Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

žal mi je. Drži se in upaj za naprej.
 žal mi je. Drži se in upaj za naprej.  , slišat je pa lepo.
 , slišat je pa lepo. 
 hitro obišče, da boš lahko štartala s postopkom
  hitro obišče, da boš lahko štartala s postopkom  .
 .  
  .
 .  
  , plusek pa lažen itak več ne more biti. Mene malo joškice bolijo, če se nanje naslonim, ampak to je sigurno od Prometriuma, tako da si ne dajem lažnega upanja. Si pa ti še ena taka revica kot jaz in ena Daisy, ki se je zadnjič enkrat oglasila, pa Aquica naša, ki imamo tako malo celic. Bomo morale nekaj skupaj pogrunati, kako iz malega zraste veliko
 , plusek pa lažen itak več ne more biti. Mene malo joškice bolijo, če se nanje naslonim, ampak to je sigurno od Prometriuma, tako da si ne dajem lažnega upanja. Si pa ti še ena taka revica kot jaz in ena Daisy, ki se je zadnjič enkrat oglasila, pa Aquica naša, ki imamo tako malo celic. Bomo morale nekaj skupaj pogrunati, kako iz malega zraste veliko  . Joj, sorry, amapak sem se zdajle prav narežala, ko sem se si predstavljala, kako se ob vsakem gibu rokice tvojega možeka luč prižge
 . Joj, sorry, amapak sem se zdajle prav narežala, ko sem se si predstavljala, kako se ob vsakem gibu rokice tvojega možeka luč prižge  ....................
 .................... 

.
  .