mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: elyy Punce ali je katera že začela s kakšno drugo hrano naprimer; zraven novalaca mu dodajam že take kašice od hippija,ki so od 4 mesecov(naredijo se z vodo).....pa se mi zdi da so mu kar všeč! a katera že kaj drugega daje....?? Ne - sem ji prejšnji teden speštala malo bučke iz omake in ji dala v usta, pa je z jezičkom porinila ven - to je eden izmed znakov, da še ni pripravljen na gosto hrano, ker ima še refleks izrivanja z jezičkom. IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Drugač sm pa zvedla zelo slabo novico,moja teta ne ravno več tako mlada je imela splav...bla pa je noseča 6 mesecev ...rodila je ...baje se otrok ni normalno razvijal al kaj pa jaz vem... Grozno, tako pozno v nosečnosti je to potem že kot porod. Uboga teta IZVIRNO SPOROČILO: KatMat o boga...to je pa grozno...jest sem tudi rodila v 6.mesecu Pokica, grozno, takole skupaj izgubiti oba ljubljenčka. IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Dober večer... Za nami sta 2 pestra dneva, včeraj cepljenje, danes pa rentgen in ultrazvok ledvičk. Lukec je bil priden in ni niti na ultrazvoku jokal, pravi pogumni fantek. Stanje ledvičk se je malce poslabšalo, samo glede na to da Lukec raste, so nekak v sorazmerju z rastjo, kar pomeni da se stvar malo umirja. Sedaj mora samo še začeti izginjati... Naslednji pregled ledvičk imamo nove. ali dec. dobimo datum... ...bravo za Lukca... Podpišem. IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Jst pa moram nekaj dobrega deliti z vami!!! Moj lubi je zdaj bil 2 tedna na LD in je skoraj čisto use noči vstajal in nahranil Anejčka!!! Mamica pa lepo pančkala, pa še slišala ni, kdaj sta papcala. A ni pridn??? Mali ga prav obožuje,..skos gleda za njim in čaka da ga v roke vzame. Ati rula!!! Kapo dol za očija Pa še za Dudico in Biba Majo. IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Meni je pa mami sporočila, da je od njenega brata sinček pristal na infekcijski (al pediatrični??) ker ga FUUUl glava boli, pa sploh ne vejo, kaj mu je Zdaj je v izolaciji, nihče ne sme niti na obisk Včeraj je bil sprejet, zdaj delajo pa preiskave... Najprej kri, pa čakanje.... Pa spet kri... Vglavnem gre takoooo počasi Najhuje je, da tut približno nimajo pojma, kaj mu je A ni Lake al katera že- ki se mal bolj na te zadeve spozna?? , da ugotovijo čim prej in da je kaj kar se hitro uredi.
|