Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: II pričakujemo avgusta 2009 18.8.2009 21:58:45
tecnobica
Imam vprašanje. Tiste ki ste šle na laparo in hiteroskopijo. Kdo vas je dal na krvne preiskave pred tem, osebni dr. al osebni ginekolog? Ker men je reku, da k me bo operiral, da naj grem h ginekologu, pr ginekologu so pa rekli, da morm k osebni zdravnici.
RE: II pričakujemo avgusta 2009 18.8.2009 23:04:52
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica
Imam vprašanje. Tiste ki ste šle na laparo in hiteroskopijo. Kdo vas je dal na krvne preiskave pred tem, osebni dr. al osebni ginekolog? Ker men je reku, da k me bo operiral, da naj grem h ginekologu, pr ginekologu so pa rekli, da morm k osebni zdravnici.
Meni je dal G. na oddelku za neplodnost. Mislim da tvoja osebna zdravnica nima nič pri tem, kvečjemu, samo G ti lahko napiše Kdo pa ti je rekel, da te bo operiral
Meni je rekla da naj grem ksn teden prej h svoji G in da bom tam nardila krvne preiskave.
Jutro! Čestitke novi Tudi jaz vam sporočam veselo novico, včeraj sem delala test in je bilo , ker nisem mogla verjet svojim očem in sem mislila, da je črtica lažna, sem naredila še Bc in potem še CB in je pokazal močan +. Res sem tolk vesela, čeprav pa tudi v strahu, da ne bi blo spet kaj narobe, ampak tokrat mora bit vse ok!!!!! Ne morjem verjet....
Še tukaj čestitkeeeeeeee
In ja..to je to..učiri res ni prišla..danes zjutraj naredila 2 različna testa..in rezultat...oba pozitivna..slikce sem u album naložila... danes pokličem mojo ginekologinjo da se za pregleda naročim novim nosečkam želim lepo nosečnost,tiste ki pa še čakate na držim močno pesti
tudi jaz sem dobila napotnico za krvne preiskave v neplodnostni.
tecnobica jaz sem dobila napotnico za krvne preiskave pri osebnem zdravniku, če se prav spomnim pa izvidi ne smejo biti starejši od 3 dni od datuma posega...
moja je pa vceri zal prisla, pomoje od samga soka ker sva mela s fantom vceri kres in avto sesula v nulo....hvala bogu ni nikomur nic, je pa cel kup sitnosti, ker sva ostala brez avta....meni ocitno ne preostane nic druzga kot da grem na laparo, pol pa seveda upam na tko tezko pricakovani Cestitke novi srecnici
RE: II pričakujemo avgusta 2009 19.8.2009 12:46:06
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: *zabica*
moja je pa vceri zal prisla, pomoje od samga soka ker sva mela s fantom vceri kres in avto sesula v nulo....hvala bogu ni nikomur nic, je pa cel kup sitnosti, ker sva ostala brez avta....meni ocitno ne preostane nic druzga kot da grem na laparo, pol pa seveda upam na tko tezko pricakovani Cestitke novi srecnici
groza...pa kaj imata totalko ? sam, da se vama ni nič zgodilo.... j**** avto, sam da sta vidva živa....
RE: II pričakujemo avgusta 2009 19.8.2009 15:34:53
tecnobica
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55
tecnobica jaz sem dobila napotnico za krvne preiskave pri osebnem zdravniku, če se prav spomnim pa izvidi ne smejo biti starejši od 3 dni od datuma posega...
Men je reku d naj grem na te preiskave en teden do 14 dni prej.
Ma kdo bi jih zastopu.
No, saj verjamem, da me bo moja osebna dr. dala na pregled, k je dobra dušca.
RE: II pričakujemo avgusta 2009 19.8.2009 16:54:03
pepca35
Čestitke nosečkam. Počasi prihajam v obdobje živciranja. Pa še malo sem se zakalkulirala pri datumu. M oz. pričakujem 27. Kako se bi človek udaril po roki, da ne bi zadnje dni pred izostankom naredil skrivaj vsaj dva testa? Se ukvarjam z raznimi hobiji, dopustom, pa vseeno mi firbec in neučakanost ne da miru. Kako uspeva vam?
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?