marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Končno sem uspela za par minut za rač. Včeraj je imel mož nesrečo. Hvala bogu njemu ni nič hujšega (bolečine in pretegnjene mišice), avto pa je totalka. Potem sva imela letanje v zvezi s tem pa na urgenco kjer itak celo popoldan čakaš. Zjutraj sem se zbudila bolj utrujena kot sem šla spat, ker se je Tinej non stop zbujal in vsakič ful dolgo jokal preden je zaspal nazaj. Danes sem šla kupit knjigo Spi, dete, spi. Bomo poskusili. V petek peljem moža na kontrolo in Tineja na odvzem krvi, tako da dvomim da bom lahko prišla na kavico ker bomo vsi skupaj v mestu (tudi mož). Sem prebrala zgoraj omenjeno knjigo pa mi metoda, da bo ga pustila jokat ni blizu. Bova pa delno upoštevala nasvete. Torej pazila bova, da z jokom ne bo izsilil svoje (npr. da bi ga nosila) bom mu pa še vedno jasno kazala, da če me rabi sem ob njem. Iz posteljice ga bom ponoči vzela samo za dojenje, drugače pa ga bom potolažila v posteljici (no saj to sva že zdaj prakticirala, samo včasih sva ponoči popustila). Vem pa, da sva naredila napako, ker sva ga uspavala z zibanjem, petjem ipd. in sedaj brez tega ne zna zaspati. Potem pa to rabi tudi ponoči, ko se zbudi. Samo vseeno ga nisem pripravljena pustiti toliko časa jokat, da bi zaspal. Saj če malo jamra ne skočim takoj k njemu, če pa gre za pravi jok, ki se v minuti ali dveh ne pomiri, ga grem potolažit. Je pa zdaj začel tudi čez dan to uporabljat, da bi dosegel svoje. Tega pa ne bom dovolila. Ga imam v naročju, je sit, previt,... in počakam da se ipika pomiri, ker on bi da bi se ves čas dogajalo, da bi ga nosila ipd.
|