HM84
|
Evo, da se vam oglasim iz hotelskega balkona v Medulinu Oba moja dečka spita, tako da imam čas, da tud sem gor mal pokukam:) Moram po povedat, da tale morski zrak prav utruja...lena sem ko ****s, še v vodo se mi ne da. Sem se šla prej samo 1x kopat, pa je voda takooo mrzzzzla... Ko sem se potopila sem mislila, da mi bo mlek zmrznu Moram probat še bazen, mogoče bo kaj boljš :) Drugače pa Alexa tale morski zrak očitno nič ne utruja... Na plaži sploh nič ne spi (imamo tisti šotorček za strehico), moramo prit v sobo da mal podrnjuha Ga moram pa drugač pohvalit, danes je že 3 noč prespal!! In sicer, zaspi okoli devetih, desetih, pa potem spi do npr 5h ali 6h zjutraj Že res, da ga vmes kdaj slišim ko se zbudi pa nekaj godrnja, in ko se že odločim da vstanem in mu dam jšk, takrat zaspi nazaj Tabletke - na začetku sem imela Harmonet, potem niso bile dovolj močne, nato sem imela Logest, po njih sem bila sitna ko , potem še Yarino...po njih sem bila še bolj sitna nato sem jih ukinla in nastal je Alex Zdaj imam doma 3 škatle Cerazette, pa se ne morem odločit, a bi začela al ne Je pa res, da smo tud mi preveč leni oz. utrujeni za tako da ni panike da bi Alex dobil še kakšnega bratca al sestrico No evo, mislim ,da slišem sirenoooo... byyy
|