|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
5.11.2009 21:30:00   
lunca144

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Lunca, kaj ne bo pri vas 4 otroka?user posted image

......ja,ampak,ne še takoj,čez dve leti,sem,si dala rok,do starosti 36 let,potem,pa ne razmišljam več o bebiju,ker se mi zdi,da bom potem že prestara,pa še ti trije bodo že toliko stari,da bova z mojim normalno ****cionirala............ampak,nikoli,ne reci nikoli,bomo videli...............in ja kleo,je treba pozitivno razmišljat,saj to počnem,ampak vseeno smo mame,in ne moremo preko tega čuta,kaj pa če...

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
5.11.2009 21:31:21   
Anonimen
Fajn fajn, sam da bo enkrat. Bo že. Mogoče vas kaj preseneti kaj kmalu.user posted image

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 2902
5.11.2009 21:32:13   
lunca144

IZVIRNO SPOROČILO: lunca144

Jaz se bom zakamuflirala do neba.user posted image

...........dej,malo razloži,kaj pomeni,tale tvoj znakec

Pojma nimam.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

.......ah,dej,tud ,če nimaš,pojma,bi se pa lohka mal zlagala,da vešuser posted image user posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
5.11.2009 21:34:25   
lunca144
Da,neki sprobam.................funkcionirala,da vidim zakaj,mi je dalo zvezdice,cenzurauser posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
5.11.2009 21:34:43   
Anonimen
Sem ga na hitro najdla.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 2905
5.11.2009 21:35:19   
lunca144

Da,neki sprobam.................funkcionirala,da vidim zakaj,mi je dalo zvezdice,cenzurauser posted image

a,tuki,je pa šlo brez zvezdic,hecnouser posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
5.11.2009 21:35:45   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image po mojem si napisala f..u..k.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej nekaj nalagam, če bo ratalo.user posted image

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 2907
5.11.2009 21:36:52   
lunca144

Sem ga na hitro najdla.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene spominja na dve stvari,ali na nogometno prvenstvo,ali pa na ujetništvo,ko je zgoraj bodica

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
5.11.2009 21:38:17   
Anonimen

Mene spominja na dve stvari,ali na nogometno prvenstvo,ali pa na ujetništvo,ko je zgoraj bodica

Zanimivo.user posted image sem mislila tko na hitro, da je nek kitajski znak...pa bolj kot gledam manj vidim.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 2909
5.11.2009 21:38:38   
lunca144

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image po mojem si napisala f..u..k.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej nekaj nalagam, če bo ratalo.user posted image

...........ne sem šla preverit,pa je napisano prav,čudno,no pa saj je vseeno,in kaj nalagaš,tvojo govornico kako poje,kuža paziuser posted image user posted image user posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
5.11.2009 21:39:44   
lunca144
Kam,je pa kleo pobegnila?

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
5.11.2009 21:39:54   
Anonimen

mene pa na en kitajski znak...od zmajskih kung fujevuser posted image

kaj si pol napisala lunca...a ****cionirala?user posted image

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 2912
5.11.2009 21:41:02   
Anonimen

Kam,je pa kleo pobegnila?

na dipo,pri eni,ki sprasuje naj ostane ali gre...

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 2913
5.11.2009 21:42:31   
Anonimen
moje kletvice so sle vse skosuser posted image user posted image
...

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 5.11.2009 21:43:11 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2914
5.11.2009 21:42:42   
Anonimen
Lunca, Kleo...mata ZSuser posted image
Tko, mal da vidita kako naša mis papa, pa kako meni ukazuje naj jo pustim..predvsem pa kako je fina hrenovka.user posted image
Aja, ko nabode z vilico, izloči kruh, ki ga mora seveda pojest mami.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2915
5.11.2009 21:43:24   
lunca144

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

mene pa na en kitajski znak...od zmajskih kung fujevuser posted image

kaj si pol napisala lunca...a ****cionirala?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

ja,sam,to,da se bova takrat mela luštno,da bova mela tud za naju malo več časa

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
5.11.2009 21:43:30   
Anonimen

moje kletvice so sle vse skosuser posted image user posted image
...

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2917
5.11.2009 21:44:37   
Anonimen
Zdej moram pa kmetijo gledat ponovitev, smo prej imeli obiske, zato ponovitev.user posted image

Se oglasim kasneje nazaj, če bo kakšna gor.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2918
5.11.2009 21:51:03   
Anonimen
Ful je dobra ko papcauser posted image user posted image user posted image .Pa vilico drzi tko kot moja,na koncu.Moja tut zlicko isto,jim gre lazje v usta,jo sploh ne popravljam.
Pa kolk so ji ze laski zrasli...res je facka mala.pa njami,njamiuser posted image ...moja pa dela mmmmmmmmmmmuser posted image ,se posebej pri prazni posodiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2919
5.11.2009 21:55:06   
lunca144

Zdej moram pa kmetijo gledat ponovitev, smo prej imeli obiske, zato ponovitev.user posted image

Se oglasim kasneje nazaj, če bo kakšna gor.user posted image

Sem si ogledala,ja Tvoja je resa pravi mali fenomen,kako lepo je,pri nas bi krožnik,že zdavnaj poletel na tla,in bi me pogledal in rekel padlouser posted image še amamuser posted image .........res je cuker saricauser posted image ..............no,lepo si oglej kmetijo,jaz sem jo tud preskočila,pa sej sem si prej ogledala posnetke na max tv-ju,tako,da v večini sem vse videla,ma sem si prav bedana,ko tole reč spremljam,ampak je tok primitivna,da me je potegnilo noter,ker ne moreš verjet,kaj vse ljudje naredijo za instant slavo...................ja nič bejbe ,jaz grem tud spat.Nočko

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
5.11.2009 22:46:24   
Anonimen
Lunca nocko.
Jest sem bila ravn tko na kmetiji-fbuser posted image

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 2921
5.11.2009 22:56:41   
Anonimen

Lunca nocko.
Jest sem bila ravn tko na kmetiji-fbuser posted image

user posted image user posted image user posted image

Kok se vam da tam to glumit na FB.user posted image

Lunca, ja tale kmetija letos je res obup.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2922
6.11.2009 2:03:52   
lunca144
Kok je men luštno,mam še enga bruhača po tanovem,majuser posted image user posted image user posted image user posted image ,ma,zdej,mam pa dost tega,ma da je čez vikend mir,bom razkužla celo bajto,po dolgem in po čez,da uničim ta virus,pol,pa naj se prikaže ,če si upauser posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
6.11.2009 8:35:02   
lunca144
Jutro,moje male dame,ste že vstale...........saj vem,v večini ste že vse v službi,ali pa na bolniški ali porodniški,kavico ste že popile,če ne jaz eno častimuser posted image user posted image user posted image -
Kje se pa potepa naša glavna kuharica kavice in slastnih zajtrkov(ne morem se spomnit njenega nicka).Pri nas je stanje normalno,enej in maj sta doma preventivno,lun pa je v vrtcu.

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
6.11.2009 8:41:35   
mate0ja
Jutro.

Dons smo pa mal žalostni. Ne bo še enega dojenčka. Sodelavec je pršu čist s skisanim obrazom, ker je njegova dobila menstruacijo, kljub švoh plusku na domačem testerju. Pa tok živcov in denarja sta že zmetala v to. Men je kar mal nerodno, ker mam bejbo doma, pa vsi vejo da je bolj ko ne iz zraka padla. Sej sploh ne vem kako za boga naj se obnašam. Bom kavo skuhala, bo tanartabol.

Včerej šoping uspel. Sam tamala ni bla lih razpoložena in nas je blo slišat po celi supernovi, jo smo čevlje sprobaval. Mamo pa bundico s pikamipokami pa smučarske hlače pa zimske škorenjčke. Nimamo pa še kape, ker ji nisem uspela nobene probat, k je tok motovilla z glavo. Moj je bil že čist živčen. Pol se pa prašmo po kom je tamala sitnobo pobrala. user posted image Da bi šla sama z malo v šoping pa ni variante. Bi za tak podvig človek rabu pet rok. Teh pa nimam user posted image .

Pol pa zvečer še kuhat, da mata dons južno že prpravljeno, ker moj ni variante, da bi mu uspel kej v lonc zmetat. Sm mu enkrat naročila naj za zraven skuha riž na vodi, ker sem bla prepričana, da to se mu pa res ne more ponesrečit. Pa očitno se lahko. Mene ni dobu na telefon in je preklical vse možne babnce, da mu povejo zakaj gre njemu čez. Pa je dobu samo svojo mamo, ki je na njeno žalost kuharca, k mu je povedala, da čist narobe dela. Da more najprej čebulo naseckat pa jo popražt pa pol riž popražt pa ...user posted image Ni mu pa mogla baba povedat, da bi bilo čist dovolj, če zmanjša ogenj, mal premeša in pokrovko dol da.user posted image Tko da njegovo znanje ne seže dalj od hranavk pa še za te vsakih sproti preveri kok časa ne smejo vret.

Nč grem kavo skuhat pol pa še mal pokomentirat.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?