Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

zdaj itak samo od poroda premišljujeva, pa o tem če bo že drug teden ipd... pa se sploh ne morva pogovort do konca
Pride pa zdele domov, mu naredim malico in
potem pa na juriš za cel dan... imajo silažo. Uf, še tale dan damo skoz, no pa še jutri, potem bo pa bolje
no, ne vem
, da če bi lahko težko dvigovala bi njega in ta računalnik kar pri oknu ven zabrisala. Še dobro da sem se danes že ohladila
pa je zadnje dneve kar bolj aktiven, ker celo nosečnost je bil bolj mirne narave zdaj pa ga razganja
že komaj čaka da pride k mamici
spekel kostanje, toda niso še tako sladke. Glavnem, da sem se jih najedla- za večerjo pa nisem potem nič, saj je bilo to že preveč.
!
začela. In to ne en - kar v obe meči je me zagrabil
. In eno nogo sem uspela zavihat nazaj, druge pa nisem in nisem mogla, tako da sem ta prvo še bolj tiščala gor (in me zdaj boli mišica v drugo smer
), drugo mi je pa pol moj pomagal zavit v pravo smer... Uffff, čisto me je šokiralo - iz trdnega spanca v to bolečino
.