Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
aha

. Pa gledala sem tudi papežev pogreb, pogreb Matere Tereze, Diane, nadškofa Šuštarja, pa tudi Obamovo zaprisego in bila v neposredni bližine kraljice Elizabete II. In ja, slednja gospa ima karizmo. Kakorkoli obračamo, to so ljudje ki na takšen ali drugačen način zanamujejo današnji čas. V čas, v katerega smo pravzaprav vpleteni vsi. In če smo že pri MJ, je tudi v glasbi naredil določene preobrate in podstati za določen del glasbe, ki jo danes poslušam, jaz, ti in mi vsi. In za medije so povprečneži nerelavantni. Za nas povprečneže so RR in podobne zadeve, in smo sami sebi zadostni. In ne, sinočnji spektakel je nastal sam od sebe in vsi na odru so hlinili žalost. In njegovi otroci so verjetno le plod medijske industrije brez čustev. Njegova družina ne potrebuje sožalja (glede na to, da nekateri tako radi izražate najglobja sožalja popolnim neznancem), mar ne? Ups, sem pozabila, da tudi na naši zemlji pod Alpami, se za časa življenja med seboj na pol koljemo, potem ob "trugi" jokami in hlinimo neizmerno žalost...