tinaaja
|
Jutro zabika, srecno studentka Jaz moram se svoje drugo studijsko obdobje zakljucit, pa ni volje, energije,.. A ves, dami je iphone crknu Ga zaenkrat se poskusajo popravit, ampak se niso imeli tazga primera. Ce crkne do konca sploh nocem razmisljat, ker je nov toook bedno drag Ampak jaz sem se cist navlekla nanj in mi je tok zakon, se vedno po skoraj 2 letih. ahhh Tile noci "pohodi" ... sem se nasmejala Hani No pri nas se mi2 danes zbudiva ob 5:30 in se vidi, da je luc v dnevni. In brine ni v postleji. Je sla sama, si prizgala luc in se igrala Lumpa, namesto, da bi spala. No saj mi prav pide, ker jo bom dala danes prej spat, imava orl pregled danes. Je pa brina zacela tudi doma spati cez dan 2-3 ure. Prej je samo pri varuski. FR - no zadnjih 5 dni jo zalivam s tem in kaselja je manj. ko kaslja, je se vedno grozen kaslej, al ga je obcutno manj in spi brez kaslja Imam spisek vrasanj za dr danes. Joj, letos se prav veselim decembra in praznikov. Brino bom vzela zadnja dva tedna oz vrtca, da nam kaksna bolezen ne pokvari praznikov. Moram izkoristit, ker je mozno, da je tole moj zadnji december takole doma. Al nikoli se ne ve, ziher pa nekaj let ne bo te prilike. A katera uporablja ta "stol za poredne".. ala nanny 911 style?