Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Tut js sm opazla prejšni teden zvečer da imam na vsaki bradavički en bel flekec k je zgledou tak čudn in je po moje lahko edino od tega ampak js nism delala nobene panike, tut pr G sm pozabla povedat kr se mi zdi da je to kvečjemu dobra stvar in ni v tem nič slabga če se pa motm pa tiste k mate izkušne s tem kr...
.
mogoče se bom jutr zapelala v Lj pa bom šla res mal pogledat.
,
in drugače kako prenašate nosečnost? Jst mislim da jo sedaj boljše kot v prvo sem pa bolj pod stresom kar ni tako dobro ampak tudi tega bo kmalu konec....še 4 dni
Posteljco imate pa toooook lepo. Sem se kar stopila ob slikci. Tako kot je napisala rožca26, nič kičasto, ampak lepo.
, ker če bi jz čistila bi bruhala še naprej. Malo prej sem počistila še enkrat jz, sem se dala na kolena in udri.