|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
23.8.2009 8:47:05   
Anonimen
Dobro jutro vsem.

Kako ste danes? Mi smo ok, Luka še spi. Jaz pa tukaj malouser posted image

< Sporočilo je popravil nya -- 23.8.2009 8:54:00 >

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1851
23.8.2009 9:45:55   
Anonimen
Morgen

Tudi jaz sem ok,hvala.Meri prav tako se spancka,ampak bo vsak cas budnica.
Sem se vsaj v miru stusirala,pa koncno namazala po telesu.Sicer z navadnim mlekom,moram se kupit proti strijam.
Vreme imamo krasno,ravn razmisljam kam bi sli,da bo najboljs.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1852
23.8.2009 9:47:32   
lunca14
Jutro naya in kleo,pri nas smo že budni od 7 in imamo oblačno vreme,kleo,kaj vi mate sončekuser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
23.8.2009 15:13:49   
Anonimen
sej ne more človek verjet

http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=4438915 in http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=4438940

user posted image user posted image user posted image  ene mislijo, da so na porodniški zato, da hodijo po "opravkih"

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1854
23.8.2009 19:29:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

sej ne more človek verjet

http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=4438915 in http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=4438940

user posted image user posted image user posted image  ene mislijo, da so na porodniški zato, da hodijo po "opravkih"

user posted image user posted image user posted image user posted image ampak res,kaksne majo nekatere.

Mi smo se imeli super,Lunca,vreme krasno...le tamala ga spet nekaj sracka s hrano.Kar noce in noce jesti.Mi je tko..kar grozno no,ker se sama basem,tamala pa je kot en pticekuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1855
23.8.2009 21:45:15   
RMRM
Ojla!

Upam da ste preživele lepo sončno nedeljo.

Nya, Kleo, ja, ene zo očitno res doma zato da hodijo po opravkihuser posted image user posted image , no, saj jaz tud, sam moj mali zlatek gre vedno z manouser posted image

Lunca, kakšna služba, a mizarstvo, al kaj drugega? Saj na začetku bo mal težko, pol se boste pa vsi navadili. 

Ninny, zmenjeno. Bova res en dan prišla na user posted image  . Povej, kdaj ti najbolj ustrezauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
24.8.2009 9:38:08   
babysolza
Živjo bejbe!

Najprej velika pohvala par junijskim mamicam, ki ohranjajo tale forum pri življenju. Jaz sem s časom čisto na psu - v službi gužva, doma pa sonček in lepo vreme in smo zunaj do osmih zvečer, potem pa še Sabino dat spat, kaj pospravit, še sebe v red spravit in spat. In sploh več ne prižgem računalnika, se tolažim, da bo več časa, ko bom spet user posted image user posted image .

Grem mal prebrat, danes sem doma, ker prebolevam gnojno angino. user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
24.8.2009 9:47:31   
babysolza
ooo, vidim da še en junijski princ ne bo več edinček! Čestitke D.anna!!!

Jaz mam pa v septembru kontrolo pri G, ker mi je prejšnjič nekaj našel in mora prekontrolirat, če je kaj resnega. Potem pa veselo na delo. user posted image user posted image user posted image  Mamo časa tja do decembra, sam da bo poleten user posted image , ker poleti je res najlepše imeti malo štručko. Pa potem vsako leto rojstni dan, meni je ful grdo, ker ga imam pozimi.

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
24.8.2009 10:07:23   
Anonimen
Jutrouser posted image

OJ,BS,kje se potepas?Pa gnojno angino imas...upam,da bos hitro v reduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Praznovanje rd poleti je res bolje,sama ga imam ravn tako pozimi,samo,da ga imajo vsi na kupi pa tudi ni ok.Bomo vidl,mogoce se v mrazu tut da praznovatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1859
24.8.2009 10:21:00   
babysolza
Joj Kleo, ko bi se vsaj potepala... V službi, službi. user posted image user posted image  Sem prišla na novo delovno mesto in po 1 mesecu ostala sama - 2 pa na porodniško user posted image . Tako da sem sama za vse, me je kr groza kako bo v sredo, ko grem najbrž nazaj na šiht. user posted image  No, ma sej tako hudo spet ni. Zanimivo delo in dan prehitro mine! user posted image

Ja, jaz tud mojemu pravim, da bo prva polovica septembra suša, ker glih isti teden pa res ne bi imela obeh. Rojstni dan je tak oseben praznik, vsaj ena 2 ali 3 tedne narazen pa že mora bit!

Kaj pravi tvoja pikica, je pridna?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
24.8.2009 10:42:50   
Anonimen
Ja,moja tamini je pridna,samo vse kar ni treba da v usta,kar bi pa morala,pa noce.Nekaj strajka pri hraniuser posted image Pa Sabina?

Neposredna povezava do sporočila: 1861
24.8.2009 12:45:06   
D.anna 76
Hvala za čestitke, smo vsi ful veseli da Maks kmalu več ne bo dinec. Drugače je pa ful priden, pridno je vse kar mu dam, samo lačen mora bit. V petek je jedel surovo korenje kot en zajček. Včeraj je prvič sam jedel grozdje, vsega skupaj je v enem šusu pojedel ene cele 4 grozde in še kar kazal na trto da mu še kakega damo. Pa surov paradižnik, da o mesu, ribah, hobotnici,.... sploh ne govorim. Ko smo bili na dopustu je jedel vse tako kot midva z dragim. Si sploh ne predstavljam kako je če ti tamali zavrača hrano.

Zobkov ima 9, pa bo kmalu deseti prlezu ven. Tako da imamo enke in dvojke in eno spodnjo 4. Slini se pa kot polž slinaš, upam da bo to kmal minil.

No, ta teden je mali z babicami in dedki na morju jaz pa v službi, popoldan bo pa mal več časa zase in za dragega pa pospravljanje in nosečniške nakupe. Iz prve nosečnosti nič prov ne pride k mam same zimske cote. Tko da HM vabi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
24.8.2009 13:04:06   
babysolza
Ahoj!

Kleo, sicer sem mislila na ta čisto malo pikico, sam lepo, da je Meri v redu user posted image user posted image

Sabinči - kot jo piči. Zna bit najbolj veselo, čebljavo in nasmejano dete al pa popolna trma. Sam jo kr pustim, če se začne metat po tleh, tako da upam, da jo kmalu mine. In to dela samu pri naju, pri drugih ne!

Sicer pa mora bit non-stop akcija, doma sploh ne zdrži, sam zunaj hoče bit. Obožuje vso hrano, sploh pa sadje in zelenjavo. Še najtežje poje kak krompir al pa riž. Spet se je navadla lepo spati ponoči (upam, da se ne hvalim prehitro), včeraj je dobila 11. zobek in pridno dela na 12., bo tudi kmalu. Dva vikenda nazaj sva jo prvič 2 dni pustila pri moji mami - itak da je bila super pridna, sem bila prav ponosna. user posted image  Pri varuški je super, se zelo fajn zastopita. Uglavnem, vse predispozicije, da kmalu dobi bratca ali sestrico. user posted image user posted image

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
24.8.2009 14:31:52   
Anonimen
BS,aja,uno pikico mislisuser posted image .V redu,po moje,veselo brca.Bom pa imela v kratkem MF,pa bom takrat izvedela kaj vec.
Saj moja je tudi trmasta malo.Se zunaj kar na rito vsede,al pa celo vleze,ko ji kaj ne pase.
Ti kar veselo na delo,ceprav ni receno da bo drugi otrok ravn tko priden kot prviuser posted image .Hec hecuser posted image
D.anna,jaz pa se nic ne kupujem nosecniskih stvari.Nosim kar pajkice,pa svilene bluze mal sirse,al pa krila na elastiko in poletne oblekce.Pa imam ziher fuul vec kg in trebuha kot ti.Samo pol bi se bolj okrogla izgledala.Me pa skrbi kaj bom gor natvezla pozimiuser posted image .
Eni otroci so res pridni jedci,eni pa bolj pticki.Tko je,nimas kej.Sicer sem pa ze navajena pri Tali.Vazno,da sta zdravi,potem ze ne potrebujeta-posebej Meri mislim,tolk hrane.

Greva zdaj s tamalo ven.Se je kar fejst najedla-golaz+polenta.Koooncnouser posted image Bo saj lahko fajn tekala.

Nya,Lunca,Ninny...kje ste danesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No,cauci

Neposredna povezava do sporočila: 1864
24.8.2009 15:08:43   
slovenka
O, BS, midve sva na istem - tudi planiramo. Zdaj imam sicer user posted image , potem pa začnemo user posted image A greva tekmovat, katera bo prej? user posted image

Naš ati pa ta teden nadure dela. user posted image Za vikend so nam pa garažo rihtali, kako lepo bo izpadla, se že vidi... lepša kot hiša, madonca, ima okrogle stebre na vogalih... samo fasado še rabi zdaj. Ati pa je sinoči oba avta spucal in se danes kar z mojim odpeljal, ker je bil tako lep. Samo sem prej pomislila, kaj če bi pa midve s Sofijo kam hotele ali pa morale? V bodoče bo imel prepoved vožnje mojega avta, ker njegov ima gumb namesto ročne in take, ga sploh še nisem vozila...

No, torej - danes in jutri sem doma, ker ima naša varuška izpite na faksu. Pa se imava prav fajn, spiva do 9h, jeva na sedežni, vse zapacava... user posted image user posted image user posted image

Lepo kuhajte in vse ostalo štimajte...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
24.8.2009 16:24:23   
Anonimen
Evo mene.

Bila danes po dolgem času v službi - novi. Podpisala pogodbo, zaenkrat za do sred decembra, pol bomo pa videli, kaj in kako - upam na najbolje seveda.

Potem sva šla pa z user posted image  v Lj - kar sama - Luka je ravno zaspal, ko sem prišla domov, tko da je mami rekla, da ga bo že ona porihtala, ko se zbudi. Sva šla ob pol enajstih, ob dveh sva bla doma - in mali je šel malo pred tem spet spat, čeprav je spal do pol poldne. Je rekla mami, da je govoril aa-aa in ga je dala spatuser posted image .

Sva pa ful stavri kupila - user posted image user posted image user posted image . Zase sem nabavila kavbojke, kargo hlače, ene kratke hlače, majčko - eno, dve, tri, eno srajčko, en pulover - ne vem, kdaj sem si nazadnje tolk kupila. Moj se je oblekel od gat do srajceuser posted image . Za Lukca pa sem kupila v HM zimsko jakno - je bla tolk lušna, pa itak vem da jih na razprodajah ne bo več, vsaj velikosti ne. Pa dvoje zimske hlače za doma, pa dve majčki, pa v Okaidiju eno šilt kapico pa eno majčko. Da ne govorim, kolk smo zapravili - jao, jao, še dobr da ni to tolk pogosto.

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1866
24.8.2009 16:27:15   
Anonimen
bs - lepo da si se javila, dej se še kdaj, pa pikapolonce za zdravje

slovenka - hahahahahaha, a mate belo sedežno?

d.anna - user posted image user posted image user posted image  za user posted image  ali user posted image

Zdej ko vas je tolk, bi lahko mele spet stavnico, a? Kaj mislite? Ajde babuške, buškote na fotke, pa gor, da vas vidimo.

RMRM - kdaj prideš spet kej na dolenjsko?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1867
24.8.2009 16:47:59   
Anonimen
In naš še zmer spi od 13.45 cca.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1868
24.8.2009 19:19:40   
RMRM
Dan!

D.anna, čestitke za user posted image .

Babysolza, WB, pa da se čimprej pozdraviš. user posted image user posted image user posted image

Nya, user posted image user posted image user posted image za uspešen nakup. Mi gremo najbrž jutri, bi Sara rada par stvari. A su Lukcu kupla tisto jaknico, na pulover narejeno, spodaj pa kožušček? Men je bla ful luštna, sam ravno zarad kožuščka pol nisem vzela. So imel spomladi bele nepodložene tko narejene, pa sem zamudila, ni blo več številk.

Super da začneš s službo, ti želim da ti bo všeč in da ti bodo podaljšali.

Kleo, naš tud ful manj je sedaj ko je vroče, pa mlečni izdelki mu ne gredo ravno v slast, ima ful rajš mesouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
24.8.2009 19:20:45   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: nya

RMRM - kdaj prideš spet kej na dolenjsko?

Planirava okrog novembrskih počitnic, da bi šli v Čatež.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
24.8.2009 20:17:34   
alea01
hej hoj mamičkeuser posted image

ooooooo koliko nosečnic in koliko jih še bouser posted image user posted image .....go go go slovenka in babysolzauser posted image user posted image
D.anna- user posted image user posted image user posted image

nya- user posted image user posted image user posted image  za nakupe in da jih še več bo in seveda za službo in
že zdaj vsi stiskamo pestke, da bo služba še v naprej, ne samo do decembra

slovenka- a nisi videla recept za spečega bejbija?user posted image . Sem ga prav šla iskat, samo zate...user posted image user posted image ...je, nekje...ne vem naketeri strani....se kar potrudi, če te zanimauser posted image

Mi smo kul. Danes je Izabela bila prvič pri varuški, 7,5 ur. Ni bilo nobenega problema. sicer je pa itak tako priden otrok, da je varuška čist prečuser posted image . Me je vprašala, če sploh kdaj jokauser posted image . Ko sem pa prišla, pa sem jo komaj ulovila, da sva šli domovuser posted image .

Vidim ,da ste se pogavarjali o nošenju stvari v usta. Izabela je itak fensi damicauser posted image in v usta ne daje več nič. Razen kako novo igračko....mogoče. Nobenega peska, ne čikov, ne kamnov, ne blata...nič. Sicer vse prime, si ogleda, ampak v usta ne da.
Hm....drgač pa vse po starem....
aja...sem šla k drugemu frizerju, ne k svojemu in ezultat...jao,jao,jao....sedaj sem temno rjava..sem pa hotela bit svetlo rjavauser posted image user posted image ...ti frizerji, butasti.. sicer pa bo.....se bomo navadili...

< Sporočilo je popravil alea01 -- 24.8.2009 20:31:16 >

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
24.8.2009 21:10:34   
Anonimen
alea - Izabela je itak ful pridna, pa prava mala princeska
       - za frizuro nimaš kej - lahko greš sam nazaj, pa rečeš, da nisi zadovoljna

RMRM - takole sem mu kupila
user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1872
25.8.2009 0:03:58   
lunca14
user posted image user posted image user posted image super duper za vse,ki ste se javile,za službo,za nakupe,za novega bebiya,da hitro rata beby,za pridno damico,za varuško,za garažo.........user posted image user posted image user posted image bs.te so pa zate,da se čimprej pocartaš..............mi veselo zaključujemo priprave za selitev,še dva dni pa bo,treba preselit celo naše življenje............še novica dneva,lun je sprejet v vrtec,tam kjer bosta hodila maj in enej,kar naenkrat je ratalo dovolj prostora,tako,da smo rešeni,tega,da mi ga ne bo treba vozit drugam in ga dvakrat uvajat-uf,sem si odahnila,pa še kak teden bo lahko še doma,ker sem rekla mojemu,da je to zame prevelik šok,da se selimo,enej spremeni vrtec,maj šola,da gre pa še lun istočasno v vrtec,bi blo res preveč,rabim malo časa,da se privadim,da imam vsaj čas,da se privadim,ker zdej bo šlo vse na hitro čez.Tako,lepo se mejte,in javljajte se šeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
25.8.2009 7:18:43   
anaj22
dobr jutro

javla se ena zgublena duša, za katero ima dan premalo ur
sej še malo pa bo spet malo več časa in bom lahkko prišla večkart na rr

drugače smo ok, Jaka ševedno ful navihan in skoz posnema kaj počnejo drugu, trebuh raste in bebica v njem ful brca

vidim da imamo nove srečke nosečke, čestitekuser posted image  in upam da ostalim ki greste v akcijo hitro uspe

lunca uspešno selitev, ker boste verjetno že v novi hiški preden bo meni uspelp pridet na rr

drug teden pridem mal več počvekat, ko naj bi ble stvari v starih tirnicah

lepo se imejte

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
25.8.2009 9:05:27   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

O, BS, midve sva na istem - tudi planiramo. Zdaj imam sicer user posted image , potem pa začnemo user posted image A greva tekmovat, katera bo prej? user posted image

Ojoj, pol si pa v prednosti. Jaz moram še dobiti user posted image  in potem iti k G. Te obvestim, ko bo mimo, potem pa začneva ok? user posted image user posted image

Aja, a nisi ti govorila, da boš začela delati na novem user posted image  drugo leto? user posted image  So te premamle vse te nove user posted image  pri nas al je sam Sofi tako pridna? user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?