Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes mam alarm..., pridem nazaj (pa ni poštar - gaja je) jaja, ne ti men ko sem s faha! IZVIRNO SPOROČILO: Majch Babe...tile outfiti bi odtalil antarktiko, ne pa enga bogega poštarja. Konec koncev je samo dec . res je IZVIRNO SPOROČILO: Majch IZVIRNO SPOROČILO: KatMat zdej pa morm it...se mal pospravit preden pride babca alias poštar jp, poštar oblečen v babco... IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 A je kaka luna danes al kaj? Za kati je itak vsak dan, sam ostale pa meče danes ane? včer je bla polna luna, dons so pa posledice IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 matr ste spet brez sexa ostale ah mis koz sexamo... smo huj k zajci ja drgač pa sranje za M... slej k prej bi jo dobila...jz sem se že sprijaznila z njo... zdej jo že v 3 čakam IZVIRNO SPOROČILO: ledenka tkole, smo nazaj s pregleda... pa še podatki o mojem velikanu velikost 64 cm teža 7840 g in potem se sprašujem, zakaj me boli hrbet uh mami, to pa je mleko in lačna usta sterilizacija jz sm tud razmišljala o tem.. ko bom mela 2 jo bom šla delat.. edin če nam bo šlo fejst dobr bomo mel mogoče 3... drgač pa zaključimo je pa res boljš če moški to naredi... samo kako ga prepričat??? to je pa druga pesem IZVIRNO SPOROČILO: KatMat no pa poglejmo zakaj je katji vaterpolo vsec uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, huda slikca bravo katmat IZVIRNO SPOROČILO: KatMat uuu hot hot hot IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Ma daj kakšen vaterpolo.. jaz imam sorodnika,nekje v Zagrebu igra v državni repr. slikco prosim! jp.. slikco prosim IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Ta je zame: sm mislila da se bom poscala k sem vidla to slikco IZVIRNO SPOROČILO: Majch IZVIRNO SPOROČILO: KatMat no pa poglejmo zakaj je katji vaterpolo vsec zaradi kapic ma ta je še boljša IZVIRNO SPOROČILO: KatMat ni cudn da bo blue vsec plavalci...poglejte tanove drese mi je kr mal nerodn a se kje da vidt na testnih modelih v živo??? ritka je res HOT, ampak tele tipček je pa čist mim... še dobr da v ta lepi sliki gleda v vodo IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat poglej hlebcke a??napete vidm vidm...se mi je čist odmeglilo oko zdej k sm to vidla glih fajn za gnetit... pa šeškat IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* ojla babe žabe, pridem kle gor z vso resnostjo, da bi se pogovarjala o otrocih, potem pa takle vidim ti pa si ej... od majčic pričakuješ resnost ta je pa dobra IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Majch IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* ojla babe žabe, pridem kle gor z vso resnostjo, da bi se pogovarjala o otrocih, potem pa takle vidim opustite vsak up, vi, ki vstopate babe, zaj me kurite, ko ne morem kak naj seksam s povito nogo? sam v misionarcu je doooolgcaaaaajt ta povito držiš v luft, ostalo se pa znajdi.. mogoče kej novega odkriješ.. drugače pa kakšna kamasutra... tm boš zihr našla zanimive položaje... lahko pa ti narediš stojo... si na rokah pa on nad tabo stoji.. al pa kej podobnega.... malo prakticirajta
|