Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

no kakšen požirek se bom pregrešila.
Ja tud men je fajn, da moj tkole spozna kakšnega očita. O posteljnino že imaš. Katero si naročila? Kje si pa vidla, da ima BC znižanje posteljnin?
?
na pogovor, da se s teboj pogovorijo, lahko vse vprašaš, če imaš kake strahove,... karkoli,.... Priporočam. Zakaj ne? Morda se je kaj spremenilo in imamo (očitno) to opcijo. Jaz sem poklicala, govorila z mojo prejšnjo patronažno, ona mi je nato dala patronažno za ta okoliš (smo se od takrat preselili) in ta patronažna je sama rekla , da bi se oglasila. Sama sem imela le par vprašanj in sem želela preko telefona.... potem sva se pa kar zmenili za obisk. Potrebujem le kartico ZZZS - potrjeno. To je vse. Kako pa potem za naprej - pojma nimam. Pričakujem, da mi bo vse razložila.
pridružila potem, ko bo NS za nama in bom veselo novico lahko vsem povedala brez skrbi
Vam pa želim zabaven šopping :P