Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
).
v prvem krogu, vem pa da je možnosti, da uspe ravno v prvem krogu bore malo, ampak enkrat je treba začet.
. 
hitro naredi še en test. Tebi Ema09 želim, da se ti hitro cikel uredi in v naslednjem krogu pokaže
! Karmen to je verjetno zadnja
v boljše prihajajoče leto
....neznam opsati obcutkov,najprej strah,solze
,razmisljanja komu naj prvo povem,kaj bodo rekli,ali bom zmogla,sem premlada (24 let)...Sedaj po enournem razmisljanju sem PRESRECNA in to zelim deliti z vami...Popoldan moram klicati h ginekologu da se narocim,upam in drzim pesti da je moj
zdrav in bo vse vredu...Glede Dabrostona sem zasledila,da naj nebi skodil plodu,celo prprecuje da bi prislo do splava...Cez pol urce oddidem k bodocemu ocku na obisk in mu nesem zakasnelo Miklavzevo darilo
SRECKA NOSECKA
...Zdaj samo drzimo pesti da bo vse vredu...Moram vam povedat da je bil partner tako iz sebe da ni mogel nic rect,samo objem
!
Čudno?