Anonimen
|
tako, mala fanta spita (no, Urban, se mi zdi, še ni poniknil v spanec, a je zadovoljen in bo kmalu zaspal,... sem ga danes skopala kar v enem čebričku in je kar užival, ko sem ga škropila z vodo = se mi ni dalo toliko vode točiti v banjico, vseeno pa sem ga želela osvežiti), velikemu pa bom morala "povedati pravljico za lahko noč" je bil priden, ker je popazil mala dva, da sem se odpočila od nenehnih želja svojih sinov. in še celo rekel je, da ima lahko brez problema oba vsako prosto popoldne. bom kar poskusila izkoristiti, čeprav je Oskarju najbolj všeč, če smo vsi skupaj. ampak mojemu je všeč, ker se postavlja pred ostalimi mamicami, da potem vse hvalijo, kako je dober očka,... v glavnem mu raste ego! aja, moja sošolka je danes rodila Ano,... sem jo nazadnje videla, ko sva bili na isti dan na pregledu pri ginekologinji pred ž meseci, danes pa me preseneti s smsom! IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG Je pa moja mami dans celo paniko zagnala, ker se tamal včasih ob joku ful nazaj steguje-tko da glavico ful nazaj zategne. Men se zdi, da je na začetku, sploh ko so bli kakšni krči,to precej počel, zdej pa samo še včasih. A vaši tut kdaj to počnejo med jokom? Nočem za brezveze panike zganjat, ker sicer je tamal čist ok. Papua, meni se tudi to zdi normalno. Takrat, ko je v največjem evforičnemu joku tako ali tako stegne vse roke in noge stran od trupa pa seveda glavo zakrči kolikor lahko nazaj, da ja izpusti še močnejši glas . če bi bilo kaj narobe, bi že na pregledih v posvetovalnici ugotovili, se mi zdi. lake, Tanja_ da ne bosta pretiravali s klimo! lake, sem ti že včeraj hotela pohvaliti nohte, a mi ni uspelo! prav nora barva! IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 u tej vročini lahko rečem samo da še dobro da imam taščo na hladnem mislm okolju.... ..... pokica_ dnevno spanje,... sem ugotovila, da popoldne nujno potrebuje 2-3 urni spanec (ponavadi tam okrog 2-4), drugi spanci pa so gibljivi (včasih je dlje pokonci in potem pospi za kakšne pol urce)... bo počasi tako, da bo čez dan samo še 3x zaspal. pri nas se za obrok zbudi, potem pa ne zaspi, ker je podkrepljen (ampak so izjeme) res bi se lahko zmenile tudi kje v MB, ampak potem, ko vročina ne bo tako huda,... sem za.
|