krtkova
|
Jutro! Jaz manjkam eno popoldne (ker pridno telovadim!!) in kaj se zgodi; obtožite me, da največ pojem! In potem objavite še tisto fotko, kjer imam gor to jopco, ki mi doda še cca. 10 kg........groza!!! A ker sem dobre volje, vam najprej podarim en dober zajtrk: Dober tek! Cojka - tok mi ne gredo te tvoje pleničke iz glave, da skoz razmišljam, da bi si šla kakšne kupit. Kjere si zdej ugotovila, da so najboljše?? In tisti tvoji dunajci niso nič manj mamljivi kot moje slikice s tortami!! Sicer mi je pa včeraj ginič "prepovedal" pohane in mastne stvari. Sam men se zdi, da s tem ni mislil tort, a ne? Če bo šla katera v Toy r us - jst bi ful mela tisto blazino za dojenje, k tam stane sam 20 eur. Plačam vnaprej!!! Sam nikakor ne grem nič v avstrijo al pa italijo. Grem pa na Krk jutri - sam tm ni take trgovine. Nax - jst mam zadnja leta res totalno napad na roza barvo. Sm že kr znana postala po tem. Prej pa nikol!!!! Drugače pa pri meni nič pametno novega. Končno sm dons dobr spala. Pa vesela sem, da je petek in jutri me dragi pelje na izlet na morje. Sva imela za jutri planirano srečanje najinih staršev (se še ne poznajo), pa je moja draga taščica zbolela . Pa take plane sva že delala kaj vse bova kuhala, pekla,... pa da ne omenjam, kako se je moj že javil, da bo pospravil stanovanje!! Pa nič od tega. Ah,.... No, lep dan vam želim, bom tukaj, če bi katera hotela kaj čvekati.