Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
pozdravljene drage moje ze v tretjem delu upam da bomo tukaj se vec govorile
1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm 5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm
Halo! Na kratko - kuham. trezika, mi2 sma meli kengurujčka pa je bil ful kul - obema! Samo je bla Ema hitro prevlka tak, da sem težko hodla, ker so nogice bingljale. Drugač pa za hrano - skuhaš, zmiksaš s paličnim pa dober tek - jaz sem naredila fajn tekoče od začetka, ker drugače ni hotla jest. Super, 3. del že mamo
1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm 5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm
pozdravljene za tretji del mi smo danes jedli bučke pripravljene na tak način kot kmečke murke pa pire krompir.....njami zaj pa gremo nazaj ven je tak fajn sam škoda da veter piha