Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
... kaj fant od danijele je šel al je ostal tudi on doma?

je wzel namesto žene, šefa s sabo
zdej pa ti wedi.....
pa ne bo toliko videt, da ste utrujeni!
hec!
je zjutraj, ko se zbudi, na joški (sprazni obe), potem je malico-jogurt in podobno, potem kosilo, pa popoldanska malica-sadje in večerja-sirček, kakšen nazam, polenta, raznoraznih žitnih kašic pa ne mara... in pred spanjem se še malo "posladka" na joški-to je zdaj res že skoraj samo cartanje!
spat, jutri bo moja mala v varstvu pri moji mami popoldan, jaz pa grem šopingirat v lj!
glede hrane pa smo mi začeli 3xGH in 2x flaša. zajtrk flaša, kosilo (meso +zelenjava), popoldanska marenda(sadje+plasmon al riž) in večerja GH (mlečna- mleko HIPP in rižek al pa tiste kaše od HIPP-a ko je že mleko not) in "nočna" okoli 23 flaša.
meni pa se tako ne da it. če najdem kaj spšroti ko šetam ok, ma namensko se mi prav ne da it. ma bom mogla kr marca me čaka maturantski ples in poroka, ma moram še kakšno kilco hitit dol predn grem kupovat