|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otrok pri 4 letih sam v trgovino?
30.6.2009 22:36:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ALWAYS LARA

ne pr 4h moji še ne hodita v trgovino sami, še k sem znjima je cel cirkus.
včeraj sem mojo 5 letnico prvič pustila do dveh sosedov ki sta rečmo 100 m oddaljeni od naši hiši...prečkat je mogla cesto pred našo hišo, ki je sicer dokaj neprometna, potem pa po pločniku do ene hiše. pol je pršla nazaj in pol je šla še do druge hiše. nesla je vabila za žurko pri nas doma. in zanimivo še to. pri prvi hiši je vabilo vrgla v nabiralnik, pri drugi hiši so bli pa doma zadaj na vrtu in glih praznoval so en roj dan. in kaj se je zgodilo. moje punce ni blo več nazaj :) tko da sme jo mogla it iskat pa še pol tm čakat da se je najprej torte namalcala :)


user posted image user posted image user posted image
to je to. tudi pri našem bi bilo tako. kar pride neki glasek in jih spelje drugam.

(odgovor članu ALWAYS LARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Otrok pri 4 letih sam v trgovino?
30.6.2009 22:46:16   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Pia73


Absolutno je otrok pri 4. letih premajhen oz. premalo star, da bi šel sam v trgovino. Imam doma skoraj štiriletnika, ki je sicer zelo dojemljiv a še nikakor zrel za samostojno pot v v trgovino. Tudi, če je trgovina na "dohvatu ruke" je moj odgovor ne. Samo ena napaka je lahko za vedno dovolj. Žal,...

Starejši pa je smel sam v trgovino nekako pri 8. letih.



pod tole se podpišem


_____________________________

boma2 :)

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Otrok pri 4 letih sam v trgovino?
7.7.2009 14:02:07   
katarinas
Jaz je tudi ne bi pustila pri štirih letih same nikamor.... mojega nečaka, ki je bil letos star 7 let šele letos malo pustimo, da se lahko s kolesom zapelje sam čez cesto k prijatelju...pa še ne vem, če bi res sam od sebe pogledal levo-desno, če gre avto...4 leta je pa res premalo za take "akcije". Pa po moje tiste, ki tako mislimo, nismo nič preveč zaščitniške..

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 53
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:





BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
40 otroških laži, ki jim starši vedno nase...
So laži, ki so skupne vsem otrokom, ne glede na njihovo starost in tem lažem starši tudi največkrat nasedemo. Preverite,...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?