KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Sem mu dala tolažilno dudo v usta in podstavila z pleničko. Bo mogoče še 5min mir. Punce, a berem, da ene že uporabljate športni del vozička? A jih mate že kontra obrnjene ali k vam? Mi mamo PP Pliko P3, pa je super, jaz sem zadovoljna z njim. Leela, a to si kupla marelo-senčnik? A strehica pr športnem delu ni dost? Jaz sem tudi zadnjič v BC kolebala, al kupit al ne Glede odg. kar se tiče bivanja je pa zanimivo prebrat. No, mi še nismo sklenli kompromisa....bo še traaaaajalo, lahko še tud kako leto dni. KatMat, kdaj pa imata vi2 kupit hiško? In kolk kvadratov? BTW, mala pupa je prava prinčipesa na teh profi fotkah! Dudi, upam da bo vse ok s tabo in tvojim učkami! kdaj??ko bo taprava padla... tam od 120m3 naprej blue...tista tvoja prijava-bajskika kot mami je pa cist mem...suhica smotna... gaja je pa cortek!!!!! menstra???hm.... jest mam se zmer rjav izcedek ki si mi sploh se ni nehal..no ja dva dni sem bila brez...in je ze skor 9 tednov od poroda...ampak moja g se vedno vstraja da je vse bp....ok pa naj bo po njeno IZVIRNO SPOROČILO: poka3 ojla še ena zmajčica.... Sara je prispela na svet 22. 5. težka 4200g. Prvi pregled je imela 18.6., kjer je imela 4250g. Imava srečo da se lahko samo dojiva. si ne predstavljam sredi noči vstajat in vret vodo... ste pridne vse k morte zares vstajat. zanima me koliko časa ste zunaj z vašimi ? medve mal vozičkava, mal bereva, tko da mi vse skupi nanese ene 3 urce.. nč, lahko noč oz. mirno noč joj kok nas je ze!!dobrodosla! IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Vprašanje...koliko vas že uporablja športni del vozička? JAZ! IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 O to si me spomnila na najine začetke. Jst do ušes zaljubljena, mi je blo čisto vseeno kje sva, sam da sva skupaj. In me nekrat pelje v Ljubljano na večerjo in v kino, pa vpraša kam greva jest (kitajc, mehiška, jovo, pizza...). In rečem da mi je vseeno. In potem še ene dvakrat tko. Ko sva šla ene četrtič al petič in se je zgodba ponovila je sredi ljubljane obrnu in brez besed peljal nazaj na avtocesto (mamo 90km do Lj). Ko ga vprašam da kam pa gre pa reče da če mi je vseeno, sem lahko tudi doma pa čokolado jem. vidim da se pogovarjate o tistem magicnem spoznanjju svojih srckov... moj je bil tak:cist sem bla frisna v teh krajih in glih sem imela roj dan. in za spremembo sem hotela na svojem praznovanju cist nove obraze-in tako sem popokala 5 najbolj vrocih tipčkov v okolisu na krvavec,castila karte ze v mostah na pumpi sem odprla prvo rusko vodko dve smo stankal do gondole,pol pa smucat...sneg je padu k pr norcih megla je bla taka da bi jo lahko z nozem rezu mi smo pa redbullvodke toukl zuni na lezalnikih...cist noro...sej mam se fotke-lahk kero pokazem...pijano do amena skratka in blo je brez zavor(v hecu mislim) edin on se je mal nazaj drzal pa opazoval sej se je hecal ampak ne tok k mi ostali...in vsak je mal po svoje mislu da me bo dam pelu (heheh katja se pa ne da) sem celo pr enmu prespala ampak kot nuna nedolznica on je pa mislu da se je kej dogajal...pol je pa zvedu da ni blo nic tist dan me je pa povabu k sebi na kavico...pa katja spet sramezljivka (ja vem,katja ??) mu se recem da ne vem ce bi prsla pa pravi dej no prid kuzka pogledat...pa jest jaja kuzka gledat (res je njegova kuzika glih kotila) pa pravi sej bova samo kavico spila...jaja (katja je mela kej druzga u planu) ok pridem na "kavico" pa res kuzka gledam pa cartam pol greva pa se mal v njegovo sobo-najina garsonjera-pa mi kaze fotke iz smucanj pa zagledam kamero pa prasam ce ga lahko mal posnamem pa pravi ja ni panike se bom se sleku(rece v hecu) jaz pa poka na posteljo pa pravim ajde akcija...on pa okice kr vn porine a,kaj pravs??????? no pa sramezljivcek kakrsen je ni hotu mi je pa ukradu prvi poljubcek....moj avto je postav batmobil in sem sla domov kr po luftu spala itak nisem in z naslednjim dnem nisva vec loceno spala... (ja spala,ja)
|