Anonimen
|
Punce pozdravljene,... joj kaj se dogaja...??! Kok je že mamic.. No veste kaj??! Sm PRVAAAAAAAA.. . Kakšni glasovi..., dejte povedat, da še jst glasujem... Drugače pa moj malček pa raste... vsak dan ga morava tehtat..., danes smo že na 3180, jupppi... , ojačal je zelo, učke ma odprte, naju gleda, se obrača za zvokom... ma se z mojim tok smejiva, ko se naje in začne glasove spuščat...in to vsakič pred podiranjem kupčka . Rad se nosi, že zahteva.... , na sprehodkih uživa... , kopanja ne mara.., previjanja tud ne... samo takrat se joka. Skratka, uživamo in uživamo... moje kg pa letijo na dol, mam celih 51,7 kg, čeprav sm nadoknadla vse za nazaj... zarad sladkorne... čokolada na dan, res. Zmešana sm. Skratka, zgubla sm jih točno 10 kg... , se kr mal bojim, da ne bo šlo še bolj na dol. Bom pol zgledala otročkova sestrica in ne mamica Slikce pa kr še nism dala gor, ma ne vem, če jo bom... sm kr taka zaščitniška mamica in ga skrivam... še zaenkrat. Upam, da niste jezne name... Pa ni vam treba pozabit name...., če se vam pač ne javljam. Sej bote vse prišle na svoje.... pa ta tema ne bo več vsak dan za par strani daljša . Lep pozdravček, punce
|