Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Nama je vsak dan bolj žal, da nisva šla. Zdej je itak prepozno. Se že veselim drugo leto
Za kovtrček pri Odeji sva dala 30 eur pa veš kok je lep. tako da sem zračunala, da je itak isto kot če bi pri Galebu vzela, samo da ta mi je res lep, pa posteljnino sva vzela k je bila 19 eur, tud ful lušna. Sej vzglavnika pa itak ne rabimo prvo leto. No sporoči če boš vzela tam še kakšno posteljnino. Nisem še naročala, ker še čakam, da mi sporoči naslov, da se lahko sploh prijavim na spletno stran in oddam naročilo.
za očita, da vama bo nekaj premaknil k avtu. A zdej pa resno v akcijo?
. Trenutno imam doma Granobil, ampak ni kakšnega posebnega učinka.
Bogi revi, k nista mogli spati. Moje sočutno sožalje, poznam to situacijo in me ponavadi zelo razjezi!!
. Jaz sem včasih jemala Strepsils (med in limona), zdej pa vsakič preberem navodila. In pri teh piše, da se moram prej jemanjem posvetovat z zdravnikom ali farmacevtom.
Moj trenutni je pa zakon kar se tega tiče, mam totalno srečo.