samo ti me bos se vseeno prehitela.user posted image

Si že za CR odločena? Zakaj? Jest sem ga imela pri mali pa sem se do zadnjega probala upirat. Je pa bla medenična ustava, tko da s porodom nisem upala tvegat. Pravzaprav res nimam kakih groznih spominov na CR (kvečjem) smešne, edino to me je motilo ker sem bla celih sedem dni v porodnišnici in to sama v sobi. Sem se tok najedla samote ...

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
23.10.2009 13:04:12   
Anonimen
CR bom imela ze tretjic.Zaradi zelo visoke dioptrije in moznosti oslepitve.Me je pa strah...fuuulll.user posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2606
23.10.2009 13:06:52   
lunca144
Ja kleo,še vedno,ga dojim,je pa res,da je to samo še pred spanjem,in če se hoče cartat,ponavadi,ko pride iz vrtca,mora mal potegntuser posted image ,pa glej mi ni hudo,ker se tolažim,s tem ,da dobi preko mene vsaj še malo imunitete,da mu malo še ojačam imunski sistem,ker do sedaj ni bil nič bolan,tako,da,sem mu dala ultimat,do drugega leta,potem pa štop.Ja slikice upam,da mi kaj rata,no malo bo za počakat,ker trenutno mamo tanov računalnik,na obdelavi,se nalagajo novi programi,na temu,pa nimam več prostora,niti za eno sliko,je prepolen disk,je pa tako,da hiška,je ,samo se vidi,da še ni skončano,saj veš,koliko naredijo dodatki,pa zavese,pol stanovanja,kar se tiče izgleda,pa vrat še nimamo,ampak bom naredila en tak mini album,pa mojih škorčkov,ki se res spreminjajo iz meseca v mesec,predvsem pa rastejo,ko konoplje.
................jaz,pa sedaj pomivam po tleh,pomijem eno sobo,pa skok za računalnikuser posted image user posted image ,še dobro,da mojga še ni.........

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
23.10.2009 13:08:43   
lunca144
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

CR bom imela ze tretjic.Zaradi zelo visoke dioptrije in moznosti oslepitve  to si kar izbij iz misli,ker do tega ne bo prišlo.Me je pa strah...fuuulll.user posted image naj te ne bo,pomisli,na svojo lepo princesko,z najlepšimi ustki

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
23.10.2009 13:08:57   
Anonimen
Lunca
user posted image

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 2609
23.10.2009 13:09:11   
Anonimen
Hej,jaz se tut pripravljam k pomivanju...pa mam isti sistemuser posted image

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 2610
23.10.2009 13:10:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Ninny, sej jaz imam še dva tedna do dneva D, tko da ni panike. Pa tud pol se še vedno lahko ogolasiš/te. Sej je tud Maša obljubila da pride na obiskuser posted image . Mam njeno slikico še vedno na hladilniku.

potem pa le upam, da nama še do takrat uspeuser posted image A res? Še vedno imaš slikco? To bo vesela,ko jo bo videla, da si jo res shranila.

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2611
23.10.2009 13:13:00   
Anonimen

CR bom imela ze tretjic.Zaradi zelo visoke dioptrije in moznosti oslepitve  to si kar izbij iz misli,ker do tega ne bo prišlo.Me je pa strah...fuuulll.user posted image naj te ne bo,pomisli,na svojo lepo princesko,z najlepšimi ustki

Ooo a si jo vidlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..kolk je pa lustna!!!user posted image

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 2612
23.10.2009 13:51:10   
lunca144
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Lunca
user posted image

user posted image hvala ninny,tvoja tamala je pa tud lubika in pol,sem vidla fotkeuser posted image user posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
23.10.2009 13:53:10   
lunca144

Ooo a si jo vidlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..kolk je pa lustna!!!user posted image

........seveda,sem jo vidla,saj sem napisala,da sem vas spremljala,skozzzzzzzz,vse vem,nič mi niste mogle prikrit,vse vemuser posted image user posted image user posted image ,najbolj,me je pa razveselila novica o slovenki,ko je povedala da jeuser posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
23.10.2009 15:24:20   
Anonimen
Lunca, dobrodošla nazaj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa lepo, da ste se uštimali vse po redu.user posted image

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 2615
23.10.2009 16:02:00   
lunca144
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Lunca, dobrodošla nazaj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

..............hvala,hvalauser posted image user posted image user posted image ,ti,se pa ne še izpisat iz kluba junijk,pravuser posted image ,ker te bomo pogrešali

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
23.10.2009 17:03:06   
Anonimen

..............hvala,hvalauser posted image user posted image user posted image ,ti,se pa ne še izpisat iz kluba junijk,pravuser posted image ,ker te bomo pogrešali

Hm, bomo še vidli.user posted image

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 2617
23.10.2009 17:39:26   
lunca144

Hm, bomo še vidli.user posted image od,česa je odvisno,povejuser posted image user posted image user posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
23.10.2009 20:24:14   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 2619
23.10.2009 21:19:40   
lunca144

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...............ja,saj,vem,nobene nikjer,kaj,čmo,petek,je zvečer,punce ga žurajouser posted image ............lahko noč kleouser posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
23.10.2009 22:11:57   
Anonimen
Žurajo??? Le ktera je tako slaba mama, da ga gre žuratuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ma ne da se mi pisat, ker ni nikol nobene gor ob tem času, ko sem jaz tu. Pač tako je to.user posted image Bo bulš:)
Pa lunca, dej prid na FB user posted image

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 2621
23.10.2009 22:28:57   
Anonimen
Evo mene,pa kaksen zur prosm.Niti ne vem kaj je touser posted image
Pa kaksno lahko noc Lunca,kje je se polnoc,ena...

meri se ne spi,se v postli nekja kregauser posted image

Didli,kaj pa je na fb,kej zanimivga??

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 23.10.2009 22:30:28 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2622
23.10.2009 22:43:47   
Anonimen
U, naša drnjoha že od 8 ure.user posted image Ma sej vi ste vsi tako pozni ljudje kleo, ne?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2623
23.10.2009 22:50:27   
Anonimen
ne vsi,samo babji del.
Saj trenutno spi po moje,ni glasu iz sobe.

Smo sli vozicke spet gledat....maaaa nnnnnnnnnnncccc,sama jajca skor.Ene dva sta mi bla res vsec,sam cena ubitacna.No,vzela sem uno blazino za dojenje,ceprav ziher ne bom dojila,ampak saj po flaski se tut nuca  aneuser posted image Pa se zdejle bo zame ponoci,mal za pod noge.Ampak cene imajo pa tko navite..user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2624
23.10.2009 23:09:02   
lunca144
didlina,nočem,na fb it,ker vem,da bom pol pečena.........je,pa tud res,da nikoli se ne veuser posted image ..........kleo,jaz nisem mela problemov z vozekom,mam še skoz taprvega in bo tud tazadnji,ker je zlo kvaliteten,in bi prefural še dva otroka,sam malo bi ga dizajn izdal.

...............kako ne vesta kaj je žur,ma mi ga pohamo,vsak večeruser posted image user posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tri strategije discipliniranja, ki spodbuj...
Vsak majhen otrok bi nam povedal, če bi lahko, da naj se ga oprimemo, da naj njegovih dejanj ne jemljemo osebno in da na...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.