|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
21.7.2009 18:42:39   
majana79
Blue, jaz sem za vrtec oddala tiste vloge, ki jih imajo na spletu, sploh nisem gledala za katero šolsko leto so. Sem samo napisala datum, da bi šel s 1.6.2010 v vrtec. Negativne odločbe še čakam... user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
21.7.2009 18:58:23   
lake
Blueeyes Vlogo za vpis daš lahko kadarkoli do 31.3. 2010, najboljš čim prej, jst sm jo oddala že junija, čeprov gre komisija potem po principu bližine vrtca od doma, po staroti otroka, in šele nazadnje po tem kdaj kdo odda vlogo.

Sm bla v trgovini, ker je blo treba pike porabt, vroče je pr k pr norcih. Taja se zvira v ležalniku, lačna očitno ni nič, pol bo spet sitna zvečer.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
21.7.2009 19:08:26   
zoja10
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

Jutro

midve sva že s terena. Mala se zabava v ležalniku. SE ful smeje ko face pokam. Vsak čas se bo na glas smejala, ker že neke čudne zvoke spušča.user posted image No, janež je včeraj deloval HB. Pismo...je bil projekt...danes bomo pa vidli.

Sva ble na kavici z eno znanko zjutraj ni mi prvo kelnarca skor v voziček zleze...pa ok to še preživim, ker se itak ne morem dovolj hvalit z Živo. No, pol pa pride računat, pa prijavi, da če bomo mel še enga. user posted image user posted image user posted image user posted image I'M JUST FAT! Šus babji. Ful mi je polepšala dan.

he he.... to se je men zadnjič v hoferju zgodilo... me je ena kao znanka ustavla pa se neki bla bla bla, pa reče....'in kdaj bo' pa tko namigne na trebuh....
sm mislna da jo stlačim v skrinjo celo pa tm potolčem s taprvo metlo... no ja sej res je ful viška sam tok okrogu pa ni moj trebuh, ali pač...user posted image user posted image ....
sej bo boljš....user posted image

sm pršla sam pogledat če še velja za jutri,....upam da se bomo hitro dobile,...mo sej dvomim da bo še katera mati tko zgodi zjutri tam okrog hodila user posted image ..
torej moj voziček z lupinico je rdeče črn, pomahajte mi user posted image

danes sem kupla babylove plenice zgledajo fajn,... pamperske 3-ka mi čez noč mal premočjo...no sej 9 ur redkokatere zdržijo si mislim.....sm važička.,..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
21.7.2009 19:12:09   
maja1488
Za jutri velja. Tudi jst dvomim, a bo še kakšna mati blodla tm okoli :) Moj voz je zapp z lupinco, če bo pokakana pa 3xl s črno košaro. Avto bel kangoo.

Meni babylove zdržijo 12ur. Lumpi tudi, pa hofer in sparky. tapoceni vglavnem. Pamperske prepuščajo.

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
21.7.2009 19:36:13   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10
voziček z lupinico je rdeče črn, pomahajte mi user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488
Moj voz je zapp z lupinco, če bo pokakana pa 3xl s črno košaro. Avto bel kangoo.

no tok da vem kaj iščem user posted image ...jaz mam baby welt fit rjave barve pa eno kripo od avta user posted image (rdeč)
Bom pa ob 10h že zihr tamuser posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
21.7.2009 20:59:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

JUTRI (sreda) cca. ob 10-10.30 SE DOBIM V TIVOLIJU ŠE Z ENO JUNIJSKO RR-jevko (majana79) (k nas tudi redno bere in se nam občasno oglaša)...

SE NAMA MOGOČE KERA PRIDRUŽI PRI VOZIČKANJU ???

ČE bo Oskar šel z bratrančkom in sestričnico v Mostec brez mene, potem bi lahko prišla do Tivolija.
Blueeyes, mi lahko pošlješ telefonsko, da te v tem primeru pokličem? in še: nikoli nisem šla z vozkom na trolo, greš gor na sredini? če bi šla peš, bi gotovo porabila več kot pol ure do tjauser posted image  razen če tečem,...user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 1031
21.7.2009 21:12:35   
lake
K.tja Imaš Z.S. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
21.7.2009 21:54:27   
Blueeyes

eno vprašanje glede vlog za vrtec...

zdej gledam po netu, pa majo samo za leto 2009/2010... za drugo leto pa še nič... sem samo za en vrtec našla da je 2010/2011.. ne smem pa napisat gor na vlogo za 2009/2010 al lahko??

A za znižano plačilo al za vpis? Za znižano plačilo se oddaja novembra še za 2009/2010. Najbrž zato ni novih vlog. Potem je enkrat maja ampak je ista vloga kot za 09/10. In spet novembra za 10/11.

A si že dobila,. da je sprejeta?

za vpis... ne, šele zdej sem se spravla to delat user posted image  upam pa da bo kje sprejeta... zdej šele zbiram vrtce

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Blue, jaz sem za vrtec oddala tiste vloge, ki jih imajo na spletu, sploh nisem gledala za katero šolsko leto so. Sem samo napisala datum, da bi šel s 1.6.2010 v vrtec. Negativne odločbe še čakam... user posted image

ok cool.. bova jutr kej več podebatirale

k.tja maš ZS z mojo številko

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
21.7.2009 21:58:18   
ledenka

JUTRI (sreda) cca. ob 10-10.30 SE DOBIM V TIVOLIJU ŠE Z ENO JUNIJSKO RR-jevko (majana79) (k nas tudi redno bere in se nam občasno oglaša)...

SE NAMA MOGOČE KERA PRIDRUŽI PRI VOZIČKANJU ???

škoda, da nisem prej vedela user posted image mam najavljen obisk ob 11.30

jutri bova bolj doma, samo za kosilo 5 min stran sva dogovorjena, pa še do tja se da prit fajn po senci. sem malo upala, da bomo šli čez vikend v Portorož, pa je za soboto spet neki slabo napovedano. a zaj bo celo poletje tako al kaj???

moj mali je danes splazil... toliko o pridnem fantku, ki sam leži user posted image plazi zaenkrat po gladkih površinah, po hrapavih še ne.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
21.7.2009 21:59:22   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

voziček z lupinico je rdeče črn, pomahajte mi user posted image

Moj voz je zapp z lupinco, če bo pokakana pa 3xl s črno košaro. Avto bel kangoo.

no tok da vem kaj iščem user posted image ...jaz mam baby welt fit rjave barve pa eno kripo od avta user posted image (rdeč)
Bom pa ob 10h že zihr tamuser posted image

jaz mam sv.zelen peg perego, avto škoda oktavija bele barve.

plenice imamo pa tudi mi tapoceni, zdaj sem vidla ima še tuš svoje plenice.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
21.7.2009 21:59:39   
*bucka*

Jutro

midve sva že s terena. Mala se zabava v ležalniku. SE ful smeje ko face pokam. Vsak čas se bo na glas smejala, ker že neke čudne zvoke spušča.user posted image No, janež je včeraj deloval HB. Pismo...je bil projekt...danes bomo pa vidli.

Sva ble na kavici z eno znanko zjutraj ni mi prvo kelnarca skor v voziček zleze...pa ok to še preživim, ker se itak ne morem dovolj hvalit z Živo. No, pol pa pride računat, pa prijavi, da če bomo mel še enga. user posted image user posted image user posted image user posted image I'M JUST FAT! Šus babji. Ful mi je polepšala dan.

he he.... to se je men zadnjič v hoferju zgodilo... me je ena kao znanka ustavla pa se neki bla bla bla, pa reče....'in kdaj bo' pa tko namigne na trebuh....
sm mislna da jo stlačim v skrinjo celo pa tm potolčem s taprvo metlo... no ja sej res je ful viška sam tok okrogu pa ni moj trebuh, ali pač...user posted image user posted image ....

omslite si tako majčko
user posted image
- v izogib neprijetnim situacijam in pogledom kamor ni zaželjeno

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
21.7.2009 22:00:57   
ledenka

[

ok cool.. bova jutr kej več podebatirale

jaz enako, sam datum sem dala 1.5.2010. itak ni šans, da dobim vrtec prej kot septembra. kaj bo pa od maja do septembra, pa ne vem - babi servisa nimam user posted image sem ga pa vpisala v 5 vrtcev...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
21.7.2009 22:02:34   
Leela

kje pa je kej cveka30 ona se že celo večnost ni nič javila... a je tok zaposlena z otroci al s pospravljanjem???

CVEKA30 JAVI SE KAJ, POGREŠAMO TE!!!!!!

cveka je še živa. Sem jo zadnjič srečala samo nisva dolg govorile, ker se je obema mudilo.
Res čudno, da se ne javi, po moje je skoz zunaj.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
21.7.2009 22:04:27   
lake
Končno je zaspala.
Tista majica mi je pa všeč user posted image , kje se jo pa dobi?

Naš vrtec ima 6 enot v okolici, tko da upam da v enga bo že pršla. Pa probala sm jo dat z majem, pa so rekli da sm 450 na vrsti, torej noway da pride not. Bojo mal babice pa dedki dopuste jemali, pa sosedje se neki ponujajo, upam da jih vnema ne bo minila do takrat, drgač pa ne vem kaj bomo.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
21.7.2009 22:12:13   
Leela
Ti vrtci so res kriza. Jaz sem ga tudi s 1.5 vpisala samo po moje ni šans, še 1.9 vprašanje.
Je bilo pa lani rojenih največ otrok v samostojni slovenijji ti imajo pa itak prednost, tako da ni rožnata situacija.

Delajo pa v Logatcu nove oddelke vrtca v hiši, kjer sem včasih živela (5 let nazaj) in sicer en štuk nižji. Kolk bi bilo dobro otroka peljat v vrtec en štuk nižje user posted image .

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
21.7.2009 22:17:58   
*bucka*

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Končno je zaspala.
Tista majica mi je pa všeč user posted image , kje se jo pa dobi?

http://www.majcke.net/index.php?page=shop.browse&category_id=12&option=com_virtuemart&Itemid=7
malo nižje na tej strani.
Imajo pa tudi druge stvari-za dojenčke so nekatere tako cute ali pa res dobre fore na bodijih..pa cenovno se mi ne zdi dragouser posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
21.7.2009 22:30:58   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka
jaz enako, sam datum sem dala 1.5.2010. itak ni šans, da dobim vrtec prej kot septembra. kaj bo pa od maja do septembra, pa ne vem - babi servisa nimam user posted image sem ga pa vpisala v 5 vrtcev...

Hvala enako, midva sva ga sicer v 3 vrtce (v Šiški in Centru, ostalo je predaleč za vozit...), pa tudi ne vem kaj bo. Niti od junija do septembra, če pa še septembra ne dobimo, lahko pa samo ostanem doma. user posted image Tole v Ljubljani je za znoret kar se vrtcev tiče. Po drugi strani pa ko se pogovarjam s tistimi, ki imajo že otroke v vrtcih pravijo, da so poleti vrtci pol prazni, ker jih veliko jemlje otroke ven čez celo poletje, ampak se jim ne da novih skupin delat. Najboljše bi bilo, da imamo kar vsi otroke med septembrom in mogoče še marcem, vse ostalo pa odpade. user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
21.7.2009 23:01:23   
lake
Se je pes odloču da ma preveč energije in se je na vsak način hotu igrat, tko da  zdej sm pa še bolj zmatrana, pes pa še kr skače po vrtu.

Grem pod tuš in spat, čeprov je tok vroče da bi si najraj šotor zuni postavla user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
21.7.2009 23:13:36   
Anonimen
me je moj danes malce razbremenil, ker ni nič vprašal, temveč je samo vzel Urbana in vozek ter sta šla najprej po lubenico in vlogo za znižanje plačila vrtca (ta teden jo oddam, da imam eno misel manj), prinesla sta slastno lubenico, po kateri sva z Oskarjem planila kot da bi bila zadnja na vsem tem svetu, nato pa odšla naprej proti Kosezam.

je bilo sproščujoče biti samo z Oskarjem in on je bil vesel, ker nisem prekinjala igre in pogovora zaradi Urbanovega joka. ko sva šla ven, je vzel bagerček in se zasidral na bližnjem igrišču. mu je bilo fino in kmalu tudi meni.

hecno je bilo, ko me je ena mamica gledala in nekaj spraševala, "a lahko,..." sem samo slišala in mislila, da ponuja Oskarju sladoled, jaz pa njej nazaj "ne vem, je glih lubenico jedel" in pride Oskar do mene in reče, da ima kamenček v nosu (user posted image user posted image user posted image ) sem najprej mislila, da se heca in gledam v njegov nos in nič ne vidim,... potem pa le zagledam kamenček, ki spet izgine v njegovi nosnici,... (user posted image user posted image user posted image ) sva ga spravila ven skupaj s smrkeljčkom,... ampak res ne vem, zakaj si ga je stlačil v nos (user posted image user posted image ).

Sem bla noseča že 3 leta user posted image Prav privoščla bi si, da bi šla nazaj s ful hudo postavo. (sanja svinja....)

user posted image user posted image user posted image
tudi meni se je dogajalo,...
tiste domače stranke, pri katerih čisto malo manjka, da me ne povabijo domov na kavico,... so mi vse leto govorile, da zdaj pa spet grem na porodniško,... mi je bilo že kar grozno razlagati, da se mi od poroda še ni poglihalo... zdaj sem mislila, da bo drugače, ker so kilce tko hitr šle, a vidim, da bo treba vključiti trebušnjake,... ampak  ta trenutek se mi jih pa ne da delati,... jeseni bom začela trimčkati po Mostecu (mi je že moj rekel, da bo on popazil Urbana, Oskar bo pa z mano tekel in telovadil, če se mu bo dalo)... pa na maraton bi rada šla, če mi bo tokrat ratalo.

blueeyes, saj med 5 in 8 kg ni toliko razlike,... samo (user posted image ) tri kilce (ki pa jih nikakor ne stopimuser posted image user posted image user posted image )
joške? moja leva je bolj mlekarska in zato tudi večja,...

sem bila pred leti panična, ker sem zatipala bulico in takoj h ginekologinji, ki je tudi bolj panične narave in me po pregledu napoti na slikanje (sem v stiski čakala več kot pol leta???!!! da so me sprejeli), me tam  pretipa in reče, da ne čuti nobene bulice, da me sploh ne bo slikala, ker je nepotrebno,... in jaz tipam in tipam in spet odkrijem bulico, za katero se je izkazalo, da je samo ena žleza, potem pa mi je rekla, naj se pogledam v ogledalo, da je to zato, ker imam eno večjo od druge (do takrat sem bila prepričana, da sta obe enako veliki!) bila sem kar malo osramočena,... mi je rekla, naj si zunaj na mizi pri m. sestri potipam, kako izgleda tumor,...

se prav dobro spomnim, ko smo bili še v OŠ in smo se punce pogovarjale o postavah (tako ali tako je takrat lepa postava glavna tema vseh pogovorov,... pa cunjice) in je ena rekla, da tista, ki doma samo gospodinji, ima veliko rit (user posted image ),... zdaj ugotavljam, da ne rit ampak trebuh!

drugače pa sem zadnjič srečala eno mamico, ki je imela že 6mesečnega dojenčka in še vedno popek ven obrnjen (seveda tudi še trebušček oz. bolj odvečno kožo)... sem mislila, da gre popek takoj nazaj noteruser posted image , ko se dete rodi.

za kilce dol spuščat imamo še vsaj 6 mesecev časa!

Dudica, prav lušten nahrbtnik! mi je všeč!

moj mali je danes splazil... toliko o pridnem fantku, ki sam leži user posted image plazi zaenkrat po gladkih površinah, po hrapavih še ne.

nam zaupaš kaj več?

*bucka* super majica!

lake, blueeyes, hvala! upam, da se jutri vidimo.
lahko noč vsem vam, z-majčicam!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1044
21.7.2009 23:59:17   
PapuaNG
se še na hitro javim, preden se odpravim v mižule...

tamal je bil dans kr priden, edin vsakič drugič je bolj malo jedel user posted image Je mal povleku, pol se je pa začel z joško kregat...ni pomagal niti kupčka podret niti nič drugega. No, se je pa pred spanjem konkretno najedel.

So ble dans tri frendice na obisku, ker je moj delal in smo se prav po babje načvekale. Se je fino še kej drugega pogovarjat kot pa samo o otrocih. Mislim, da niti 5 minut nismo o tamalem govorile user posted image Tamal pa tut na konc ni hotu več sam ležat, ker ga je vsake tok neki zvil, je pa pri meni v naročju ležaluser posted image

Aja, glede pospravljanja-meni je danes bodoča tašča prišla na obisk in še kuhno pospravila user posted image Pa se nič ne sekiram-če njo moti, da ni vse tipi topi, to ni moj problem (je pa moja rešitev user posted image ). Sem res dost flegma glede tega.

Nič, bo treba spat počas, da ne bom jutri komatozna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
22.7.2009 6:26:33   
Dudica1
dobro jutro

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
22.7.2009 7:19:12   
Mala_princeska

Hvala enako, midva sva ga sicer v 3 vrtce (v Šiški in Centru, ostalo je predaleč za vozit...), pa tudi ne vem kaj bo. Niti od junija do septembra, če pa še septembra ne dobimo, lahko pa samo ostanem doma. user posted image Tole v Ljubljani je za znoret kar se vrtcev tiče. Po drugi strani pa ko se pogovarjam s tistimi, ki imajo že otroke v vrtcih pravijo, da so poleti vrtci pol prazni, ker jih veliko jemlje otroke ven čez celo poletje, ampak se jim ne da novih skupin delat. Najboljše bi bilo, da imamo kar vsi otroke med septembrom in mogoče še marcem, vse ostalo pa odpade. user posted image

Ne da se jim ker dobijo plačano rezervacijo user posted image user posted image , pa ker morajo vzgojiteljice dopuste pokoristit user posted image user posted image - no moje mnenje....

A potem je najboljš čimprej vlogo dat za vrtec čimprej???

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
22.7.2009 7:32:51   
KatMat

Jutro

sej bo boljš....user posted image

sm pršla sam pogledat če še velja za jutri,....upam da se bomo hitro dobile,...mo sej dvomim da bo še katera mati tko zgodi zjutri tam okrog hodila user posted image ..
torej moj voziček z lupinico je rdeče črn, pomahajte mi user posted image

danes sem kupla babylove plenice zgledajo fajn,... pamperske 3-ka mi čez noč mal premočjo...no sej 9 ur redkokatere zdržijo si mislim.....sm važička.,..user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: *bucka*

omslite si tako majčko
user posted image
- v izogib neprijetnim situacijam in pogledom kamor ni zaželjeno

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sam pr nas se ze zjutraj tako nasmejis.....dobro jutro punce!

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
22.7.2009 7:34:20   
Mala_princeska
Ta majica: "Ne nisem spet noseča" je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , samo na moji bi moral biti napis - to mi je ostalo od drugič. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
22.7.2009 7:37:00   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

Aja, glede pospravljanja-meni je danes bodoča tašča prišla na obisk in še kuhno pospravila user posted image Pa se nič ne sekiram-če njo moti, da ni vse tipi topi, to ni moj problem (je pa moja rešitev user posted image ). Sem res dost flegma glede tega.

Nič, bo treba spat počas, da ne bom jutri komatozna.

Sem tud jaz ugotovila da ni treba da je vse tipi topi - je bolje da smo z user posted image zunaj na zraku, kot pa non stop za štedilnikom, metlo user posted image , no sicer jo moram zagrabit - ker pridejo Telekomovci ali Siolovci linijo poštimat, pa še en Siol tv da antene s strehe snememo....

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?