|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
28.7.2009 8:01:21   
skačica
jutro!

Jaz sem pa ugotovila, da imam danes G. Mislim, da si bom kar Uz plačala, ker me zanima kako kaj naše dete napreduje. Sicer tudi G naredi vedno uz, ampak takega na hitro, da pogleda, če je vse na mestu.

michelle- a veš, da ti kar malo zavidam, da si se vpisala? No, ne, sej se čudno sliši, ampak tud jaz bi se. Sicer sem lansko leto diplomirala (7.stopnjo), ampak se mi zdi, da to ni to in bi šla študirat eno ornk zadevo. Zdaj v MB imajo možnost, da se z diplomo vpišem na 2. stopnjo po bolonjcu, ampak po magisteriju ne morem opravljati izpita, ki je nujen za delo, ki me veseli. Tko da še razmišljam,kaj storiti. V LJ bi morala vse od začetka, kar pomeni da mi gre pet let, ampak izpit bi pa lahko opravljala. Je za razmislit kaj sploh narest ali pa počakat dve leti, ko bo možnost vpisa v 3. letnik 2. stopnje in bom potem lahko normalno nadaljevala. Ampak jaz bi zdej...
Se mi zdi, da moram kar skoz nekaj študirat, da mi možgani delujejo. Službo imam čist bedno(razen plače, ki je solidna), ne rabiš možganov in faksa, tko da je treba nekaj še zraven delat, da so možgančki v pogonu.

pranje cunjc- jaz že v prvo nisem nič komplicirala in tudi sedaj ne bom. Prala bom s Persilom, brez mehčalca, morda bom 2x dala na izpiranje, mogoče pa tud to ne, tko da...ne vem. Zakaj bi sedaj delala kako drugače kot sicer? Iza ni imela težav, upam, da jih tudi druga ne bo imela.

rozilu- uf, ti imaš pa fajno taščo, vsaj kar se nakupov tiče. Mojo sem 2 uri spremljala po štacunah, da si najde kaj za oblečt pa tudi zraven je bila, ko sem kupila jajčko in kompletke za oblečt in ni primaknila niti centauser posted image . Pa ni revna! Na koncu sem ji še kosilo častila.
Sicer je zelo dobra ženska, Izo naravnost obožuje, ampak da bi se takole kaj spomnila, to pa ne. Sicer pa mi je vseeno, še bolje, mi je itak fajn, ker do sedaj nisva od nobenega še nikoli nič dobia. No ja, stanovanje v bajti pri njegovih sva res dobila, ampak sva šla na svoje. Pa parcelo nam ponujajo, ampak je še nisva sprejela, tako da zaenkrat sva vse sama sfinancirala. Nama nihče ne more kaj pod nos vršt.
Moja mami pa itak nima veliko, je dovolj že to, da nas zalaga z domačo hrano in nam čuva otročke. Je zlata ženska.

Uf, sem naložila, se vidi da Iza še spi.

Aja, dilema: Zara ali Hana. Kaj lepše paše zraven Ize? Sicer bo na koncu moja odločitev, odvisna od ponorelih hormonovuser posted image , ampak vseeno. Kaj vam je bolj všeč? Nam vsem trem sta všeč oba imena, Iza sicer misli, da bomo dobili dva dojenčka- Zaro in Hano.

Grem v kopalnico, se še javim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: Oktobrke 2009 2.del
28.7.2009 8:02:53   
skačica
pravoda- eh, jaz mislim, da ni nič narobe, če ne brca, ko se ti zbudiš. Morda on takrat še spi. Moja tud ne brca vsako jutro pa se nič ne sekiram. Važno, da je čez dan aktiven.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: Oktobrke 2009 2.del
28.7.2009 8:15:25   
Anonimen
Še eno vprašanje punce. Ali mislite, da digitalne tehtnice ( te ki merijo maščobo, količino vode,..) škodijo plodu. Jaz jo imam doma ampak samo gor stopim in dol ( pač ne stojim gor, da mi opravi meritev ). Sicer sem brala v navodilih pa ni nič pisalo, da bi kaj vplivalo, ampak spet me kr nekaj skrbi. Kaj menite ve ? Se opravičujem, ampak danes imam polno enih vprašanj-čudnih ja vemuser posted image

Ma kaj se z mano dogaja punce zakaj me je kar na 1x tako strah ratalo, če sem kaj škodovala najini punčariuser posted image

(odgovor članu skačica)
  Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: Oktobrke 2009 2.del
28.7.2009 8:18:36   
skačica
ne, pravoda, tud digitalne tehtnice ne škodujejo plodu. Jaz jo imam tud, se normalno tehtam, moja G. jo ima tudi. Ne vem kako bi lahko vplivala na tvojo punčkouser posted image

Nič se skirat, uživaj še teh nekaj tednov pa bo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: Oktobrke 2009 2.del
28.7.2009 8:30:58   
Anonimen
Ma ne vem sem se ustrašila pač, ker te tehnice merijo vse ( vodo v telesu, maščobo ) pa sem mislila, da to kaj vpliva. Ma sj pravim imam kot kaže preveč časa zadnje čase, pa preveč razmišljam. Se vidi da se hiro bliža PDP.

(odgovor članu skačica)
  Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: Oktobrke 2009 2.del
28.7.2009 8:41:39   
karmen b
Dobro jutro user posted image

Pravoda, po moje ni s tvojim otročičkom nič narobe, le malo bolj len je. Je pa tudi odvisno kje nosiš, ker če nosiš bolj zadaj, zan bit, da se na trbuščku ne čuti tako zelo brcik. Možno je tudi, da ko bo privekal na svet, da se ne bo zbujal ob 5h zjutraj in bo mamici pustil spati do normalnih ur user posted image . Če te pa preveč skrbi, pa vseeno povprašaj g, pa boš videla, da te bo pomirila. Drugače je pa tako, da včasih tudi mene par dni skoraj nič ali zelo blago brca, ampak to je po moje tko, kot pri nas samih. Tudi mi nismo vedno poskočni.

Shoping Jaz sem kupila prvi kompletek za bojo bebico in sicer body na reklop, žabice in kapico v zelo lepi zeleni barvi. Obe z muco*maco pa sva seveda dobili stekleničko avent v BC, ostalih dodatkov pa je žal zmanjkalo in so nama v tolažbo podarili testerček kremice ta razpokane bradavice. No muca*maca je hotla met enak komplet v rumeni barvi, a ni bilo številke. Zato sva z veseljem sklenili, da morava shoping ponovit, ko pride z dopusta....se že veselim user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil karmen b -- 28.7.2009 8:43:02 >


_____________________________

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: Oktobrke 2009 2.del
28.7.2009 8:44:33   
skačica
karmen- user posted image user posted image user posted image  za prvi kompletek.

Mene pa kile skrbijo, so v 14 dneh kar poskočile, sicer ne vem natančno koliko, se grem zdele zvagat. Pol mi pa vedno še dve kili več pokaže pri G., ker že nekaj pojem do pregleda pa še s cunjami se vagamuser posted image . Ajaj.

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: Oktobrke 2009 2.del
28.7.2009 8:48:48   
mateja8
Dobro jutro po zelooooo dolgem času.

Sem porabila več kot eno uro, da sem vas prebrala za nazaj. Kar nekaj čase se nisem javila, ker imam polno opravkov in mojga dragega na bolniški zarad poškodbe kolena.

Tolko novega se mi je zgodilo, da je kaj. Ta čas sem mela dva pregleda. Na prvem sem dobila injekcijo za Rh- pa nisem imela nobenih težav z njo. Brez kakršnihkoli reakcij. Na drugem pa sem izvedla, da res nizko, nizko nosim in da moram počivat. Na ultrazvoku pa mi je rekla, da je otroček malo manjši, kar pa je ni začudila ker je bil tut prvi rojen z 2670 grami.  Jutri napolnem 29t in sem se zredila dobre tri kilograme. V zadnjem mesecu sem se zredila samo za 0,5 kg, za kar me je G. okregala. Sam ne vem kaj naj nardim, ker precej jem, se ne držim nazaj in ne morem si kaj veliko pomagat. Pol je pa po prvi nosečnosti gledala, ko sem se celo nosečnost zredila 7 kg in je pol rekla, da grem očitno po istih stopinjah kot prvič. Sicer pa je vse v redu, otroček brca kot nor. Moj dragi kar težko roko na trebuhu drži, ker pravi da ima občutek, da bo kar kaka noga ven pogledala.

Glede pranja cunjic.....jaz še nisem začela, ker imam v hiši še pravo gradbišče in nimam volje sedaj urejat te stvari.

Skos me nek čuden občutek daje, da me bo porod prehitel, pa ne vem zakaj.
Upam, da je to samo čuden občutek.

Punce super za seznam s slikicami bušijev. Bom svojega slikala jutri, ko bo polnih 29t.

Bodite pridne......

Podatki za tabelco:
naslednja pregleda imam: APN 3.8.2009 in pri svoji G 28.8.2009
 
 


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: Oktobrke 2009 2.del
28.7.2009 8:54:59   
karmen b
Hvala skačica...sej pol sem pa mami pokazala, ko sem domov pršla in je takoj izkoristila priliko, da mi pokaže, kaj je ona že kupila pren precej časa pa ji nisem pustila, da mi kaže, ker se mi je zelo prezgodaj. Skratka mam zdaj še oranžen pajacek-pižamco, fletn za znort in pajacek na naramnčke v zeleni barvi, v kompletu z belo majčko in štumfki v stilu seveda. No nagec ne bo user posted image ...

No kar se pa tiče tvojih izbranih imen skačica, bi pa jaz ponucala Hano, ker je preveč Z-jev, če bi bla Zara.... IZa...Zara...moje mnenjeuser posted image


_____________________________

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: Oktobrke 2009 2.del
28.7.2009 9:05:08   
frrrr
brcike - 10 dnevno jih mora bit, ni pa važno kdaj... eni so dopoldne bolj aktivni, drugi popoldne, tretji so pa nočni čukci user posted image

skačica - js bi imela hano zraven ize. pa še full lepo ime mi je. sam pr nas ne pride v poštev žal, ker nočem imen krast.

jutro. smo prespali zajtrk v vrtcu, sta šele zdej šla fanta v vrtec... js pofirbcala, zdej pa v službo...



(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: Oktobrke 2009 2.del
28.7.2009 9:12:14   
skačica
ja, sej mogoče imate prav. Se bo treba še z možem pogovort, bomo vidl kaj bo rekel, on je ves čas bolj navijal za Zaro, mu je pa Hana tud všeč. Je bilo že pri Izi ime v ožjem izboru pa je potem Iza obveljala.

Jaz sem kar gola tu za računalnikomuser posted image , Iza pa v samih gatah na sedežni Nodija gleda. Ja, res sva razštelani, če sva tkole doma. Men se nič ne da, sploh se ne znam zorganizirat pa toliko dela imam, da joj. Stanovanje je v razsulu, cunjce čakajo, da jih operem in posortiram v omaro(previjalko je včeraj mož pripeljal), eh dela za znort, men se pa ne da. Sem se odločila, da zdele dam samo nekaj prat, pozno popoldne začnem pa pospravljat. Vso odvečno navlako bom vrgla ven, me že daje gnezditveni.
Pa en kup fotk moram pospravit v albume. Je treba še albume kupit.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: Oktobrke 2009 2.del
28.7.2009 9:17:34   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: pravoda
Ali mislite, da digitalne tehtnice ( te ki merijo maščobo, količino vode,..) škodijo plodu.


Oj, jaz tudi to nisem vedela. Ni problem ker je digitalna, ampak ker ti meri maščobo na tak način, da spusti šibek el. tok skozi telo - tega me je bilo takoj od začetka strah, zato se tehtam obuta al pa v štumfih. Pač položim japonkice na tehtnico, jo "zbudim" in pol še sama stopim gor (tako da mi slučajno ne doda teže japonk user posted image ). Samo po mojem itak ne škodi, če ne bi kje ful pisalo o tem! Če te pa še skrbi, pa naredi tako kot jaz, el. ne pride skozi čevlje, ker je to izolator.

Karmen - super za nakupe. Ma splohe ste vse zelo pridne glede cunjic. Jaz sem sicer dobila neke vreče, ma nisem niti še pogledala kaj je not. Bom vse presortirala ko bom imela kam pospravit, zdaj je vse še na pralnem stroju in čaka boljše čase. user posted image No, ko pride omarica še ne bo čas, ker jo zaenkrat nimamo kam postavit (je treba še sobice zrihtat), pa itak bi počakala, da se prezrači.

Ja imaš prav skačica, glede tega je tašča super, samo včasih mi je prav preveč vsiljiva - ker potem se vedno počutim dolžno... Mah, sej to je bolj stvar mojega user posted image ... Jaz sem pač vesela, da sem še nekaj stvari dobila user posted image .

Lep (delovni ali pa bolniški ali pa dopustniški) dan!



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   [Brisano sporočilo]
28.7.2009 9:18:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu karmen b)
  Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: Oktobrke 2009 2.del
28.7.2009 9:19:42   
Anonimen
Punce, tok ste pridne, jst se pa javim na vsake tolk ampak vas pa berem in poberem vsak vaš nasvet user posted image  Čist se simpatične in fajn sodelujete user posted image

karmen b, maš zs.

Ma katera težave s krči v nogah? Jst sm bla ponoč čist boga.., pa hrbtenico mi je kr nalimal na pojstlo, vstat nism mogla. O zgleda, da prihaja obdobje jamranja. Danes je že prvi dan. Počutim se.... ooogromnooo in napihnjeno in... aha..., če ma katera težave s prebavao ZELO priporočam eno zadevco, ki se imenuje.. LAXO BION evo link..
http://www.ringaraja.net/kako-resevati-prebavne-motnje-pri-nosecnicah-in-diabetikih_1856.html
Meni pomaga zelo... pa tak fajn osvežiln napitek je. No zmanjkal mi jih je, v lekarni jih je treba naročit, jih čakam.... in čakam tudi, da bom lihkar počla.. user posted image

Ej MM, slikce pošiljam pa maš zgleda zelo poln mail. Škoda.

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 28.7.2009 9:21:40 >

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: Oktobrke 2009 2.del
28.7.2009 9:55:51   
Februarka08
Punce, prosim pomagajte... zelo težko pišem. Takih slabosti, vrtoglavice in slabega počutja še nisem imela... dobro da je moj prišel prej na malico, sem se komaj ujela na stol, me je odnesel v spalnico da sem šla ležat, v ušesih mi je začelo piskat, meglit se, skratka, bla sem totalno na psu, resuser posted image mi je izmeril pritisk in mi je padel, pol sem pa vodo spila in me zdaj tako trebuh boli da mam krčeuser posted image kot da bi bli popadki, kar zvijam se in ne vem kakšen čaj naj si skuham al kaj, da tole mal ublažimuser posted image pridem nazaj, ne vem a grem bruhat al kaj drugega...


_____________________________

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: Oktobrke 2009 2.del
28.7.2009 10:05:15   
skačica
joj, februarka, pojdi do zdravnika, drugega ti ne znam svetovat. Ne vem kaj bi to lahko bilo, upam pa, da se ni že kaj začelo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: Oktobrke 2009 2.del
28.7.2009 10:15:51   
muca*maca
Ja, Februarka, po moje tudi nima smisla odlašat. Če je tako slabo, pojdi do zdravnia - ali pa vsaj pokliči, pa naj ti svetujejo!

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: Oktobrke 2009 2.del
28.7.2009 10:20:05   
majakla
Dober dan.
 
Emilly - dobrodošla.
 
Lenika - ja! MB, Ptuj, itd.: KJE+KDAJ?!
 
Joj Februarka - kar do zdravnika! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: Oktobrke 2009 2.del
28.7.2009 10:23:08   
karmen b
Najbrž bo res najbolj pametno zdravnika poklicat in upat, da je kriva vročina....user posted image

_____________________________

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: Oktobrke 2009 2.del
28.7.2009 10:28:37   
ninasiki
ej bejbe čist use sm pokomentirala pol pa da potrdim pa kr neki error grrrrrrrrrr znorela bom

_____________________________

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: Oktobrke 2009 2.del
28.7.2009 10:32:20   
Februarka08
Zdele bom še Buskopan vzela če bo kaj boljš, če ne bo treba res k zdravnikuuser posted image ma klinc, včer tko dobre volje, danes pa čist na tleh... kar spim, ne vem kaj mi je... grem si še 1x pritisk zmerit, pa pit ne morm, ker me še bolj trebuh začne bolet, čeprav sem žejna, tako da še vode ne morm pituser posted image pol pa še vam morim...

_____________________________

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: Oktobrke 2009 2.del
28.7.2009 10:36:05   
Aniiita
Živjo,

jaz sem pa danes že ob 6h likala..sploh nisme mogla več spat...potem ob 8h pa ne več gledat, tako da sem lepo vseeno naredila še tisti moji dve uri :)


karmen b,
si omenjala brisačo, ki si jo daš okrog vratu- kje se to kupi?

brcanje- naša se običajno takoj oglasi, ko začnem jaz migat..ni pa vedno tako.. včasih se zbudim med spanjem in je ona že kar aktivna..pomoje je bila zbujena.. ne morem določiti kakšen ritem ima..sedaj naj bi ga že imeli menda..

fax- jaz sem tudi tip, ki bom skoraj gotovo še kaj ob delu in otroku študirala..imam občutek,da bi postala nezadovoljna, če ne bi možgančkov še kaj trenirala in se izpopolnjevala..
Michelle, ne bit v strahu, vse se da. Imela sem dve sošolki z otroki- obe sta imele zraven tudi svoje gospodinjstvo, ena še ful delala prek študenta zaradi financ in obema je šlo dobro. Včasih ti tudi kaj pogledajo "skozi prste", če imaš tako situacijo in odložijo kakšen rok za oddajo in podobno (mogoče ne na vseh faxih, no..pri nas so). Rekle so samo, da potrebujejo več discipline in gre. Je morda tudi res, da so faxi različno težki in bi mogoče npr. medicino bolj počasi izdelovale..vendar vem, da so tudi to doštudirale že z otroki.. Be brave, torej! user posted image

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: Oktobrke 2009 2.del
28.7.2009 10:38:14   
muca*maca
Žijo!

Hvala vsem puncam za čestitke!!!user posted image  zlate ste. Jaz sem včeraj seveda veselo novico že raztrobila tudi - jasno, najprej lubiju - potem pa še staršem.
Moj lubi je šel na filmski festival v Motovun, tako sva se poveselila samo malo po telefonu, pa je čist vseen, ker vem, da je toook vesel tud on in ve, kaj mi pomeni  - tako olajšanje user posted image

Šoping včeraj - ja, Karmen je pravi ekspert - razložila mi je vse o vozičkih in o banjicah, pa lupinicah pa še tole blazino za dojenje sva si ogledali.... Pol so naju že tok noge bolele, da sva nujno morale it na sladoled user posted image , pa so naju še noge bolele, pa sva šle še na smoothija, hahahauser posted image user posted image user posted image  No, ko so naju nehale noge bolet (beri: sva se napokale, da sva skor počle), sva šle še po tale darilca v BC (to v BTC), kjer niso imel teh luškanih kompletkov tud v rumeni (jih pa majo na Rudniku, ampak tam sva ble 3 ure prej) in ker si je Karmen zaželela zelenega, jaz pa rumenega, je ona dobila zelenega - zadnjega! - jaz pa sem ostala praznih rok user posted image . Pa ni panike - bodo še dobili. So pa res luštni in mehki in tooooook mejčkeni user posted image

Karmen je pa prov luštna družba za šoping.

Mi je bla ful všeč blazina za dojenje - zgleda kot en velik mehak bumerang, pa se mije zdel mal preveč skor 40 EUR za to dat in sem sklenila, da mi bo mami sešila. Če bo hotla user posted image user posted image

Po skor 5 urah sem bla morto!!! Spala sem kot dojenček user posted image

Zdej sem se pa tok razpisala, da je joj.

Sam še tole:
Jutr mam pregled za sladkorno... pa tisto inekcijo za Rh-
brrrrr
Bo že.

Lep pozdrav vsem,
user posted image

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   RE: Oktobrke 2009 2.del
28.7.2009 11:05:32   
ninasiki
MUC MACA kdaj pa kje maš inekcijo ker mam jst tud v leonišču sam kdaj bom pa šla pa ne vem pa čestitke za službo bi blo fajn če bi bli vsi šefi tko cool

FEBRUARKA upam da bo vse cool držim pesti

PRAVODA za brcike  je vse odvisno od nas in našega razpoloženja pa jst sm tud uprašala mojo G. in je rekla da je odvisno kako leži lahko pa tud da ponoč brca in ker še niso brcike tok močne ti normalno spiš ne se sekirat mal bl porajti če pa vidš da že par dni ne čustš brcik pa pol pej k G. sam itak da jih boš boš vidla

COTKE jst sn jih oprava na 30 z arielo spring al neki tazga sam jih bom itak še enkrat ko dobim previjalno

SKAČICA mej le full lep ime HANA

ŠOPING jst ga bom prestaula na sredino augusta da dobim še kake dinčke k sm vsem naročila da za RD pa samo eurčke letos user posted image user posted image user posted image

krči ja dons ponoč sm mela pa tud jst probleme user posted image user posted image user posted image  ene 3x me je zagrabu user posted image

dobrodošla nova sm pozabla nick k sm mogla vse še enkat user posted image  pisat

no to je neki na hit se še javim papa

aja moj komad KC & The Sunshine Band - "Give It Up" hahahhahaha če je to oči naši mami peu pol je bla pa res boga user posted image user posted image user posted image user posted image



_____________________________

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: Oktobrke 2009 2.del
28.7.2009 11:08:14   
ninasiki
sm vedla da sm neki pozabla a te slikce za razpredelnico zdej kateri na ZS pošiljamo al kako zgleda sm spregledala user posted image

_____________________________

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?