Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Kakšni nakupovalci so vaši moški? 6.7.2009 23:18:32
Marogica
Moj moži je enostavno zelo praktičen nakupovalec, vsaj kar se hrane tiče. Kupi tisto, kar potrebujemo in to v rekordenem času. Za občudovat.
Ko gre za kakšne tehnične stvari, se pa zna mlao zavleči, razumljivo, saj je to bolj "moško" področje. Pa mu oprostim.
Drugače je pa mnogokrat tudi name misli pri nakupih. Danes me je klical in vprašal kakšno številko modrca imam. Malo sem bila šokirana, ko pa je povedal, da je videl "primeren" modrc zame, me je pač poklical, zaradi številke. KO sem mu začela opisovati, kakšen naj bo modrc, torej, kaj mi je pomembno, me je vseeno do konca poslušal, nato pa dejal, da bi bilo vseeno bolje, če bi si ga sama kupila Ja, valjda, ne...
RE: Vse skrivnosti sekret papirja 6.7.2009 23:21:49
Raho
Babe, idite se solit! Jaz se pripravljam za jutrišnji pogovor s samimi sivimi eminencami na MDDS, pa več tukaj klamfe serjem ko pa da bi se pripravljala.
RE: Vse skrivnosti sekret papirja 6.7.2009 23:22:39
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Raho
Babe, idite se solit! Jaz se pripravljam za jutrišnji pogovor s samimi sivimi eminencami na MDDS, pa več tukaj klamfe serjem ko pa da bi se pripravljala.
sam na tole dons se ne spomnt med unim resnim pogovorom, pa bo vse kul
RE: Kakšni nakupovalci so vaši moški? 6.7.2009 23:23:04
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II
In celo v paru:
Da lahko skupaj uzivata v intimi:
Razmišljam, kakšen bi bil sekret papir na katerem bi bila natisnjena faca od mojega - uporabljal bi se samo ob posebnih priložnostih - ko bi bila tako besna na njega, da bi ga najraje zadavila
RE: Vse skrivnosti sekret papirja 6.7.2009 23:23:49
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80
IZVIRNO SPOROČILO: Raho
sam na tole dons se ne spomnt med unim resnim pogovorom, pa bo vse kul
Ja, statistične podatke pa si bom izmišljevala.
Lahko pa rečem: a vi veste, kakšen vse sekretpapir obstaja