Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
čez dan v stanovanju - na tleh (kaj daste na tla?), v stajici, vozičku? moja mešano-malo je v vozičku (npr. ko sem jaz v kopalnici in se tuširam, me ona opazuje-najboj se čudi umivanju zob!
), ko kuham je v ikea antilop stolčku, pa v naročju pa v stajici (je taka lepa-osemkotna, pisana, velika, lesena od goetherja... notri sem dala kar igralni center in ji je ok, vendar ima premalo prostora za kotaljenje, zdaj pa rabi vsak dan več gibanja... jo bom dala na tla-samo imamo po tleh ploščice tudi v dnevi, ki je nadaljevanje kuhinje in se mi zdi, da ji bo malo mrzlo ležat na tleh
, danes pa očitno ne bomo spali

tako da sem ga nesla ob 23:40 v sobo in zaprla vrata da sem ga uspavala
in potem ko smo meli ognjemet in vse možne raketice in podobno se sploh ni zbudil
je pa zato včeraj pol dneva prespal
p ami nimamo namena nardit...se mi zdi
tako da to je odwisno od otroka.....
pojedle wsaka skori 200g.... korenček, brokoli, bučke, cwetača in paštica...una drobna od plasmona (namesto krompirja) bomo widli ju3 če bojo jedle isto ....
pa bo v varstvu pri moji mami-vzgojiteljici v pokoju
)