|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
23.7.2009 20:15:38   
Leela
dudi, daj slikce od tamalih

poki - bodi vesela, da živi tako stran in ne en štuk višje...

< Sporočilo je popravil Leela -- 23.7.2009 20:16:33 >

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
23.7.2009 20:24:04   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

Še sreča!!!!user posted image user posted image  K če ne, bi tamal ostal v enmu tednu brez ušes in ličk!user posted image  user posted image  

Ja Kati, če je že tako, pol bolj pašem na štajerski konec. Drgač pa na prekmurski konec! user posted image  Lahk pa sem pridete, pa napravmo srečanje! user posted image  

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
23.7.2009 20:28:30   
pokica_
Ma jst pa zle gledam nepremičnine in tuhtam, če se nam splača kako rabljeno hišo kdaj kupit.

Ženske kje živite, v bajti/stanovanju? Ste lastniki/najemniki?  Tiste ko pišete o bazenčkih itak da v hiši. user posted image  Mi2 sma zaenkrat v 2-sobnem stanovanju, ga mama namen kupit, ni pa še ziher. Imamo pa 90 kvadratov, s tem da ni kleti. Sicer ga že z najemnino odplačujema počasi, stalo bi naju pa cca. 60-65tisočakov. S tem, da so tud bajte za kupit za tolko; mogoče katera potrebna kakih renovacij. user posted image  

Nove si pa itak ne morma trenutno privoščit, da grema zidat, no way! user posted image  Človek ne ve kaj bi naredo, bo pa treba sčasoma o tem začet premišljevat bolj konkretno.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
23.7.2009 20:33:31   
KatMat
no poki velja...ce gremo gor te obvestimo...

midva (oz jaz) tud gledam kaj za kupit....kako starejso hisko...pa bi ze obnovila pocasi...pa je vse bolj nad 100.000

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
23.7.2009 20:35:08   
KatMat
jaz sem njega ze prepricala da greva v najem...oz se prijaviva na neprofitna stanovanja ampak ce pogledas sej je isto...placujes pa nikol ni tvoje...tak da se bolj nagibam k nakupu...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
23.7.2009 20:37:51   
KatMat
nc sej grem kr spat...nasa ze eno urco spi...sem jo skopala prejle...pol se mi je pa skoraj utopila na joski...se ji je tok zataknilo da ji je mlekec tud cez nosek nazaj udaru...ona bi pa kr se vlekla...tak da vsaj 6 ur spanca udarim...nocko!!!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
23.7.2009 20:45:23   
pokica_
Ja sj, če primerjaš, da plačuješ najemnino, pa še nikol ni tvoje, je sranje. Pr nas mamo tako narjeno, da nama gre najemnina v odkupno ceno, če boma odkupla. Sj po eni strani, je fajn, imama že vse porihtano, vse novo pohištvo, opremljeno vse, stanovanje staro zgolj 6 let, ampak po drugi strani pa nevem če je to to, da bi skos živela v stanovanju. Meni manjka luft, pa sprehodi po parceli, ....tega sem bla vajena od malega. user posted image  

Po drugi strani, pa hišo bom skos mogla renovirat in bojo skos eni stroški, ko jih pr stanovanju nebo tolk, razen adapt. in inv. dela vsake tolko, pa še to ne tolk hitro, sj je kr novo stanovanje.
Kolk stare in velike pa gledata? Sj pr nas so tudi cene tu nekje...user posted image mal boljša hiša, da ni treba takoj strehe menjavat, pa fasado delat.

Nočko Kati, lepe sanje!
Mi pa ne gremo na sprehod, ko zunaj piha ko na Krasu. Bomo se šli okopat, jest pa spat pol.
Sam kaj ko še mali spi. user posted image  Zraven atija mu je najlepše spat, mala maza atijeva. user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
23.7.2009 20:53:47   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Evo, me smo se vrnile od mojih, možek pa iz poti. Zdej se pa hladim v stanopvanju-hvalabogu za klimo.

Vprašanje za tiste ki dojite- a vam že celo noč spijo? K Hana se še kr zbuja dvakrat ponoči in tako malo dobiva na teži, se res bojim, da dobi premalo mleka od mene. Ne vem, a nej ji začnem kr dodajat? Čist sm že napsihirana zarad tega polivanje, ne-pridobivanja na teži..Mate kak nasvet, kaj nej nardim?

pelji jo k pediatru, pa ti bo ppovedal kako pa kaj.

IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

u tej vročini lahko rečem samo da še dobro da imam taščo na hladnem user posted image user posted image mislm okolju....user posted image .....

cel dan že z vozičkom gor in dol po vasi pr kakšni prijazni sosedi mal podojim itd, skupi z eno k ma fantiča 2 mesca starejšga mamo če cel dan celo vas čez user posted image ..
ostajamo na hladnem še dva dni...

grem neki pojest, za mleko seveda user posted image

Pa kje si ti zdej? pri tašči al doma? Al bodo imeli vaščani za po zobeh valjat. Jst grem ven iz bajte, pa počasi čez vas, pa mi ena na koncu vasi reče da kako počasi pa hodem, ker sem šla že pred pol ure ven. Ne vem kdo jim poroča user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Iz slikc je razvidno da ste vse uživale na srečanju, tamali pleničarji, pa sploh. Kaj, a vsi po vrsti so spali? user posted image

Kolkrat vam še podnevi user posted image zaspijo in za kolk dolgo? Pr nas je tak, da ko vstanemo ob 6-7h zjutraj pol tam do 11h noče zaspat, običajno pa gre spat tam ob 12h pa do 14h, pa pol še enkrat vmes popoldan za kako urco-največ dve. user posted image Prej bi pa po vsakem obroku zaspal. Ko noče spat se pa igrama, pojema in se pogovarjama.

Tija je spala sam ko je bla denarnica pod glavo. Ona je bla še največ pokonci ane?

Zarja spi približno isto. Kake 3 urce vsega skupaj čez dan. Spi pa ponoči od 9:30 do 6:00.

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Ma jst pa zle gledam nepremičnine in tuhtam, če se nam splača kako rabljeno hišo kdaj kupit.

Ženske kje živite, v bajti/stanovanju? Ste lastniki/najemniki? Tiste ko pišete o bazenčkih itak da v hiši. user posted image Mi2 sma zaenkrat v 2-sobnem stanovanju, ga mama namen kupit, ni pa še ziher. Imamo pa 90 kvadratov, s tem da ni kleti. Sicer ga že z najemnino odplačujema počasi, stalo bi naju pa cca. 60-65tisočakov. S tem, da so tud bajte za kupit za tolko; mogoče katera potrebna kakih renovacij. user posted image

Nove si pa itak ne morma trenutno privoščit, da grema zidat, no way! user posted image Človek ne ve kaj bi naredo, bo pa treba sčasoma o tem začet premišljevat bolj konkretno.

Midva imava hišo. Moj je podedoval hišo (4 stene) ki je bila zgrajena za gospodarsko poslopje, kjer naj bi njegov oče spravljal traktor in ostale kmetijske pripomočke. Pa tega ni nikoli rabil. Potem sva midva začela rihtat. Ti povem, da mi je žal, da nisva podrla in nardila majhno hiško. Sicer je fanj, ker je veliko, ker ima lahko maša ful plasa za se s kolesom vozit in po toboganu spuščat v hipši, je pa tudi pucanja ogromno in da ne govorim o stroških. Imamo pa 200kvadratov na nadstropje.

Aja pokica res bi te že rade vidle. Lahko pa ti kati naštima kamero, pa se gledamo v živo user posted image

Midve z zarjo sva ble v šopingu danes v LJ in je bla ful tečka. Sam jokcala, pa cvilila, nič ji ni blo prav... Kupila sem sam par majčk in ene hlače za krst. Evo že tuli. Danes ji nekaj ne paše.

MMmmmm palačinke smo jedli za večerjo.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
23.7.2009 20:54:50   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

bom evo zdej delam

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
23.7.2009 21:15:32   
Dudica1
Evo današnje kopanje

user posted image

user posted image

user posted image

Takole je Maj medtem spančkal

user posted image

In tako pase kravice

user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
23.7.2009 21:15:51   
Anonimen
tako, mala fanta spita (no, Urban, se mi zdi, še ni poniknil v spanec, a je zadovoljen in bo kmalu zaspal,... sem ga danes skopala kar v enem čebričku in je kar užival, ko sem ga škropila z vodo = se mi ni dalo toliko vode točiti v banjico, vseeno pa sem ga želela osvežiti), velikemu pa bom morala "povedati pravljico za lahko noč" je bil priden, ker je popazil mala dva, da sem se odpočila od nenehnih želja svojih sinov. in še celo rekel je, da ima lahko brez problema oba vsako prosto popoldne. bom kar poskusila izkoristiti, čeprav je Oskarju najbolj všeč, če smo vsi skupaj.
ampak mojemu je všeč, ker se postavlja pred ostalimi mamicami, da potem vse hvalijo, kako je dober očka,... v glavnem mu raste ego!user posted image

aja, moja sošolka je danes rodila Ano,... sem jo nazadnje videla, ko sva bili na isti dan na pregledu pri ginekologinji pred ž meseci, danes pa me preseneti s smsom! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

Je pa moja mami dans celo paniko zagnala, ker se tamal včasih ob joku ful nazaj steguje-tko da glavico ful nazaj zategne. Men se zdi, da je na začetku, sploh ko so bli kakšni krči,to precej počel, zdej pa samo še včasih. A vaši tut kdaj to počnejo med jokom? Nočem za brezveze panike zganjat, ker sicer je tamal čist ok.

Papua, meni se tudi to zdi normalno. Takrat, ko je v največjem evforičnemu joku tako ali tako stegne vse roke in noge stran od trupa pa seveda glavo zakrči kolikor lahko nazaj, da ja izpusti še močnejši glasuser posted image user posted image .
če bi bilo kaj narobe, bi že na pregledih v posvetovalnici ugotovili, se mi zdi.

lake, Tanja_ da ne bosta pretiravali s klimo!
lake, sem ti že včeraj hotela pohvaliti nohte, a mi ni uspelo! prav nora barva!

IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

u tej vročini lahko rečem samo da še dobro da imam taščo na hladnem user posted image user posted image  mislm okolju....user posted image .....

user posted image user posted image user posted image

pokica_ dnevno spanje,... sem ugotovila, da popoldne nujno potrebuje 2-3 urni spanec (ponavadi tam okrog 2-4), drugi spanci pa so gibljivi (včasih je dlje pokonci in potem pospi za kakšne pol urce)... bo počasi tako, da bo čez dan samo še 3x zaspal.
pri nas se za obrok zbudi, potem pa ne zaspi, ker je podkrepljen (ampak so izjeme)

res bi se lahko zmenile tudi kje v MB, ampak potem, ko vročina ne bo tako huda,... sem za.

(odgovor članu PapuaNG)
  Neposredna povezava do sporočila: 1211
23.7.2009 21:17:09   
Anonimen
user posted image Dudica, zakon slik'ce, so me kar osvežile!

Luštna fanta!

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1212
23.7.2009 21:17:12   
Anonimen

Evo, me smo se vrnile od mojih, možek pa iz poti. Zdej se pa hladim v stanopvanju-hvalabogu za klimo.

Vprašanje za tiste ki dojite- a vam že celo noč spijo? K Hana se še kr zbuja dvakrat ponoči in tako malo dobiva na teži, se res bojim, da dobi premalo mleka od mene. Ne vem, a nej ji začnem kr dodajat? Čist sm že napsihirana zarad tega polivanje, ne-pridobivanja na teži..Mate kak nasvet, kaj nej nardim?

prvo kot prvo - ravnaj po materinskem čutu

če jo vsak dan vagaš, potem ti verjamem da si zapsihirana, torej jo PRENEHAJ. Kako se drugače obnaša ? Spi čez dan, je dobre volje, joka, ... ?

Mi smo na umetnem mleku, pa ponoči ne spimo. Sicer se ne pritožujem, ker ob 19 spi, prva runda hranjenja pa je cca ob 2 uri, nato ob 5.

Smo pa uvedli že ritual opoldanskega spanja, tako da gresta ob 12 oba spat za cca 2-3 ure.

Živimo pa v hiši, tako da se pred tole vročino kar fino umaknemo. Sicer smo na nadmorski višini 600 m, v gozdu in je tudi ob največji vročini prijetno - v senčki seveda.

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 1213
23.7.2009 21:18:24   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

user posted image Dudica, zakon slik'ce, so me kar osvežile!

Luštna fanta!

hvala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
23.7.2009 21:33:01   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

prvo kot prvo - ravnaj po materinskem čutu

če jo vsak dan vagaš, potem ti verjamem da si zapsihirana, torej jo PRENEHAJ. Kako se drugače obnaša ? Spi čez dan, je dobre volje, joka, ... ?

Mi smo na umetnem mleku, pa ponoči ne spimo. Sicer se ne pritožujem, ker ob 19 spi, prva runda hranjenja pa je cca ob 2 uri, nato ob 5.

Smo pa uvedli že ritual opoldanskega spanja, tako da gresta ob 12 oba spat za cca 2-3 ure.

Živimo pa v hiši, tako da se pred tole vročino kar fino umaknemo. Sicer smo na nadmorski višini 600 m, v gozdu in je tudi ob največji vročini prijetno - v senčki seveda.

Sej ne tehtam vsak dan. Enkrat tedensko. No, ta teden sem jo dvakrat, k me je tok skrbelo. Drugače se obnaša okej. Spi, se igra, smeji. Tako kot normalen dojenček. Joka pa edino, ko je lačna in pa ko bruhne npr. 1-2 uri po obroku, takrat vedno zajoka. Očitno jo to boli? Skrbi me predvsem zaradi tega polivanja in pa to, da je v prvem mesecu pridobila kilogram, zdej pa tako malo. Sem prvič mamica, mogoče preveč kompliciram.V torek imamo pediatra in že komaj čakam, da vidim kaj bo rekla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
23.7.2009 21:41:30   
lake
Končno mi jo je ratal uspavat. Je bla sitna že ob 19h, sm jo dala v voziček in ko sm koila travo je zaspala k ubita, ko sm jo pa ugasnila se je pa zbudla. Očitno bomo mel okol hiše golf travico, ker bomo skoz kosili user posted image

K.tja Ne pretiravam s klimo, ful pazm da jo ugašam pa pržigam po potrebi. Hvala za nohte, se trudim ko mam čas user posted image .
Tanja
: Nočm te strašit, samo to mi smrdi da refluks, sploh če bruhne tok časa po obroku.

pet se je zbudla, pridem nazaj

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
23.7.2009 21:50:05   
PapuaNG
hm, meni je zdej dva dni pri podiranju kupčka kr bruhnil ven...danes sicer še ne (samo ponoči), včeraj pa precej. Kasneje pa redko kdaj bruhne...kvečjemu če ga kaj obračamo naokoli pa malo ven steče, ampak smo se že navadili.
Smo šli pa na rožnik danes, res ekspresno-smo bli v eni uri naokoli user posted image Sva bolj pozno štartala, pa da se ne bi preveč zavleklo sva mal pohitela. Zdej ga pa še nafutram pa spat user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
23.7.2009 21:53:32   
PapuaNG
aja, ste spraševale kje živimo-mi smo v stanovanju (okol 90m2), pa nam je vredu. Zaenkrat se mi še ne da bajte pedenat, pa še tok več stroškov imaš. No, tut navajena sem stanovanja, tko da mi ni neki panika. Važno,da se da it kam na sprehod, pa itak je tivoli dovolj blizu, da sem z avtom v 5-10 minutah tam. Sej bi blo fino met vrt pa to, ampak sem vesela že,da imamo dovolj velik balkon, saj v prejšnjem stanovanju balkona sploh nisi mogel nucat,ker je bil tako ozek. Tukej pa lahko kavico spijem zunaj, posedam...

Sva pa imela srečo, saj so flet moji kupili, tako da nama ni blo treba kredita jemat oz. it v najem user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
23.7.2009 21:57:08   
lake
V današnjem času je itak zelo težko pridt do stanovanja, kaj šele hiše. Midva sva preuredila spodnji del naše hiše, kjer sta prej živela dedek in babica, čeprov je blo kr precej dela z obnovo, ampak sva prišla čez definitivno cenej kot če bi kupovala zemljo in zidala, kokr sva mela v prvotnem planu.

A mi jo bo ratal dons uspavat, spi v naročju ko jo pa odložim je pa panika.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
23.7.2009 22:05:31   
Anonimen
Tanja_ kako dolgo pa podirata kupček? mogoče med hranjenjem poje več zraka (mleko ne prihaja enakomerno) in ga ima v sebi še potem, ko že podereta en, dva kupčka... zrak v telesu zna biti za dojenčke boleč in ima dve možnosti: ali gre nazaj gor (če je v ležečem položaju, je to najverjetneje najlažje) ali pa gre naprej po črevesju.

pri Urbanu včasih sploh ne podiram kupčka (ponoči npr., ker se zbudi samo za hranjenje in če bi ga dajala v pokončni položaj, bi se zbudil,... izjemoma, če "zacvili", podereva kupčka,...) zato pa večkrat prdne in tako vem, da se je njegovo telo že samo navadilo sprazniti zrak na hiter način.

se pa spomnim, da sem bila tudi jaz pri Oskarju včasih panična tam kjer zdaj niti pod razno nisem...

kako je bilo z izčrpanim mlekom? je tudi takrat polivala? takrat sicer znajo polivati, ker se njihovi želodčki niso navajeni tako hitro napolniti (spet druga skrajnostuser posted image )

sicer pa, kot je bilo že omenjeno, je najbolj pomembno, da ne hujša,... če pridobiva manj na teži kot drugi še ne pomeni, da nima kvalitetnega prehranjevanja (mogoče ji samo trebušna slinavka odlično služi in bo med tistimi srečneži, ki lahko pojedo kar koli pa se ne zredijo).

čim manj obremenjevanja s težo,... boš imela kvalitetnejše mleko!user posted image

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1220
23.7.2009 22:14:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Očitno bomo mel okol hiše golf travico, ker bomo skoz kosili user posted image

user posted image

jaz tudi kar pogrešam kosilnico,... ko se res preznojiš in potem gledaš lepo pokošeno travico, ki je kot preproga; ampak se ne bom spet razpisala, bom rajši delala na tem, da bom lahko spet kosila na svojem,...user posted image

bo malo trajalo (user posted image ) ampak enkrat pa bom!
mi imamo čisto malo stanovanjce (50m2), se moramo stiskati, če hočemo eden mimo drugega, zato se imamo rajši(user posted image )... me malo tolaži misel, da če bi se preselili ven iz LJ, bi dobili večji prostor... in po tem hrepenim!

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 1221
23.7.2009 22:16:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lake

A mi jo bo ratal dons uspavat, spi v naročju ko jo pa odložim je pa panika.

vidiš, lake, hoče biti čisto tvoja! kar cartaj jo, čez nekaj let se mogoče ne bo več hotela nositi v naročjuuser posted image .

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 1222
23.7.2009 22:18:45   
Anonimen
grem kar spat,... mogoče bo Urban tudi to noč prespal siceršnji obrok ali dva in se bo zbudil šele ob 5h (prosim, prosim, prosim,...)

želim vam prijetno in lahko noč!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1223
23.7.2009 22:19:41   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Aja pokica res bi te že rade vidle. Lahko pa ti kati naštima kamero, pa se gledamo v živo user posted image

kamero mam tudi jst, sem jo včasih rabla za messengerja. user posted image

Dudi lepe slikce! Ta večji je pravi uživač, že ve kako se uživa! user posted image  
PupaNG se strinjam s tabo glede stanovanja. Nam je tud fajn tukaj, ampak še lepše bi mi pa blo v hiški. A kaj ko po drugi strani je pr bajti skos enga dela in ni konca ne kraja.
Tud mi mamo fajn balkon, mam rožce in placa je za sušilno stojalo, pa za posedet zunaj je tud placa, nimam kaj rečt.
lake, ni čudno da so sitnobice, naš je tud bil skoraj cel dan, me je že skoraj ob živce spravil. user posted image  Je bil lačen, pa ni hotu jest, pa cuzal moj prst, pa spet flaško, pa jok, pa moj prst, pa flaško, pa jok,...na koncu pa kr hlastal tisto mleko in si rinil flaško v usta, tolk je bil lačen, a kaj ko je bil siten. Sem ga imela podnevi samo v pamperski, da se je luftal, zdaj je pa v bodiju brez rokavčkov.

Lina sn ti kar malo fauš, da mate tolk fino doma, hiško, senčko...kaj si še človek lahko želi? user posted image
k.tja, nekako tako podobno je pr nas. En spanec je tam od 2-3h, ostalo pa po obrokih. Očitno naši dojenčki rastejo in ne mislijo sam spat. user posted image  Pol bomo mamice brez dela ostale, ane.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
23.7.2009 22:24:31   
Leela
Dudi luštna fanta, kako je tavelik užival, se kar vidi.

Tanja_ tudi meni se sliši kot, da ima refluks, definitivno vprašaj pediatrinjo kako ravnati. pri dojenčkih res nikoli ne veš. Ponavadi so znaki za kaj čisto enaki, pa je pri enem nekaj narobe pri drugem pa nič. Pa eni otroci ful malo (ali premalo) jejo pa ne jokajo, eni pa so siti pa še zmeraj jokajo.

poki_ jaz imam 64m2 veliko stanovanje z enim balkončkom. Trenutno nam je čist fino, samo bi pa tudi jaz imela eno miceno hišico. samo po drugi strani pa ne želim biti cel življenje zapufana. stare hiše jaz ne bi kupila in obnavljala, take stvari me tolk živcirajo user posted image . Že ko je treba zdaj kaj narest sem čist živčna.

lake ja kakšne nohte pa imaš? slikej user posted image  (firbec)

papua glede stegovanja nazaj ga opazuj. Predvsem takrat, ko je dobre volje. V joku je res težko rečt.

zdaj pa spat. lahko noč

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zgodbe malih junakov: Prezgodnji porod zar...
Sledi operacija, strahu je bilo ogromno, saj nisem vedela, ali se bom po operaciji zbudila že kot MAMA ali še kot nosečk...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?