Anonimen
|
me je moj danes malce razbremenil, ker ni nič vprašal, temveč je samo vzel Urbana in vozek ter sta šla najprej po lubenico in vlogo za znižanje plačila vrtca (ta teden jo oddam, da imam eno misel manj), prinesla sta slastno lubenico, po kateri sva z Oskarjem planila kot da bi bila zadnja na vsem tem svetu, nato pa odšla naprej proti Kosezam. je bilo sproščujoče biti samo z Oskarjem in on je bil vesel, ker nisem prekinjala igre in pogovora zaradi Urbanovega joka. ko sva šla ven, je vzel bagerček in se zasidral na bližnjem igrišču. mu je bilo fino in kmalu tudi meni. hecno je bilo, ko me je ena mamica gledala in nekaj spraševala, "a lahko,..." sem samo slišala in mislila, da ponuja Oskarju sladoled, jaz pa njej nazaj "ne vem, je glih lubenico jedel" in pride Oskar do mene in reče, da ima kamenček v nosu ( ) sem najprej mislila, da se heca in gledam v njegov nos in nič ne vidim,... potem pa le zagledam kamenček, ki spet izgine v njegovi nosnici,... ( ) sva ga spravila ven skupaj s smrkeljčkom,... ampak res ne vem, zakaj si ga je stlačil v nos ( ). IZVIRNO SPOROČILO: Majch Sem bla noseča že 3 leta Prav privoščla bi si, da bi šla nazaj s ful hudo postavo. (sanja svinja....) tudi meni se je dogajalo,... tiste domače stranke, pri katerih čisto malo manjka, da me ne povabijo domov na kavico,... so mi vse leto govorile, da zdaj pa spet grem na porodniško,... mi je bilo že kar grozno razlagati, da se mi od poroda še ni poglihalo... zdaj sem mislila, da bo drugače, ker so kilce tko hitr šle, a vidim, da bo treba vključiti trebušnjake,... ampak ta trenutek se mi jih pa ne da delati,... jeseni bom začela trimčkati po Mostecu (mi je že moj rekel, da bo on popazil Urbana, Oskar bo pa z mano tekel in telovadil, če se mu bo dalo)... pa na maraton bi rada šla, če mi bo tokrat ratalo. blueeyes, saj med 5 in 8 kg ni toliko razlike,... samo ( ) tri kilce (ki pa jih nikakor ne stopim ) joške? moja leva je bolj mlekarska in zato tudi večja,... sem bila pred leti panična, ker sem zatipala bulico in takoj h ginekologinji, ki je tudi bolj panične narave in me po pregledu napoti na slikanje (sem v stiski čakala več kot pol leta???!!! da so me sprejeli), me tam pretipa in reče, da ne čuti nobene bulice, da me sploh ne bo slikala, ker je nepotrebno,... in jaz tipam in tipam in spet odkrijem bulico, za katero se je izkazalo, da je samo ena žleza, potem pa mi je rekla, naj se pogledam v ogledalo, da je to zato, ker imam eno večjo od druge (do takrat sem bila prepričana, da sta obe enako veliki!) bila sem kar malo osramočena,... mi je rekla, naj si zunaj na mizi pri m. sestri potipam, kako izgleda tumor,... se prav dobro spomnim, ko smo bili še v OŠ in smo se punce pogovarjale o postavah (tako ali tako je takrat lepa postava glavna tema vseh pogovorov,... pa cunjice) in je ena rekla, da tista, ki doma samo gospodinji, ima veliko rit ( ),... zdaj ugotavljam, da ne rit ampak trebuh! drugače pa sem zadnjič srečala eno mamico, ki je imela že 6mesečnega dojenčka in še vedno popek ven obrnjen (seveda tudi še trebušček oz. bolj odvečno kožo)... sem mislila, da gre popek takoj nazaj noter , ko se dete rodi. za kilce dol spuščat imamo še vsaj 6 mesecev časa! Dudica, prav lušten nahrbtnik! mi je všeč! IZVIRNO SPOROČILO: ledenka moj mali je danes splazil... toliko o pridnem fantku, ki sam leži plazi zaenkrat po gladkih površinah, po hrapavih še ne. nam zaupaš kaj več? *bucka* super majica! lake, blueeyes, hvala! upam, da se jutri vidimo. lahko noč vsem vam, z-majčicam!
|