Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

zanjo. Pa tudi zate
ker je pac bil zelo mocen in ima vec kil kot jaz. No ja vsak takrat jih je imel, to je bil ene 10 let nazaj, ko sem bila se mlada in v rosnih dvajsetih
Sem ga mogla peljat, ker je bil enostavno prevelik in premocan in ga mami ne bi mogla obvladat sama na sprehodih, ki so bili obvezni vsaj 3 x na dan.
In takrat sem si dala kar jogi na sredo sobe in je moral spati zraven mene stegnjen ob meni (dolg je bil tako isto kot jaz, ce se je stegnil
v bistvu nadomesca, ko imam isto roko cez njega
sedi po turško v trebuščku
. Bog ne daj. Kaka sem hodila okoli v prvi
ko od tretjega meseca ni nič prijelo. (Tudi temna barva ne!)
, naslednji teden sama dopolnim 36 let
Jao meni, kako leta bežijo. Mislim, da sem najstarejša
O frizerju pa raj ne bi, tok k sem pa zdej zanemarjena s tem narastkom...ma prov sram me je. Sam se kr ne spravim do tja
, po drugi strani me je pa strah kako bom jaz vse to...ker nimam nobenih izkušenj od prej z dojenčki, tko da me je že strah samo tega al bom znala našo
prav prijeti , obleči da ji ne bo prevroče ali premraz, al bom vedla da je lačna al sita, da jo bova znala okopat,...