|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
28.9.2009 8:14:34   
aleksandra silvija

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

O, dobro jutro!!!!

Sem mislila šefu najprej povedat novico, a ker ga še ni, bom vam: Sofija dobi sestrico/bratca user posted image

Še kar ne morem verjeti. Kdo ve, kdaj se bom privadila na to idejo, verjetno, ko bom imela že velik buši user posted image

Sicer smo pa imeli super vikend na morju, kako lepo vreme... danes mi pa sploh ni bilo za iti v službo user posted image To se pa meni redko zgodi user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE!
Slovenka, uživaj z bušijem in v pričakovanju. Super novica je to!

Anaj--user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa šibamo---v vrtec.
Z Jernejem. Mi je tako fino, ker lahko pride kadar hoče, vsaj sedaj, ko sem še doma.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
28.9.2009 8:58:43   
anaj22
dobro jutro

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  slovenka čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala za pikepoke,sej počasi bo šlo na bolš

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
28.9.2009 9:29:42   
Anonimen

O, dobro jutro!!!!

Sem mislila šefu najprej povedat novico, a ker ga še ni, bom vam: Sofija dobi sestrico/bratca user posted image

Še kar ne morem verjeti. Kdo ve, kdaj se bom privadila na to idejo, verjetno, ko bom imela že velik buši user posted image

Sicer smo pa imeli super vikend na morju, kako lepo vreme... danes mi pa sploh ni bilo za iti v službo user posted image To se pa meni redko zgodi user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Slovenka,CEEEESSSSTTIIIIITTTAAAAAMMMMMMMMMMMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To je pa hitro uspelo.Kdaj imas pol rok,pa moz,je do stropa skakal??user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2278
28.9.2009 9:47:26   
slovenka
Nekje 1. junija imam rok user posted image

Ja, v prvo je ratalo. Pa sva bila taka lenuha ta mesec, samo spala sva user posted image user posted image user posted image

Mojemu sem pa povedala kar po telefonu - ker sem si v petek kupila test in nisem zdržala, da ga samo gledam, pa ravno naredim test in moj kliče, grem po telefon in potem nazaj v kopalnico in vidim + in potem nisem mogla biti tiho - no, mož je pa težko preživel še tisto eno uro do konca delovnega dne user posted image Ja, je pa vesel, seveda. user posted image

Zdaj se pa o Feldbachu informiram, ker na Ptuj več ne grem user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
28.9.2009 9:53:22   
RMRM
Slovenka, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Lepo nosečnost ti želim in čimlažji porod, kjerkoli že bouser posted image .

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
28.9.2009 9:55:00   
RMRM
Slovenka, zdej ko si srečka user posted image , te pa še jaz nekaj prosim.

Ti boš ziher vedla, kakšen je rok za odgovor na pritožbo po ZUPu. A je 15 dni?

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
28.9.2009 10:14:07   
slovenka
RMRM,
saj bi me lahko tudi, ko še nisem bila user posted image   user posted image user posted image user posted image

241. člen (1) Če organ, ki je izdal odločbo, pritožbe ne zavrže po 240. členu tega zakona, jo pošlje morebitnim strankam z nasprotnimi interesi in jim določi rok, da se izrečejo o pritožbi in morebitnih novih dejstvih in dokazih. Rok ne sme biti krajši od osem dni in ne daljši od 15 dni.
(2) Odločbo po 242., 243. in 244. členu tega zakona lahko organ izda šele potem, ko prejme odgovor stranke z nasprotnimi interesi oziroma, ko se izteče rok za ta odgovor.

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
28.9.2009 10:37:11   
Anonimen
RMRM,je 15dni ze mimo in niso poslali odgovorauser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2283
28.9.2009 11:05:51   
RMRM
Slovenka, hvala. Sem brala ta člen, pa mi ni blo čist jasno glede tiste druge stranke z nasprotnimi interesi, zato pa nisem bla sigurna. Pol imajo še par dni časa.

Kleo, ne, ni še poteklo, danes je 11. dan. Imam pa danes zadnji dan porodniške, oz. dopusta za nego in varstvo otroka. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
28.9.2009 12:16:38   
Anonimen
Slovenka čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image 1. junij je pa sploh super datumuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2285
28.9.2009 12:18:42   
Anonimen
kleo-slikce so super, in ti res ne bi dala toliko kg, si prepričana, da se nisi zmotila?

D.anna- sem glasovala za tebe

RMRM-jaz še vedno upam, da dobiš pozitiven odgovor

Čvekiceuser posted image prav fajn je priti gor pa prebrati par strani- upam, da se kakšen dan zvečer ujamemo na čveku.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2286
28.9.2009 13:00:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Slovenka, hvala. Sem brala ta člen, pa mi ni blo čist jasno glede tiste druge stranke z nasprotnimi interesi, zato pa nisem bla sigurna. Pol imajo še par dni časa.

Kleo, ne, ni še poteklo, danes je 11. dan. Imam pa danes zadnji dan porodniške, oz. dopusta za nego in varstvo otroka. user posted image

Saj je res tako komplicirano napisano,da komaj razumesuser posted image
Kaj bos pa zdaj,bos za teh par dni vzela dopust?Pa drugace,kako kaj Lukas...si bolj malo aktivna zadnej case.

Slovenka,jaz sem imela pri Meri rok 2.junijuser posted image

Ninny,lepo je vidt ja,zato kaj vec napisiuser posted image

AS,kako pa je Jerneju v vrtcu in vzgojiteljice ze obvladajo?Zate je pa prav tako malo lazje te dniuser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2287
28.9.2009 13:00:43   
*anamor*
Slovenka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Super pa spet boš junijka.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
28.9.2009 13:02:12   
*anamor*
RMRM - tudi jaz upam, da čimprej dobiš odgovor.
Taj je pa danes po 11 dneh bolniške šel spet v vrtec in smo seveda malo jokali. Zato sem ga pustila samo do 11 ure.
Jaz pa sem zgubila ključ od nabiralnika in ga že iščem celo dopoldan kot nora. Benti vse mi gre danes narobe.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
28.9.2009 13:06:13   
Anonimen
Oj Anamor,jaz pa jem ze cetrto lucko-sicer tamalo,pa vseenouser posted image

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2290
28.9.2009 15:27:26   
Anonimen
kleo- se trudim, ko imam čas da tudi kaj napišemuser posted image

anamor-si najdla ključ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2291
28.9.2009 15:27:54   
Anonimen
kleo po številu objav me boš pa kmalu ujelauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2292
28.9.2009 18:52:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

kleo po številu objav me boš pa kmalu ujelauser posted image

Ja imas prav...samo se slabih 3500objavuser posted image

evo mene uspesno s pregleda.

Sem imela nadomestno zdravnico,ker je moj g na dopustu-juupiiiiiuser posted image .no,zato sem imela tudi UZ,pa vidla mojo puncko-bo kar puncka,ceprav sem vprasala po uz,pa je rekla,da spola sicer ni gledala,vendar ji po konstrukciji al cem,bolj deluje puncka.Dolga je ze skoraj 30cm,pa tezka skoraj1kguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .jaz imam pa premalo zeleza,sem dobila tablete.Sam mi je ful cudno,ker pri Meri je bilo vse ok,pa niti mesa nisem jedla.

12.oktobra imam 3D UZ.Komaj cakamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2293
28.9.2009 19:08:55   
RMRM
[/quote]

Saj je res tako komplicirano napisano,da komaj razumesuser posted image
Kaj bos pa zdaj,bos za teh par dni vzela dopust?Pa drugace,kako kaj Lukas...si bolj malo aktivna zadnej case.

[/quote]

Kleo, k sreči imam še ful dopusta, tko da tud če mi ne odobrijo bolniške, sem še do 9.11. doma.
Lukas je pa drugač ok. Danes mi ga je sicer ponoč mal sračkal, ga je nekaj po trebuščku zvijalo, je imel ful vetrove, drgač je pa ful dobrovoljček. user posted image

Super da si vidla svojo bejbiko. Se čuti po pisanju, da kar žariš user posted image user posted image user posted image . A se je mož sprijaznil s user posted image ? Kaj pa Tali, se veseli?

Ninny, a se je Ema že pozdravla? No, za vsak slučaj mal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sem pa ugotovila, da če grem slučajno čez en mesec v službo, si moram ful za oblečt kupit, mi je vse nekaj na knapuser posted image . Pa nobenih pametnih čevljev, torbice, noro. Se vidi da sem že leto in pol doma.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
28.9.2009 19:33:43   
Anonimen
oj rmrmuser posted image

Ja seveda sem vesela,samo da je vse v redu.Mislim,komaj cakam,da vidim mojo puncko no,komaj.
Moz pa,ravn sprijaznil se ni,samo kaj pa naj.me je koj vprasal,ce je kaj sprememb...ce je kaj zraslouser posted image user posted image .bo ze prezivel,ce ne prej,ko se rodi.saj pri Meri tudi ni bil navdusen,zdaj pa taka ljubezen.

se dobro,da imas toliko dopusta.Pa saj ti bodo podaljsali,bos videla.

Aja tole z zelezom.kaj je stos.A lahko kaj na otroka to vplivauser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2295
28.9.2009 19:36:03   
Anonimen
Se obutev-obleko bom ze nekak.Postavi se v mojo kozo-noge imem ze zatekle,cevljev nobenih ne prenasam,le spagarice,pa imam samo ene.Sem jih sla se kupit,pa jih nimajo,sele drugo poletje.Vse druge me tiscijo,edino cokle se lahko,samo po njih me pa koj v krizu zagrabiuser posted image

tko da RMRM,sej ni tako hudo a neuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2296
28.9.2009 19:52:57   
RMRM
Kleo, ne, ne, ni hudo user posted image .

Natikači - pri nas ima Mass ful fajne, take bol široke natikače, al pa kopitarna, tud. Mal po netu poglej. Ker to je res user posted image , če ne moreš ničesar obut. A ti tko noge zatekajo?

Glede železa, pa mislim da ni panike. Samo nujno ga pa moraš jest, če ga imaš premalo, ker ko enkrat pade hemogolobin pod 100, ful težko gor zraste. Čimveč hrane z železom jej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
28.9.2009 20:41:51   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2298
28.9.2009 21:06:32   
Anonimen
Slovenka čestitke.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2299
29.9.2009 8:11:56   
anaj22
dobro jutro

mi gremo pa dons spet k frizerju, Jaku ful hit rastejo lase, če bi bil punčka bi mu kar čopke delalauser posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Z Oki doki izdelki do napolnjenih šolskih ...
Z nakupom izdelkov Oki Doki v trgovinah Spar in Interspar med 1. in 26. avgustom pomagate omogočiti 100 napolnjenih šols...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?