|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
6.11.2009 13:11:37   
polma
nya-user posted image , ker te že dolg ni bilo (kot da sem jaz fuuul aktivna user posted image )

anaj-ne se sekirat za kg-jaz sem se zadnji mesec zadrževala, da ne bi kao pretežkega otroka rodila, pol je imel pa obseg glave 38 in bi lahko mel za moje pojme 6kg, pa bi telo spljunila ven v šusu, ko sem enkrat to veliko glavo ven stisnila user posted image

didli-daj lupčka naši mali klepetulji

kleo-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -upam, da se boste zdaj vsi prekužli, ker to je pa tumač. Čeprav- najhujše je itak, ko so bolani(beri-malo prehlajeni user posted image user posted image ) naši taveliki dojenci-user posted image . jaz bi ga kar izselila, ko malce opeša, tolk mi gre na živce user posted image .

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
6.11.2009 13:12:13   
polma
Ouuuuuuujeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaa!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
6.11.2009 13:13:34   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja ja, tavelki dojenčki. Mam tud jest enga takega doma. Je tolk bogi, da raje trpi, kot vzame en kurčev lekadol. tam na kavč se zlegne in jamra in jamra.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Moraš dobesedno ga prosit, da včasih je dobro kakšen tablet pojest, da bo kej bolš.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 2978
6.11.2009 13:15:01   
Anonimen
didlina ne morem odpret linkovuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2979
6.11.2009 13:15:38   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Pa super si to zrihtala,ze od 10m brez plenic...vaaaavvvvvvuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Si dobla na zs moji 2 sliki?

Eeeej, počasiiiiiiiiiii-nisem rekla, da je brez plenic- jaz ga IMAM brez pleni, to je neki druzga!!!!!! To pomeni, da sem škrta mati, ki raje otroku preoblači poscane hlače, kot da bi kupovala plenice.

slik nisem dobila!!!!!!!! Po mojem, me nisi potrdila za prijateljico al kaka taka fora, ker ne moram videt nobenga t vojga albuma user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
6.11.2009 13:18:05   
Anonimen

didlina ne morem odpret linkovuser posted image

user posted image user posted image user posted image

Čak grem še enkrat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2981
6.11.2009 13:20:28   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Polma, vi ste face. Kar že brez plenic.user posted image Pri nas se je vse skupaj podrlo z vstopom v vrtec.user posted image
Kleo, Sara je ok, je v vrtcu. Sem slaba mati, ker je nimam doma?user posted image user posted image user posted image Sama se še zdravim, pomine mi še ne dišijo, torej gripe še nimam.user posted image

Jaz mam tud dobrega kuharja doma, ker zelo rad kej novega napaca.user posted image Ga veseli to delat, pa mal ustvarjat po svoje. 

Še enkrat- ni brez plenic! Ampak se pa zelo pozna na tem, da kontrolira lulanje in kakanje. parkrat sem ponoči probala brez plenic in je ostal celo noč suh. No, zarad vrtca sem pa prenehala ker so mi povedale vzgojiteljice, da silile ga  ne bojo. Tut prav! itak še ne govori in je res neumno mislit, da ga bojo opazovale. ga pa doma takoj slečem iz plenice. skratka, ko je z mano, je v gatah user posted image . Tut ko greva v štacuno. Sem se ful navadla tko funkcionirat, mam ruzak pa hlačke not-namesto plenic. In prenosno kaklo user posted image .
na kahlo ga dajem pa čist po občutku, pa še začne se prijemat po luliju, pa vem da ga tišči. Za kakat skor vedno že sam pokaže kahlo, za lulat pa.... še bo! user posted image

< Sporočilo je popravil polma -- 6.11.2009 13:23:17 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
6.11.2009 13:22:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: polma

kleo-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -upam, da se boste zdaj vsi prekužli, ker to je pa tumač. Čeprav- najhujše je itak, ko so bolani(beri-malo prehlajeni user posted image user posted image ) naši taveliki dojenci-user posted image . jaz bi ga kar izselila, ko malce opeša, tolk mi gre na živce user posted image .

A mi misli beres...najbolj se "bojim"da se moz ne zboli,ker pol pa bo en kup stokanja in jokanja,pa skakanja....je ze rekel,koooolk ga je grlo bolelo,ko sem sla jest spat,se je SAM!! namazal z tigrovo..OMGuser posted image

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 2983
6.11.2009 13:23:35   
Anonimen

Polma, vi ste face. Kar že brez plenic.user posted image Pri nas se je vse skupaj podrlo z vstopom v vrtec.user posted image
Kleo, Sara je ok, je v vrtcu. Sem slaba mati, ker je nimam doma?user posted image user posted image user posted image Sama se še zdravim, pomine mi še ne dišijo, torej gripe še nimam.user posted image

Jaz mam tud dobrega kuharja doma, ker zelo rad kej novega napaca.user posted image Ga veseli to delat, pa mal ustvarjat po svoje. 

Še enkrat- ni brez plenic! Ampak se pa zelo pozna na tem, da kontrolira lulanje in kakanje. parkrat sem ponoči probala brez plenic in je ostal celo noč suh. No, zarad vrtca sem pa prenehala ker so mi povedale vzgojiteljice, da silile ga  ne bojo. Tut prav! itak še ne govori in je res neumno mislit, da ga bojo opazovale. ga pa doma takoj slečem iz plenice. skratka, ko je z mano, je v gatah user posted image . Tut ko greva v štacuno. Sem se ful navadla tko funkcionirat, mam ruzak pa hlačke not-namesto plenic. In prenosno kaklo user posted image .

Ma ti si carica.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image en kup gatk pa gasaaaaauser posted image

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 2984
6.11.2009 13:24:11   
polma

A mi misli beres...najbolj se "bojim"da se moz ne zboli,ker pol pa bo en kup stokanja in jokanja,pa skakanja....je ze rekel,koooolk ga je grlo bolelo,ko sem sla jest spat,se je SAM!! namazal z tigrovo..OMGuser posted image

Da te ni sram! Ubogi človek!!!!!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
6.11.2009 13:24:42   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja ja, tavelki dojenčki. Mam tud jest enga takega doma. Je tolk bogi, da raje trpi, kot vzame en kurčev lekadol. tam na kavč se zlegne in jamra in jamra.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Moraš dobesedno ga prosit, da včasih je dobro kakšen tablet pojest, da bo kej bolš.user posted image user posted image user posted image

Pri nas pa ravn obratno...tabletoman,bi vse pojedel kar mu das,pa cel telo namazal s 100timi kremami-mazami.
Ga oci pecejo,pa si je vceraj-SPET SAMuser posted image ,dal kaplice...je pol se ziher 5min mizal,k so pa tooolk mocneuser posted image user posted image ce mu jih dam pa jest,pa tooolk mezika,in sam si mora oci odprte drzat,ker jest ni sans da to zmoremuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2986
6.11.2009 13:25:09   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 2987
6.11.2009 13:25:25   
polma

Ma ti si carica.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image en kup gatk pa gasaaaaauser posted image

so lušne, veš...user posted image V bistvu mi je hecno, ker so take male moške gate...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
6.11.2009 13:27:19   
polma

Pri nas pa ravn obratno...tabletoman,bi vse pojedel kar mu das,pa cel telo namazal s 100timi kremami-mazami.
Ga oci pecejo,pa si je vceraj-SPET SAMuser posted image ,dal kaplice...je pol se ziher 5min mizal,k so pa tooolk mocneuser posted image user posted image ce mu jih dam pa jest,pa tooolk mezika,in sam si mora oci odprte drzat,ker jest ni sans da to zmoremuser posted image user posted image user posted image

Še enkrat: ubogi človek...... ti-ti, kleo!!!!!!!!!!!!!!.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
6.11.2009 13:28:40   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem obema še enkrat poslala ZSuser posted image

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 2990
6.11.2009 13:29:06   
Anonimen

pa kahlouser posted image ....pol jo kr sred stacune nastelas pa hopauser posted image user posted image user posted image ..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2991
6.11.2009 13:30:03   
polma
Moja mama je vedno z očmi zavijala, ko je bil fotter bolan, pa sem si mislila, da je krivična-jooooooj, zakaj moram to povedat....mami, mela si prav!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image me pri srcu stiska, ko moram to priznat...user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
6.11.2009 13:31:17   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej v trgovini ala baby center si jo lahko kar sam izbere kahlo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 2993
6.11.2009 13:31:46   
mate0ja
enoletnik v gatah. To mi deli. Naša jih je imela čez poletje pa mi je bla tok simpatična. Zdej pa mi niti na misel ne pride, da bi jo pustila brez plenice. Popoje liter in pol tekočine na dan in posledično ves čas lula. In še vseeno ji je, če je polulana. Če bi smrklco vsaj motilo. Kahla se pri nas uporablja za lulanje in kakanje dojenčkov. Mamo celo dve, da bo na eni dojenček na drugi pa Tjaša. Ne ne, pol dva dojenčka kakata naenkrat user posted image . Ona pa tako hitro kot se usede že vstane in pol z nago ritjo kroge po stanovanju nabira. Pa že vnaprej se reži, ker ve, da jo bom lovila. Bo že. Če ne bo pa prva nevesta, ki se bo v plenicah poročila user posted image

Veliki dojenčki. O ja. Tud pri nas mamo enga. Uleže se na kavč in se muli cel dan, če ne skačem okrog njega in ga ves čas ne tolažim. user posted image

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
6.11.2009 13:32:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

Veliki dojenčki. O ja. Tud pri nas mamo enga. Uleže se na kavč in se muli cel dan, če ne skačem okrog njega in ga ves čas ne tolažim. user posted image

O, še ena v klubu razočaranih gospodinj.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2995
6.11.2009 13:34:10   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem obema še enkrat poslala ZSuser posted image

men si poslala sam drugo kitico,pa kako sara je-to si mi ze vcer...

ce nikogar ni domaaaaAaaaauser posted image user posted image user posted image faca je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2996
6.11.2009 13:34:20   
polma

pa kahlouser posted image ....pol jo kr sred stacune nastelas pa hopauser posted image user posted image user posted image ..

čeprav  direkt v štacuni je res še nisem, ker hodim večinoma v tavelike ki imajo WC,pa greva v previjalnico, ampak-tko nekak...
na igrišču brez problema-se mi je zdel da me čudno gledajo, pol sem si pa rekla- haloooo, saj za kužki tud z vrečkami hodijo pa pobirajo! pa bi pol čudno zgledalo, da se otroček pokaka v parku?!?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
6.11.2009 13:34:54   
Anonimen

Moja mama je vedno z očmi zavijala, ko je bil fotter bolan, pa sem si mislila, da je krivična-jooooooj, zakaj moram to povedat....mami, mela si prav!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image me pri srcu stiska, ko moram to priznat...user posted image

te cist zastopimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 2998
6.11.2009 13:35:19   
mate0ja

IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

O, še ena v klubu razočaranih gospodinj.user posted image user posted image user posted image user posted image

Oooooooo jjjaaaaaaaa. Lih včerej sm mu nardila pridigo, da je včasih treba mal potrpet. Ga je reveža križ bolu pol je mogu pa še tamalo do avta nest. Booooooooogggggggggiiiiiiii. In v sklepnem govoru je izjavu, da naj jaz kar trpim, če hočem, njemu pa ni treba user posted image user posted image user posted image

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
6.11.2009 13:36:46   
Anonimen
Ej polma ne se sekirat.Sej to je čist normalno.user posted image Ampak primerjavo maš pa dobro, psički pa to.user posted image user posted image

Kleo, ja prvo kitico mora mami zapet, drugače jo še posnet ne morem.user posted image Ker točno ve kolk je ura, ko sem tam okol nje s fotkičem ali telefonom.user posted image Sem mislila, da ti nisem poslala. jao, sem pa res pozabljiva. user posted image

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

6 značilnosti avgustovskih mamic
Mamice, rojene v zadnjem povsem poletnem mesecu, so posebni ljudje, za katere je težko, da jih ne bi imel rad. Kljub tem...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

Steklenička.
пеперутка16

Moja malčica je stara 2 leti in se hrani s stekleničko. V dilemi sem, kako in kdaj jo naj odstavim, pomagajte mi.

V obdobju 15-20 mesecev. (100%)

Stekleničko smo uporabljali do njenega 3. leta starosti. (0%)

Število vseh glasov: 1

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!