skačica
|
hej! naty- iskrene čestitke ob rojstvu sinčka. Jaz sem "že" doma. Imela sem namreč spet ctg in sicer vse je potekalo enako kot v soboto. CTG je ok, plodovnice dovolj, kontrola čez 2 dni in zopet ctg. No, sem bila takoj na vrsti za ctg, na dr. smo pa čakale uro in pol, da je prišla in povedala, da se spet vidimo čez 2 dni. Razen, če se seveda začne prej kaj dogajat. Moje razpoloženje je bilo do PDP čist fajn in kul. Itak sem skoz okol letala in bila skoz zaposlena. Zdele po PDP-ju je pa logično, da si nervozen in čakaš kdaj te bo prijelo, ker veš, da zdej v kratkem te pa pač že 1x more. Sicer imam skoz ene opravke in letanje sem in tja, če nimam, si pač izmislimo nekaj, da je treba okol letat, ampak vseeno bi pa počasi res rada šla. Zoprna so tudi vprašanja v stilu:" A še nisi šla? Kaj pa čakaš? Kdaj pa boš? A še vedno nisi rodila?"....skratka ti gre valda na jetra, če je tega preveč. Ampak v splošnem sem ok. Če me folk pusti pri miru, če sem z mislimi pri kakšni drugi stvari, če... in tko včasih pomislim, da se sploh še ornk ne zavedam, da bo pa zdej zares prišla še ena pupa vsak čas in nam spet mal obrnila življenje na glavo. Ampak komaj čakamo. No, zdej sem se izpovedala . Izo sem pustila pri mami za ene 2-3 urce, jaz pa sama v stanovanju in v tišini. Zdele bom malo ležala, probala malo zaspat, skratka početi nič. Stanovanje je pospravljeno in se ga niti ne taknem, vsaj do jutri , kosilo bo kuhala mami. HB, da jo imam. Se javim še kaj potem.
|