Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: II pričakujemo septembra 2009 13.8.2009 23:03:14
Blicka
Pozdravljene, sem nova na forumu. Danes sem dobila svojo prvo dozo - injekcijo pri dr. rešu - (IVF postopek), tako da upam, da tudi jaz septembra ugledam plusek, po natanko treh letih prizadevanj po naravni poti.
RE: II pričakujemo septembra 2009 14.8.2009 9:40:01
Tiki55
Jutro dečve,
tudi jaz se javljam za september, in sicer II pričakujem 5.9.
Katra55 obe imava petke v nicku in obe je ne pričakujeva 5., pa naj nama petke prinesejo srečo
S* tudi pri nas še upamo na čudež, drugače pa na začetku septembra pričakujem pošto od konzilija za 1. IVF postopek. Uspelo nama bo pa tako ali drugače, a ne. Stare borke se ne damo
RE: II pričakujemo septembra 2009 15.8.2009 21:24:37
Inčika
Ojla punce!
Evo ... mi se po hitrem splavčki vračamo po pol leta v borbo. V miru smo se preselili, si nabavili kužka, da ni preveč dolgčas, se vrnili iz dopusta, zdaj pa ponovno upamo na V avgustu nam žal ni uspelo, saj je pritekla točna kot urca, zato se selimo v september in je ne pričakujemo 15.9.
RE: II pričakujemo septembra 2009 16.8.2009 8:42:33
MiniMiska
Še ena, ki je upala v avgustu, pa se seli v september. Tečke imam zares dovolj, in pričakujem 12.9. Držim pesti za vse in hvala navijačicam, ker navijate :)
RE: II pričakujemo septembra 2009 17.8.2009 14:10:35
Njumi
IZVIRNO SPOROČILO: MiniMiska
Še ena, ki je upala v avgustu, pa se seli v september. Tečke imam zares dovolj, in pričakujem 12.9. Držim pesti za vse in hvala navijačicam, ker navijate :)
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy25
Še mene, še mene...torej, 16. krog pomoje, pa pričakujem 12.9....torej skup z MiniMisko spet :)
Ker je 12. 09. 2009 magičen zame (takrat mojemu postanem žena), želim vam (vsaki posebej), da v septembru bo veliko . Postajam torej vaša navijačica!
Srečno!
Moja hči (23 mesecev) uporablja dudo samo ponoči, ko gre spat. V vrtcu so jo od dude odvajali s popoldanskim počitkom, zato mislim, da je čas, da se dude popolnoma znebimo. Kako ste otroku pomagali, da se je znebil dude?