tanika1
|
Hej! Da se še jaz malo javim. Najprej pozdravljene vse nove . Dobrodošle. Kar se slabosti tiče, je blo prejšnji teden 3 dni že čist ok, zdej 2 dni mi je blo pa spet slabo, pa čist brez energije sm bla. Drugače sem pa ves čas lačna in skoz jem po malem, ker mi je slabo če pojem preveč, ali pa če predolgo ne jem. Pa sej zdej bo počasi to menda minilo ne? Jaz sem shujšala 3 kg, zdaj pa sem enga dobila nazaj, tko da zaenkrat mam -2kg. Trebuh se mi malo pozna, sej večinoma sploh ne opazijo. V soboto sva bila pa na poroki pri eni prijateljici, ki je babca. Ona je pa takoj opazla in mi rekla, ja ti mi pa nekaj nisi povedala. Tako da je blo kar zanimivo. V soboto sem se pa čist super počutla in sem brez težav zdražala na poroki in ohceti, pa še domov sem potem vozila, pa splohh nisem bla niti zaspana. Zdaj se počasi spet lotevam učenja, da naredim še te 4 izpite, upam da mi ne bo preveč slabo, pa da se mi bo uspelo kaj učit. Čestitke vsem, ki ste že imele NS, mene čaka čez en teden pri dr. Pušenjaku, že komaj čakam, da spet vidim malo pikico. Pa čestitke tudi vsem, ki že čutite svoje . Vsem želim čim manj težav, pa čimlepšo nosečnost. lp
|