momacus
|
jutro!!! vsi preživeli brez večjih posledic no mi smo bli doma, so prišli še moji pa tašča in smo nardili večerjo pa počakali polnoč. ta večji je šel spat ob 22:30 si navil uro 23.50 da en zaspi, tamali pa je bil navit in ni tel nehat skakat čeprav je tresel dudo in mel krvave oči tako da sem ga nesla ob 23:40 v sobo in zaprla vrata da sem ga uspavala in potem ko smo meli ognjemet in vse možne raketice in podobno se sploh ni zbudil je pa zato včeraj pol dneva prespal ben eb n pa je še eno leto mimo, mama mia ke hitro bo treba it delat da se navežem na vaša razpravljanja.... mi smo čez dan v stajici al pa stolčku, valda malo po rokah in kavču jemo vse kar smemo ( nič jajc in perutnine, nič exotičnega sadja-izjema banana, malo nič glutena) namesto tega zajček in teletina, čičerika, fižol, koleraba, brokoli, beluši, peteršilj, špinača, rumeno korenje, kaki, jabolka, slive, sladek krompir, polenta, riž, ajda, proso. pijemo pa ko vrabčki , samo na žlico oz na slamco ( ne vleče sam, mu dam ko s kapalko ) sedimo ko veliki in stojimo tudi. samo ki še nismo pogruntali kako se sami vsest in vstat, je treba pomagat. me prime za prste in povleče v sedečki ali ležečki za stolček sm spet delal študije in nisem več prepričana v evolvo 123 kr ne moreš štelat naklona zdaj mi bolj diši kiddy http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=199187