gia15
|
heeej midve vstajava okrog 9h, včasih malo prej, včasih kasneje... meni je še to prezgodaj, ker sem bolj nočna ptica od vedno... včasih pa mi je to tako pozno, ker nam tik tak zmanjka dneva, ampak, kaj čem, če noče pred 23h zaspat pa smo probali že vse živo... pri nas je zdaj nova finta pri dnevnem spanju - če jo dam v njeno posteljico, spi max pol ure, če pa se dava na najino (kraljevsko ) posteljo in se jaz uležem poleg nje in skupaj zaspiva, potem spiva 2,5 ure; danes sva spali dopodne celo 3h. drugače spi vedno, ko smo zunaj, ampak ne ves čas (kdo bi pa spal dve in pol ure dopoldan in isto toliko popoldan ) danes sem v dm kupila flaško od nuka, bomo probali še iz te pit ima katera doma pestunjo oz. štorkljo za pestovanje in prenašanje , ste zadovoljne? jaz razmišljam, da bi v pikapolonici kupila eno za 30 eurov (zdaj še manj, ker imajo nek popust) in jo nosila v tem v sedečem položaju (je kao do 15kg oz. 2let primerna), da bi si malo razbremila hrbet pa tudi zato, ker zadnjič, ko sva šli na sprehod na tinjan, se je tako jokala v vozičku, da sem jo celo pot nazaj nosila in potem je bilo ok - jaz sem pa imela altroke trening - z utežmi in aerobni mali
|