Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Joj, jaz pa nikoli ne razumem, kako se lahko ene pražite tako na soncu. Jaz še nekako vzdržim, če imam vsaj glavo v senci, pa vsakih 5 minut rit v vodi.
Joj, najlepše na morju je ravno to: ležat in lenarit na plaži, morda kake karte ali križanke, včasih paše kakšna odbojka ali frizbi, pa posedanje v bifeju ob hladnem piru, pa seveda namakanje v mrzlem morju:morje::morje::morje::morje:
SEM še tu.res kako se lahko sončite.jaz sploh ven ne grem v taki vročini.zjutraj tam do 11 ure potem pa po 18 uri.ne zdržim zunaj,da pa bi se sončila hvala lepa.sem umetno rjava kot bi se najbolj pražila:)-:)-
uf, mene pa že ležanje na plaži utrudi (saj je to kaskaderski šport) in si še kr riti vse naročim, da mi ni treba vstajat :)- v vodo pa samo, če ima 30 st. ;)
Jana, bilo je kar kriza, jok prvi in tretji pa četrti dan, vsi povprek, potem malo nerode in je koleno razbito, zaceljene rane v četrtek na zaključnem plesu...skratka, komaj je čakala, da pride domov. Ja, pa sladoled je bil :hudicek:drag, lučka 300 SIT. Kam gre Gal? Naši so bili v Čatežu.
Mojca, pol pa bazen kupi!!!:bravo::bravo::bravo::bravo: Pa pridem še jaz.;)