Anonimen
|
končno: moj prišel in prezvel Urbana (upam, da danes zvečer ne pričakuje kaj od mene, ker bom šla spat z otrokoma!) sem hitrejša v tipkanju z dvema rokama in vsemi prsti! Olive, me veseli, da ste dali krst mimo,... kaj se je zgodilo na nogometnem igrišču?? namreč sem totalen odklop glede novic (takšnih ali drugačnih). bom verjetno prebrala malo kasneje,... hiška, ja,... takšne zapuščene so mi najlepše. sem ugotovila, da za zidanje nove ne bom imela ne časa in ne potrpljenja, za počasno obnovo kakšne stare pa ja,... na našem koncu (tam, kjer sem odraščala) je kar nekaj takšnih biserčkov, a vedno je kaj narobe pri papirjih (ali je več dedičev, ki se med seboj prepirajo) ali pa čakajo dediče (ampak hiša medtem propada, nihče ni v njej,... najslabše zanjo!) KatMat, se bom potrudila, da ne bom več pesnila ampak ko sem v čustveni krizi, mi možgani šibajo in šibajo, prsti pa za njimi ja, še s cimetom bom poskusila,... ampak zdaj jih ni HB! KatMat, saj imaš dovolj mleka, boš povečala proizvodnjo? (zaradi sezamovega čaja,...) Leela, res je kot angelček! v Hippovem paketu sem pa dobila samo en čajček in knjižico. če je to to. nobenih kašic,... so različni paketki? a, na spletni strani,... ne, potem sem pa tale paketek čisto tako dobila? maja1488 moj je navdušen nad tvojim krajem! pravi, da je pravi biserček... pecilni prašek? zdaj imam pa že celo b(v)ojno zalogo,... kar naj se kakšna še prikaže! mama11, se ti tole hranjenje kaj pozna pri teži? Oskar se je zbudil,... hitim!
|