|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
20.7.2009 16:22:55   
AKP
So vsi člani družine omagali in spijo kot topi v dnevni. Za mene pa ni več placa user posted image in imam zaradi tega čas za računalnik. Moj naslednji nakup bo sezamov čaj. Ne obremenjujem se več z dojenjem. Kako dolgo bo šlo bo šlo. Moram povprašati zdravnico kako dolgo lahko jemljem tametil brez, da je škodljivo zame. Še malo in bo Nike Taja stara tri mesece in sem že za ta čas hvaležna, da sem lahko skoraj ves čas polno dojila. Če še bom lahko dalje dojila bo super, če pa ne bo šlo bom pa tudi preživela.
Danes sem tako lena in se mi nič ne da. Jutri dopoldan se gremo kopat. Bi najraje Aleksejo zraven vzela, da bi se lahko midva z atijem skupaj namočla. Bomo videli če mi bo uspelo. Žal mi ne bo nič pomagalo, da se smilim sama sebi, treba bo dvignit tazadnjo in pospravit po hiši.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 901
20.7.2009 16:27:40   
Anonimen
maja, to mi je res bolj dalečuser posted image  
če priznam sem mogla prav pogledat, kje točno,...
svojega sem v mislih komaj spravila pol ure iz Lj,...user posted image
službo bi pa verjetno lahko dobila tam,..user posted image

< Sporočilo je popravil k.tja -- 20.7.2009 16:32:11 >

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 902
20.7.2009 16:30:10   
zoja10
ojla

se javim sam tok da potrdim udeležbo v sredo, če bo vse BP....

zdej pa obeašt cunje, trralalala...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 903
20.7.2009 16:33:30   
Anonimen
moram vas res prebrati,... kakšna udeležba?

tipkam z eno roko,... Urban spi na drugi,... zdaj vsaj lahko sedimuser posted image

(odgovor članu zoja10)
  Neposredna povezava do sporočila: 904
20.7.2009 16:38:38   
andrejka_237
Lepo pozdravljene vse skupaj! Končno je spet toplo in so naši sončki lahko dosti zunaj! user posted image Mi smo kar veliko na sončku. Je fajn za D vitamin. Vas moram pohvalit. Ene ste zelo pridne. Se veliko javljate. Hvala za odgovore o fredovem obroču. Ja, v vodo na morju res verjetno ne bo mogla, za toplice pa bo super. Že malo pogrešam kopanje, ker v nosečnosti seveda nisem hodila v bazene.

Lepo se imejte
Andreja

12. 5. je v najina življenja posijala zvezdica Ines.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 905
20.7.2009 16:45:19   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

ojla

super zoja.

k.tja
, v postojni se dobimo, ker ne mormo pričakat tivolija

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 906
20.7.2009 16:47:37   
AKP
Kdaj ste začele uporabljati Fredov obroč? Sem ga dobila od svakinje in ker se gremo jutri kopat bi ga mogoče lahko uporabila. Se mi je zdelo še malce prehitro za kopanje v bazenu. Zdaj pa vidim, da ste nekatere že kopale svoje malčke. 

(odgovor članu andrejka_237)
Neposredna povezava do sporočila: 907
20.7.2009 16:51:22   
zoja10
jaz fredovga obroča ne bi rabla dokler ni glava stabilna,... pediatrinja svetuje po 4 mesecu,...

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 908
20.7.2009 16:51:51   
Blueeyes
se spet smo na hitr oglasim... k grem drgač naprej kosilo delat... utrujena os vsega... Gaja neki slabe volje pa skoz jokca, letam okrog bajte k nora, vročina me daje  user posted image  user posted image  ma sej bo, da ne bom glih jamrala

grem zdej delat srnin golaž s pire krompirjem, pa solatko.. mmm

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 909
20.7.2009 16:53:38   
maja1488

jaz fredovga obroča ne bi rabla dokler ni glava stabilna,... pediatrinja svetuje po 4 mesecu,...

podpis.

Mi smo bli v toplicah, pa je nisem dala v bazen zaradi klora. Mal sem gledala po netu in je baje ful bazenov pri nas, ki imajo preseženo vrednost klora v litru vode.

Tavečja je lahko fasala hud izpuščaj ravno zaradi tega.

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 910
20.7.2009 17:05:51   
Anonimen
končno: moj prišel in prezvel Urbana (upam, da danes zvečer ne pričakuje kaj od mene, ker bom šla spat z otrokoma!)user posted image

sem hitrejša v tipkanju z dvema rokama in vsemi prsti!

Olive, me veseli, da ste dali krst mimo,...
kaj se je zgodilo na nogometnem igrišču?? namreč sem totalen odklop glede novic (takšnih ali drugačnih). bom verjetno prebrala malo kasneje,...

hiška, ja,... takšne zapuščene so mi najlepše.
sem ugotovila, da za zidanje nove ne bom imela ne časa in ne potrpljenja, za počasno obnovo kakšne stare pa ja,... na našem koncu (tam, kjer sem odraščala) je kar nekaj takšnih biserčkov, a vedno je kaj narobe pri papirjih (ali je več dedičev, ki se med seboj prepirajo) ali pa čakajo dediče (ampak hiša medtem propada, nihče ni v njej,... najslabše zanjo!)

KatMat, se bom potrudila, da ne bom več pesnilauser posted image user posted image  ampak ko sem v čustveni krizi, mi možgani šibajo in šibajo, prsti pa za njimiuser posted image
ja, še s cimetom bom poskusila,... ampak zdaj jih niuser posted image  HB!
KatMat, saj imaš dovolj mleka, boš povečala proizvodnjo? (zaradi sezamovega čaja,...)

Leela, res je kot angelček!
v Hippovem paketu sem pa dobila samo en čajček in knjižico. če je to to. nobenih kašic,... so različni paketki?
a, na spletni strani,... ne, potem sem pa tale paketek čisto tako dobila?

maja1488 moj je navdušen nad tvojim krajem! pravi, da je pravi biserček...
pecilni prašek? zdaj imam pa že celo b(v)ojno zalogo,... kar naj se kakšna še prikaže!user posted image

mama11, se ti tole hranjenje kaj pozna pri teži?

Oskar se je zbudil,... hitim!

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 911
20.7.2009 17:13:41   
lake
K.tja: Staro hišo oz. stari del hiše sva midva obnavljala, pa ti povem da bi šla rajš novo zidat, če bi še enkrat mogla čez vse to. Sva zamenjala vse napeljave, podrla par zidov, ti povem dela je več kot z zidanjem. Da ne govorim o svinjariji in prahu. Sm bla čist vsak dan bela od nohtov na nogah, do trepalnic. Dobr sej zdej mi ni žal, mava vse novo, vrt...

Hippovo knjižico pa čajček smo pa očitno vsi dobili, to je pomoje tist ko smo neki izpolnjeval v porodnišnici.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 912
20.7.2009 17:21:45   
Anonimen
me je vrglo k ljubljanskim nosečkam?????

tole sem napisala:

ni se še zbudil, v sanjah me je klical,..

Dudica, takšne nohte si pa že imela? ker je datum na fotki; hudi so, samo kako lahko s takimi nohti kaj narediš?

na srečanju bi se vam pridružila, a v Postojni bi se zgubilauser posted image  pa še Oskar bi želel zraven, tako bi z njim letala okrog vas in vsake toliko časa razbila kakšen kozarec,... no ja, ne bi bilo ravno tako, a ko bi popil svojo coca colo bi morala iti.
imejte se skrajno lepo in se fino načvekajte,... in kot je že omenila kakšno fotko! da vam verjamemo.user posted image

lake, v trgovinah se najlepše spi! sem ugotovila, da Urban vsake toliko časa odpre en uček čisto malo, toliko da vidi, da je še v trgovini,... in nasmešek ima na obrazu,... ko pa pridemo ven, do avta pa še kislica vse dokler ne vključimo avta! barabice male!

ja, vem, kako je pri prenovah,... ampak za zdaj trenutno ne vidim druge rešitve, če se želim izogniti bivanju pri starših...

AKP jutri se imejte skrajno lepo! fino plavaj!

ah, zdaj pa Urban,... joška? ja.

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 913
20.7.2009 17:22:11   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

maja1488 moj je navdušen nad tvojim krajem! pravi, da je pravi biserček...
pecilni prašek? zdaj imam pa že celo b(v)ojno zalogo,... kar naj se kakšna še prikaže!user posted image

Oskar se je zbudil,... hitim!

Pridi pogledat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 914
20.7.2009 17:24:09   
Anonimen
bom.
samo težko rečem kdaj,...user posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 915
20.7.2009 19:30:36   
Dudica1

ojla

user posted image user posted image user posted image user posted image super še ena več...torej smo zaenkrat 4 user posted image

Dudica, takšne nohte si pa že imela? ker je datum na fotki; hudi so, samo kako lahko s takimi nohti kaj narediš?

ne to niso bili moji nohti sem samo prekopirala user posted image

Res so hudi ja...sej ne bi imela tako dolge,malo krajše...samo hotla sem rečt da bi imela tako gelirane in tako lepo namazane in narisano gor user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 916
20.7.2009 20:38:04   
AKP
Sem ugotovila, da sploh nimam Fredovega obroča ampak samo navadne in en mali čoln, ki ga bomo jutri izkoristili in dali Nikico v njega. Tako bova lahko oba v vodi, tamala pa bo lepo na suhem, zaradi sonca pa bova večji del v notranjem bazenu. Ko pa bo deklina zaspala pa bova zunaj, da se mama malce posonči.
Plenice Pampers me jezijo user posted image . Imam še zalogo od 3-6 kg, ki jih lahko uporabim čez dan, ker ne zdržijo dosti tekočine. Za ponoči pa sem mislila uporabit od 4-9 kg made in Poland, pa ne zdržijo in je vsako jutru skozi polulana. Zdaj sem kupila Hoferjeve za ponoči. Bom pa še probala Mullerjeve pamperske. Katere plenice uporabljate in kako ste zadovoljne z njimi. Grem par cot zlikat in pridem nazaj.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 917
20.7.2009 20:59:32   
maja1488
Mi imamo dm, hofer al pa lumpi. Hoferjeve so mal velikem lumpi so pa taman. Zdaj imamo dm in so tudi OK. Pamperski ne uporabljam, ke rse pri prvi niso obnesle. Cena je pa x2. Lumpijeve so mal čez 6€ za 48 kos.

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 918
20.7.2009 21:11:05   
AKP
Maja bom probala še ostale pa bom videla, kako se obnesejo. 

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 919
20.7.2009 21:11:35   
Dudica1
mi mamo zdej milerjeve pamperske oranžne baby dry al neki takega,in sm zelo zadovoljna so take ful mehke in jih mam za ponoč pa ful zadržijo...čez celo noč čist polno polulana plenica proti jutru pa še pokakana fajn in vse notr ostaneuser posted image .Tako da bom jaz zdaj kar pri teh ostala so pa 14€ pa nekaj 80 pleničkuser posted image ,men je ok.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 920
20.7.2009 21:19:31   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
mama11 jaz sm si pa včeraj imela čas zrihtat nohtke...a mogoče veš če se uni gel za nohte tud tko kje kupi al maš samo pri manikerki??
sm si spilla pa nalakerila pa ene nalepkice gor dala...ful bi si delala francosko pa ne znam sama...a ma katera kakšno idejo kato izpeljemuser posted image
Kje dobim te prahce in lake za te poslikaveuser posted image

Rada bi mela takele:
user posted image

Ne vem, kateri gel imaš v mislih. Za francosko manikuro so pred časom imeli en ful dober komplet pri Hoferju. Jaz sem ga dobila za darilo, pa še ne odprla... pri meni urejanje nohtov trenutno pomeni striženje in piljenje user posted image . Bi si pa ful rada vzela čas za nalakirat nohte na nogah... no, sem prišla do ideje, kaj grem lahko zdajle počet user posted image .
Dudica, tile nohti so ful hudi, ampak pri meni bi bili veliko trošenje časa - ob negi otrok, pomivanju posode (nimam pomivalca) in zelo zelo pogostem umivanju rok (saj sem rekla, da me je zaradi mularije strah gripe) - tako mojih kot od starejše hčerke, se žal gotovo ne bi obnesli.

IZVIRNO SPOROČILO: lake
Midve sva iz trgovine. Je prov lumpa, vedno ko prideva do trgovine zaspi, da potem trgovci, ki naju itak že vsi  poznajom ker ni tok velika trgovina, rečejo kok mam pridnega otroka da samo spi, in potem vsakič ko stopva ven, takoj jok in miganje v vozičku.

Ja, kaj se pa pritožuješ. Razprodaje morajo biti zate zakon! Jaz bi jo imela po cel dan v štacuni user posted image

mama11, se ti tole hranjenje kaj pozna pri teži?

V kakšnem smislu? Da bi prehitro hujšala ne - nisem še na zanositveni, ampak pada pa cca. 2 kg na mesec. Dobila sem +15, iz porodnišnice sem prišla z -7, odtlej jih je šlo še -4, torej sem še 4 v plusu. Sem pa ravno na zanositveni teži s prvo hčerko. Pri njej sem dobila +23 in sem jih v osmih mesecih izgubila -27. Z dojenjem in nočnimi vstajanji ter vozičkanjem je šlo samo od sebe, ni bilo potrebe po kakršnikoli shujševalni.

Plenice - ravno smo šli na št. 3, ker sem št. 2 porabila vse podarjene. Imamo pa še 2 paketa podarjenih št. 3, torej bo še en čas preden bom kupila prvi paket plenic. Doslej so bile samo pamperske, vse zaenkrat OK. Od starejše pa lahko povem, da imamo dobre izkušnje z Mullerjevimi, Leclercovimi in ekološkimi DM-ovimi.

No, zdaj si grem pa lakirat nohte na nogah user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 921
20.7.2009 21:36:52   
maja1488
O nohti na nogah. Se mi je na dopustu okrušu lak, pa še nism popravla. Sem tudi jaz zadovoljna s hoferjevimi laki. najdlje mi zdržijo in se ne krušijo. V bistvu si jih morm ponovno nalakirat, ker imajo 'narastek'. Lak je pa še čisto OK. Včasih mal pogočjufam, pa nalakiram sam narastek. Jutri bom jst nohte na nogah urejala. Na rokah pa trenutno nič ne zdrži. Pomivam, umivam... gre vse po dveh dneh v franže. Pol pa raje nimam nalakiranih, kot da je vse na pol zluščeno.

Zdej grem dol s pcja, ke rimamo žurko...tavečja naj bi prvič zaspala sama, brez enega od naju. In je cel žur v sobi, ker vstaja iz postelje, se sprehaja, hodi gledat luno na okno...

Morm mal zaropotat, da bo mir.

Nočko punce.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 922
20.7.2009 23:38:17   
lake
No glih načvekale se pa niste od popoldneva. Taja se še vedno neki premetava po pojstli, upam da ne bo sitna ponoč.

Plenice ma že od začetka mullerjeve, ki so sicer mal predebele za poletje, samo premočjo mi pa samo, če je ponoči dobr ne zavijem, al pa če pozabim notranje zavihke odvihat. Sm mea vmez Fixice, pa so mi premočile, sva pa še vedno  na dvojki, pa bova najbrž še kr neki časa.

Za nohte porabim 20 minut, sm se že kr zverzirala, tko da si jih lakiram na ene dva dni.

Lahko noč pa lepe sanje vsem.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 923
21.7.2009 5:53:40   
OliveOyl
Jutro

Me2 sva že pokonci celo uro...user posted image Zdaj bo zaspala bosta pa druga2 ustala.

Nalakirani nohti,hm..Na rokah niti slučajno,ker ne bi zdržalo več kot en dan,za noge si pa nekako najdem čas pa si jih napackam.Pa dolgih nohtov nsa rokah si tudi ne predstavljam.

Včeraj sem zvedela,da ima od kolegice mali bakterijski meningitis,je zelo hudo.Še hujše pa je ,da smo bili v stiku z njim in nam ni noben povedal,da moramo biti 7 dni pozorni na kakršne koli znake-glavobol,bruhanje..Bratec njegov je pa z našim skupaj v vrtcu.user posted image user posted image user posted image  Včeraj je minilo 7 dni.Tisto bruhanje recimo da ni bilo od tega,edin glava me boli že 3 dni,sam pomoje je kaj drugega.Mene bo kar pobralo,ker to ni več normalno toliko enih bolezni.Pa da Tina dobi kaj takega?user posted image user posted image

Gremo spat..user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 924
21.7.2009 6:43:23   
Dudica1
dobro jutro
olive ojoj jaz upam da ni kaj od tega pri vas doma...user posted image pa te bolezni no sej skoz samo o tem poslušaš!
Drugače pa sej nohte ne bi imela tako dolge samo tako lepe user posted image
Na nogah tud men uspe na dva dni mal porihtat na roki pa bolj dolgo traja tako da si vzamem čas takrat ko vem da bo ene 2h mir user posted image
Pol grem mal v lj. po mleko in plenice

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?