gia15
|
saj jaz ji tudi dam jogurt, skuto, kislo smetano, pa navaden sir, maslo in "te sirčke"; in jemo drugače kar zdravo hrano... sem pa tudi jaz mnenja, da čim manj komplicirat, če že ni treba zaradi kakšnih alergij in podobno... aha večina vas razmišlja o drugem, tretjem , lepo . saj jaz bi tudi imela še enega ali pa dva, samo moj noče in jaz se vedno bolj strinjam z njim... tako da, če katera pozna koga, ki bi kupil rabljeno lupinico, naj javi... jaz jo bom (upam) prodala in dala dinarčke na račun od , če pa se odločiva za še enga pa bom kupila novo... saj jaz tudi za svojo kupujem večja oblačilca pa me zanima, če je treba še toliko večja kupit zaradi sušenja v sušilnem stroju??? meni je drugače najboljše, ko se perilo posuši na svžem zraku - tako lepo potem diši - vonj praška (in mehčalca) in burje... samo, ko je dež, je pa sranje, jaz takrat sušim noter in se hitro posuši zaradi klime, samo ni to to... drugače pa jaz skoraj nič ne likam, fajn stresem perilo, ko ga vzamem ven iz pralnega stroja in ga tako "zlikam", dobro no, razen kakšne srajce in podobnega... ma sušite prav vse od perila v sušilcu, tiste, ki ga imate? aja, kakšne praške in mehčalce uporabljate? kakšne plavalne pleničke ste uporabljale-uporabljate na plavanju bia, dannys?
|