Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Ljubica moja, bog daj, da ste vsi dobro. Pa čestitam, vešda
. Ekola, pa imaš tri dedce....mogoče pa bi lahko pri nas, po včerajšnjih
, morda zrihtali dve pupi, da bosta vaša lahko z enim avtom, takole v eko maniri, vasovala
.
...a vam je Bibon že rekel, da ma vas rad?
!!!
, pa poklicat ata.... Saj bi ga že včeraj, ampak vem, da bi me nahrulil...npr. prezgodaj delala test, al' pa kaj drugega...tole iskanje tematik, kje sem ga usrala, mu gre presenetljivo dobro od rok
, ne vem pa, če je ravno smiselno.... Kaj misliš? A je ata sploh kdaj katero poslal na krvnega, a je tole bolj za domači ziherhajt?
Ne, jaz se še ne špikam. Bom začela nekje začetek oktobra, če bo vse po sreči.
čestitke!!!!
.
. vsak dan pol ne vem, a bo ok al ne.
. Je rekel, da še ne znamo pipce odpreti, ko bi jo radi, pa vprašal me je, koliko sem stara, v smislu, da se enkrat pipca tudi zapre. Pa ja ne, saj sem komaj 37. Ni delal nobene panike, sva se še nasmejala na koncu. Takrat pa, priznajte, se mu prav zasvetijo oči, če je prej ves resen in čemeren. Tako, zdaj pa grem delat in ne mislit na vse skupaj.
. Sej še dolgo ne boš dojela... Tud me nismo....
, ima spet nek pregled. Upam, da se to kmal neha! Namesto da bi belila in urejala najino gnezdece pa laufava po bolnicah!