Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, pa sem rekla, da bi rada vedela, kaj je me d nogami in je rekla, da bomo o tem čez ene pet tednov, ko bo morfologija, ker se bo bolje videlo

In ja, moj dragi jih je 2 dni nazaj že začutil tudi navzven - vsaj tako je on rekel, in mu skoraj verjamem, sploh ker je tudi ena napisala da je to seveda že možno. Upam, da ti je kolokvij šel uspešno.
Kr bodi sigurna da so brcike, sem tudi v mojem prejšnjem postu napisala mojo izkušnjo.
, šla?
res mi ni šlo v račun kako oni stehtajo dete v trebuhu. Že ko se jaz tehtam stojim tam čisto oblečena pa obuta ... ni čudno da mi tako niha teža ... včasih sem v puloverju in gojzerjih, drugič pa v teniskah in tanki majčki
upejmo da nam bo prihranjeno.
torbico sem imela ampak si je moj včeraj denar jemal in pustil denarnico zunaj. No pa sem šla direktno do mojih ker ni bilo smisla tak daleč nazaj domov hodit. Poberem atija, mi posodi dinarčke in šibama v trgovino z avtodeli..... V glavnem avtek je že doma. Amapk ker sma bila z atijevim avtom sma šla nazaj domov tako da bom tu do 18-ih pol pa grem po dragega v službo.
.
. Pa še sina bi morala stalno "hrulit" naj je ne boža - tako, da ne preostane drugega kot da jo skopam.
; Ne me strašit! Po vsej verjetnosti me ponovno čaka carski in že v prvo sem bila vsa panična, da mi ne bi slučajno zamenjali
..... Me prav zanima. V prvo sem čutila, da bo
, pa se nisem zmotila.