|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pogovori o spolnih zlorabah
5.9.2009 23:37:54   
Anonimen
Od tistega otipavanja v očetovem kabinetu je minilo že precej let. Če sem oprostila sama sebi? Ne vem. Nočem več razmišljat o tem. Sem včasih trdila, da sem brihtna punca, pa sem v dani situaciji tako bedasto reagirala, da je groza. Po glavi mi je šlo, da moram biti prijazna do gostov, pa da ga moram na vsak način obdržat stran od kopalnice, kjer je moja sestra.
Sem nekaj časa pa tem dogodku vse povedala prijateljici, pa mi je rekla, da bi ga morala prijaviti. Da sem neodgovorna, ker to nisem naredila, sedaj pa ima on možnost, da se znaša še nad drugimi. Skratka " skregala" me je.
Povedala sem kasneje še mami in partnerju, drugim pa ne. Dolgo časa sem imela "navado", da ko sem imela težave ali probleme sem si skrempala kožo okrog pasu, po rokah, do krvi.
S časom sem se umirila. Probam ne misliti na to. Drugim ne razlagam. Tudi svojim otrokom ne bom.


(odgovor članu Sonrisa)
  Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: Pogovori o spolnih zlorabah
6.9.2009 10:45:02   
christiana21
Bravo otroci!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tole sem našla na 24ur.
 
Na Krku otroci obračunali s pedofilom
 

Hrvaški policisti so zagledali nenavaden prizor: skupina razjarjenih otrok je pretepala starejšega moškega. Policisti so ga rešili, nato pa so od otrok izvedeli, da moški le ni tako nedolžen.


V petek okoli 19. ure so hrvaški policisti naleteli na nenavaden prizor. V avtokampu Ježevac na Krku je skupina otrok pretepala starejšega moškega. "Pedofil, pedofil,“ so možje v modrem slišali kričanje razjarjenih otrok.Policisti so poskušali rešiti moškega, otroke pa so pozvali, naj se umirijo. Napadenega so privedli na policijsko postajo, kjer so ugotovili da gre za 57-letnega Nemca, ki je kot vzgojitelj letoval s skupino otrok iz nemškega prevzgojnega doma. Otroci so policistom povedali, da je vzgojitelj na nedostojen način božal njihovega 14-letnega prijatelja. Nato pa je dečka prisilil, da ga zadovolji. Zato so se odločili, da pravico vzamejo v svoje roke. Vzgojitelja so pridržali na policijski postaji.

_____________________________

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 127
   RE: Pogovori o spolnih zlorabah
6.9.2009 12:40:18   
ljupka
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Bravo otroci!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tole sem našla na 24ur.
 
Na Krku otroci obračunali s pedofilom
 

Hrvaški policisti so zagledali nenavaden prizor: skupina razjarjenih otrok je pretepala starejšega moškega. Policisti so ga rešili, nato pa so od otrok izvedeli, da moški le ni tako nedolžen.


V petek okoli 19. ure so hrvaški policisti naleteli na nenavaden prizor. V avtokampu Ježevac na Krku je skupina otrok pretepala starejšega moškega. "Pedofil, pedofil," so možje v modrem slišali kričanje razjarjenih otrok.Policisti so poskušali rešiti moškega, otroke pa so pozvali, naj se umirijo. Napadenega so privedli na policijsko postajo, kjer so ugotovili da gre za 57-letnega Nemca, ki je kot vzgojitelj letoval s skupino otrok iz nemškega prevzgojnega doma. Otroci so policistom povedali, da je vzgojitelj na nedostojen način božal njihovega 14-letnega prijatelja. Nato pa je dečka prisilil, da ga zadovolji. Zato so se odločili, da pravico vzamejo v svoje roke. Vzgojitelja so pridržali na policijski postaji.





Bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !


Jaz sem mnenja ,da popolnoma vsi ki so bili opsojeni zaradi pedofilstva ,mu vtetovirat sda bodo vsi lahko vedeli kakšen je!

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 128
   RE: Pogovori o spolnih zorabah
8.9.2009 21:27:17   
nadya
IZVIRNO SPOROČILO: powerwoman

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

nadya,se strinjam s tvojim razmisljanjem.Tudi jaz ne zastopim teh zensk...


Lahko samo rečem, da ne boš nikoli zastopila to. Kajti niti jaz ne zastopim sama sebe.

Res pa je, da se nočem še soočiti s tem. Počasi morda nekoč............


IZVIRNO SPOROČILO: nadya

da še vedno obiskuješ svoje starše in po temu sklepam, da sta še vedno skupaj? Jaz kot mama bi svojega moža v tistem trenutku čez vrata zabrisala, samo da bi kaj zaslutila. Pa če bi ga samo ven zabrisala bi jo še v redu odnesu, ker po vsej verjetnosti bi se mi utrgal....


Ja krivec sem, ker še vedno obiskujem svoje starše. Konec koncev je mama mama, in jo po eni strani razumem, ker vem, da ji je oče duha ubil. Tudi jaz sem jo spraševala zakaj ni kaj potem ukrenila in tak dalje. Pa sve se pogovorili.

Konec koncev, ona je moja mama in jo rada imam. Si pa ne zasluži, da zaradi kretena je še ona ob življenje.


Konec koncev, lahko me (glede na to, da večinoma ne morete verjeti, kako lahko še vedno obiskujem starše) imate za kakršnokoli osebo. Jaz vem da sem dobra mati svojih otrok in ljubeča in dobra mama.



Moram še to dopisati:
Morda res ni logično da obiskujem starše, z otroci sploh, ampak jaz vem, da niso v nevarnosti. Glede starej sina se je to zgodilo IN NIKOLI VEČ, da ga je spodaj prijel.
Otroci niso nikoli sami pri starih starših. Vedno sem ali jaz z njimi ali pa vsi štirje z možekom.

Obsojate me lahko, se zgražate nad mano in mojimi dejanji, morda sem zafurala v nekaterih pogledih ali v vseh pogledih v napačno smer, vem pa DA SEM ODLIČNA MAMA. In tega mi ne bo nihče odvzel.


Glede literature glede zlorab. Nobena literatura ti ne more pomagati, dokler si sam sebi ne oprostiš, kar se ti je zgodilo. Vem. Sem brala literaturo. Dala mi je marsikaj za misliti, toda,......... ko bom pripravljena, si bom že našla osebo, strokovno, in se pogovorila.

Na vseh področjih sem se že pobrala (mislim tista področja vse, kjer me je zloraba zatolkla), samo še na sampspoštovanju moram delati. Le tu je hakelc še. Toda tudi tu bom postala boljša in bolj samozavestna. Ko pa bom imela zadosti poguma, takrat pa bom naredila tudi korak dlje.



Čisto iskreno povedano ŽAL MI JE, DA SEM POVEDALA ZGODBO.


Aja pa še to. Človek pravi da naj pove zgodbo in si sčisti dušo. Kako, ko pa če nekomu poveš, se zgraža nad dejanjem posiljevalcem, nad dejanjem žrtve , ko pa poveš, pa si ti krivec, ki si uradno žrtev, krivec oz. posiljevalec pa....... ah bz.


Bodite močni in polni ljubezni. Najboljše smo, kljub našim bremenom.

LP



Evo ravnokar iz dopusta, zato šele zdaj komentar....

Powerwoman očitno me nisi razumela.... Napisala sem, da ne razumem mater zlorabljenih otrok, ki ravnajo tako kot tvoja. Nikakor nisem obsojala tebeuser posted image . user posted image user posted image user posted image

Christiana21: user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu powerwoman)
Neposredna povezava do sporočila: 129
   RE: Pogovori o spolnih zlorabah
9.9.2009 11:41:33   
ašatan0710
Spoštovana dekleta,

zelo ste pogumne. Odkrito ste spregovorile o svoji preteklosti, in težav v sedanjosti.
Tudi sama sem doživela spolno zlorabo v najnežnejših letih otroštva, s strani mojega strica. Večkrat sem iskala pomoč na forumih, pa se vedno pojavijo osebe, ki žalijo, ne razumejo.

Zato me je iskrenost vaših izpovedi, še posebej presenetila.

Sama se bom letos jeseni vključila v terapevtski program Frančiškanskega samostana. Letos maja mi je prekipelo-zakaj bi morala jaz trpeti zaradi preteklosti, če sem zdrava, inteligentna, sama skrbim zase, a ta preteklost, kot, da me tišči k tlom.

Sama zloraba je pri meni trajala od 3. pa do 10. leta. Vmes sem na to "pozabila". Zdaj pa ko imam svoje otroke je vse skupaj izbruhnilo na plan. Bojim se za njih, v vsakem moškem slutim pedofila.

Ko sem prebirala vaše zgodbe, sem se v vsaki nekako našla. Se vam ne zdi, da nekateri moški prav čutijo, katere ženske smo zaznamovane? Sama sem kasneje doživela še spolno nadlegovanje v službi, in še nekaj dogodkov. Kot bi mi (zlorabljene) oddajale posebne signale moškim.user posted image

lp, A.

(odgovor članu Sonrisa)
Neposredna povezava do sporočila: 130
   RE: Pogovori o spolnih zlorabah
9.9.2009 19:10:27   
christiana21
IZVIRNO SPOROČILO: ašatan0710

Spoštovana dekleta,

zelo ste pogumne. Odkrito ste spregovorile o svoji preteklosti, in težav v sedanjosti.
Tudi sama sem doživela spolno zlorabo v najnežnejših letih otroštva, s strani mojega strica. Večkrat sem iskala pomoč na forumih, pa se vedno pojavijo osebe, ki žalijo, ne razumejo.

Zato me je iskrenost vaših izpovedi, še posebej presenetila.

Sama se bom letos jeseni vključila v terapevtski program Frančiškanskega samostana. Letos maja mi je prekipelo-zakaj bi morala jaz trpeti zaradi preteklosti, če sem zdrava, inteligentna, sama skrbim zase, a ta preteklost, kot, da me tišči k tlom.

Sama zloraba je pri meni trajala od 3. pa do 10. leta. Vmes sem na to "pozabila". Zdaj pa ko imam svoje otroke je vse skupaj izbruhnilo na plan. Bojim se za njih, v vsakem moškem slutim pedofila.

Ko sem prebirala vaše zgodbe, sem se v vsaki nekako našla. Se vam ne zdi, da nekateri moški prav čutijo, katere ženske smo zaznamovane? Sama sem kasneje doživela še spolno nadlegovanje v službi, in še nekaj dogodkov. Kot bi mi (zlorabljene) oddajale posebne signale moškim.user posted image

lp, A.



Žal mi je za to, kar se ti je dogajalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , vem, da te je zaznamovalo.
Lahko napišeš kaj se je dogajalo in kako te je stric zlorabljal? Če ne moreš ali ne želiš, te bom razumela.
Kar se tiče obsojanja, pri enem ušesu notri, pri drugem ven, če pa prebereš, da te nekdo obsoja, pač te, nekateri nas ne razumejo, takšni so, mogoče so na tem področju omejeniuser posted image .

Ja, moški nekako razberejo kaj se nam je dogajalo, mislim, da so nam zlorabe razbile možnost reči ne, smo nekako labilne, ker nikoli nismo smele reči ne, zato smo neodločne, ko nečesa ne želimo.


_____________________________

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu ašatan0710)
Neposredna povezava do sporočila: 131
   RE: Pogovori o spolnih zlorabah
12.9.2009 13:09:04   
kamilija
ooo punce jest ko tole berem, mi grejo kocine pokonci, kaj se to dogaja. Najhujše mi je pa to, da navzven lahko vse tako lepo zgleda. Res mi je hudo za vas, ki ste to dale skozi.

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 132
   RE: Pogovori o spolnih zlorabah
14.9.2009 12:35:27   
ašatan0710
Kamilija!
zato moramo mi še bolj paziti na naše otroke.

christiana21
seveda ti bom zaupala svojo zgodbo-kmalu, lepo v miru, ko bom sama za računalnikom
lp, punce <3

(odgovor članu kamilija)
Neposredna povezava do sporočila: 133
   RE: Pogovori o spolnih zlorabah
20.9.2009 19:55:13   
christiana21
Punce, kam ste vse poniknile...vas jesen zdelujeuser posted image ?

_____________________________

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu ašatan0710)
Neposredna povezava do sporočila: 134
   RE: Pogovori o spolnih zlorabah
20.9.2009 22:04:50   
ljupka
Jaz sem bila 10 dni s svojo punčko v bolnici,bilo je kr hudo sedaj je spet  v odlični formi!


Imam pa še eno lepo novico,to,da sem noseča veste novica je pa da nosim dvojčke!user posted image user posted image user posted image
Ful sem vesela ,hkrati se bojim kako bom vse to zmogla ,že nazačetku me ful mantra kaj bo šele pol,kako bom rodila ,dojila dva ,ali bom zmogla vse to?

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 135
   RE: Pogovori o spolnih zlorabah
21.9.2009 8:23:06   
christiana21
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Bravo Ljupka, za dvojno srečo. Čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , zdaj pa le pazi nase.
Zakaj sta pa bile v bolnici? Od kod si ti pravzaprav? Če si bila v KC na Pediatriji, je mogoče, da sva se vidli..user posted image

Kar se pa tiče skrbi za dvojčke, pa mislim, da ti bo uspelo. Jaz imam doma karakterno zelo težko 4 mesečno punčko ( nedonošeno, zahirano, dvakrat že operirano, na eno operacijo še čakamo, mala ima posebne potrebe, noče normalnmo jest, tako, da imamo vedno ceremoniale in jok ter stok, pa histerijo, kaka v stomo-črevio izpeljejo ven iz telesa in na to se zalepi vrečka, ki se menja po potrebi ) in se prav bojim kako bo, ko bo moj dragi šel delat in bom ostala sama sebi prepuščena z njo. Do zdaj je on pomagal skrbeti za njo, ampak sva na tesno z denarjem (veliko smo bili na relaciji MB-LJ od njenega rojstva naprej) in mora it dragi delat za kakšen teden.

_____________________________

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 136
   RE: Pogovori o spolnih zlorabah
23.9.2009 21:04:50   
ljupka
Ja mal sem zasledila tvoje težave verjamem ,da ti je hudo in teško ,premagala si hujše ovire in boš tudi to !Najhujše je ko vidiš ,da ti je otrok bolan,a sam mu ne moreš pomagat,sam moraš bit močna in upat ,da bo enkrat boljš,to si zaslužiš!Jaz se tudi tega bojim ,da bi preveč zgodaj rodila,kaj se dogaja pri dvojčkih!Stem da imam 2 že doma!
Jaz sem iz NM !
Najprej je dobila vročino so rekli da je viroza,drug dan ji je pa začela bolet bradica in natekat cel spodnji del čeljusti ji je ful natekel,je rekla tašča,da je mogoče zob,ampak vem,da ima zobe zdrave da to ni!Smo šli nazaj zdravniku je pa poslala takoj v bolnico ,takoj infuzijo odvzem krvi in urina kri je bila ful slaba in je imela nekakšne bakterije v krvi,takoj antibijotik v žilo trikrat na dan devet dni,ampak ni pomagalo,se ji je začel gnoj delat,je mogla na operacijo ,10 min je trajala,da so ji prerezal in gnoj posesal ven vstavli so cevčico ,da se ji je še vn scejalo!Na začetku jo je hudo bolelo,tudi voltaren svečke niso pomagale ,pol je šlo počasi na boljš,no zdaj je že kot nova,verjetno bo šla drug teden v vrtec!

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 137
   RE: Pogovori o spolnih zlorabah
5.10.2009 14:08:43   
christiana21
babike, kam ste spet poniknile...?user posted image
Pridete gor, se razpišete, potem pa mrkuser posted image . Djte se kj javit.

_____________________________

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 138
   RE: Pogovori o spolnih zlorabah
5.10.2009 21:07:10   
nanč
Naj povem ,da se je tudi meni dogajalo podobno,sicer ne tako kot vam,podobno.Ne da se mi pisat o vsem tem,ker je preveč tega in ne da se mi vračat nazaj v spomine..!
V glavnem v življenju imam probleme,kot najstnik sem prekomerno uživala alkohol,droge...se čudim,kako to,da nisem bila odvisna zarad vseh teh substanc.Vse to pripisujem življenju,ki sem ga živela poprej.Sem bila na tabletah za depresijo,nato sem prenehala in spet začela z uporabo,ker drugače ne gre.Vedno si najdem koga,ki mi gre na živCE!!Sama sebi se gnusim zaradi tega,ampak ne vem več kako naj si pomagam,včasih se mi zdi,da nisem normalna,v mislih se pogovarjam sama s sabo.Obsedena sem z čistočo,urejeno mora biti v vsakem bivalnem prostoru,če je treba čistim do onemoglosti..včasih,oz.dostikrat se pa zbudim,čisto zamorjena z živci na koncu,brez volje...

Sem pa hvaležna mojemu možu,ki je toleranten,me poskuša razumeti,ampak kako dolgo??


_____________________________

kaj vse me dandanes čudi...

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 139
   RE: Pogovori o spolnih zlorabah
6.10.2009 8:03:39   
ljupka
Saj se ne moreš znebit slabih opčutkov,vsaka svojo bolečino prenaša po svoje in s svojimi tegobami in je nikoli ne pozabi!Samo nekak se naučiš z njo živeti,enkrat je čist pri miru in ti da dihati,naslednjič te že mori in stiska za vrat,ampak nekako se ne daš, da te stisne do konca!Poten se spet nekaj zgodi v življenju zakaj se ti splača živeti,zakaj se splača smejati in veseliti!Dobri možje ki nas razumejo in otroci ,ki nas radostijo in spravljajo v smeh,in otkriješ,da je svet v bistvu lep,kljup določenim izrotkom ,ki si ne zaslužijo besede ,da so ljudje,sam smo jih zasrale ,ker smo znale preživet in se imamo lepše kakor oni!

Sam  pogovor pomaga, da napišeš kaj se je zgodilo,da dojameš,da nisi sama nič kriva,tukaj smo vse ki to razumemo,in ena drugi stojimo ob strani,pozitivno glej naprej.Če imaš dobrega moža se mu prepusti,nasloni se na njegovo ramo ,in s časoma bo bolje!Srečno!


PW kje si ,kako je stabo ,napiši kaj?

Kristiana kako ti ,kako punčka?

(odgovor članu nanč)
Neposredna povezava do sporočila: 140
   RE: Pogovori o spolnih zlorabah
6.10.2009 15:11:55   
žaki
Lep pozdrav. Groza, ko človek bere takšne stvari. Sicer nikoli nisem doživela v takšni meri kot ostale ampak je bivši sosed nekaj poskušal parkrat. (Zdaj je stari kozel umrl). Ker smo bili dobri družinski prijatelji ter sosedi, smo se vsakodnevno obiskovali. Enkrat je prišel k meni v sobo in me začel objemati in božati po prsih; samo sem hitro dojela in pobegnila iz sobe. Začela sem se ga na veliko izogibati in od takrat sem zmeraj dajala  negativne komentarje, ko je nanesla beseda na njega. Mami sem enkrat povedala, zakaj taka reakcija, pa je enostavno rekla, da si zmišljujem in da se mi je zmešalo. Imela sem nekje 16 let. Tu se je tema zaprla in končala za vedno.


Kemična kastracija. To je edina rešitev za tako bolne ljudi. Treba je ubiti spolno slo v njih. Na poljskem so to sprejeli kot zakon. Mislim, da še par držav razmišlja v tej smeri. Samo problem je; kako dokazati, da je nekdo pedofil. Drugi problem; kako otroke prepričati, da spregovorijo pravočasno in da ne čakajo leta in leta, da pride tako daleč, da se njihovo življenje ne spremeni v trpljenje in pekel.

Sama osebno (bog ne daj) da zvem kaj takega, bi budali z vilico počasi oko po oko dala ven ("na tenane" kot pravimo mi) ne da bi trznila ...

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 141
   RE: Pogovori o spolnih zlorabah
6.10.2009 15:30:44   
christiana21
IZVIRNO SPOROČILO: ljupka

Saj se ne moreš znebit slabih opčutkov,vsaka svojo bolečino prenaša po svoje in s svojimi tegobami in je nikoli ne pozabi!Samo nekak se naučiš z njo živeti,enkrat je čist pri miru in ti da dihati,naslednjič te že mori in stiska za vrat,ampak nekako se ne daš, da te stisne do konca!Poten se spet nekaj zgodi v življenju zakaj se ti splača živeti,zakaj se splača smejati in veseliti!Dobri možje ki nas razumejo in otroci ,ki nas radostijo in spravljajo v smeh,in otkriješ,da je svet v bistvu lep,kljup določenim izrotkom ,ki si ne zaslužijo besede ,da so ljudje,sam smo jih zasrale ,ker smo znale preživet in se imamo lepše kakor oni!

Sam  pogovor pomaga, da napišeš kaj se je zgodilo,da dojameš,da nisi sama nič kriva,tukaj smo vse ki to razumemo,in ena drugi stojimo ob strani,pozitivno glej naprej.Če imaš dobrega moža se mu prepusti,nasloni se na njegovo ramo ,in s časoma bo bolje!Srečno!


PW kje si ,kako je stabo ,napiši kaj?

Kristiana kako ti ,kako punčka?



Žaki, dobrodošla.

Christiana je dobro, kolikortolikouser posted image , imam neke depresivne dneve na vsake toliko, ampak gre. Keš nas jeuser posted image  odkar mojemu dragemu od maja dolgujejo plače in je na čakanju, ampak tudi to bomo preživeli.
Kako si ti ljupka?

_____________________________

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 142
   RE: Pogovori o spolnih zlorabah
6.10.2009 15:43:38   
ljupka
Plujem nekako,največ trpim ko se spomnem na svojo staromamo ,ko se spomnem da je ni več ob meni tako jo pogrešam,njene mehke rokice,ki so me božale,bila je moj angel na zemlji,branila me je bret zlom(mojo mamo),njej sem se imela za zahvalt da sem živa!Minila so 4 leta otkar je ni,ampak jaz še vedno ne dojamem,in jočem vsak dan ko me stisne pri srcu,ker vem,da je ne bom več videla!
Drugač gre nosečnost me daje mal bol kot prej pri Jaki in Ani,kar naj bi bilo normalo,probam pozabit na strah,da bo z obema pikicama vredu!
Življenje gre naprej vsak dan je novo zmagoslavje!

Skrbi me za PW nič se ne oglasi ,upam ,da je z njo OK!

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 143
   RE: Pogovori o spolnih zlorabah
6.10.2009 16:27:30   
christiana21
Lepo, da je nosečnost ok, koliko si zdaj noseča?
Koliko si ti pravzaprav stara (če hočeš odgovori)user posted image .
Vem, da je hudo, ko nimaš stare mame ob sebi, meni je malo več, kot leto dni nazaj umrla mami in jo ful pogrešamuser posted image , se mi zdi, da mi je vedno huje.

_____________________________

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 144
   RE: Pogovori o spolnih zlorabah
6.10.2009 18:56:23   
ljupka
Marca sem jih imela 30,včasih se počutim,da jih imam 50 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
Noseča sem pa 11tin 3d,opčutek imam kot ,da sem 20t,dva sta pa je tog bolj naporno,saj bo tako mora biti,menda!
A z mamo si se razumela,ti je stala ob strani,pol je hudo!

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 145
   RE: Pogovori o spolnih zlorabah
14.10.2009 9:58:48   
christiana21
Ljupka, se je tebi kaj PW javila na ZS?

_____________________________

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 146
   RE: Pogovori o spolnih zlorabah
14.10.2009 10:12:48   
ljupka
Ne nič se mi ni javila in me ful skrbi zanjo!A tebi se je?Kako je z njo,a kaj veš?

Kako ti in tvoja punčka?

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 147
   RE: Pogovori o spolnih zlorabah
14.10.2009 10:27:54   
christiana21
Klara Gloria je slabo, ti bom kar sem prilimala kaj sem pisala k Mariborčankam in nedonošenčkom.
Mariborčanke:

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Ch.21 user posted image user posted image a spet bo moral v bolnico? To zaradi tega ker zgublja na teži? Boga pikica mala..user posted image user posted image  



Ne samo, da zgublja na teži, čudna je. Ne je prav, ogromno joka, spi skoraj nič.
Preden je šla na gastroenteorološki odd. na pregled oz hospitalizacijo, da ji pregledajo črevo, je jedla po 120 ml na obrok, skoraj preveč je pridobivala na teži, potem pa so ji tam dali Infatrini, ker ga ni hotela jest so ji ga še sladkali, mleko je bilo bolj nasitno in ga je nekako spravila v sebe 100ml, ko je prišla na začasni odpust nam niso dali Infatrinija s seboj (kupilo pa naj bi sega po paketih) in še drag je (zavarovalnica krije 40 ali 50%), steklenička po 100ml pa stane okoli 4 eur baje, to je nekje 32EUR na dan. No v glavnem, dajala sva ji Milulumil1 (ker ga je jedla skozi pridno), ampak ni hotela več jest, niti sladkanega. Pojedla je samo še po 80-90 ml. Bili smo odpuščeni iz Ljubljane (je revica od tam prinesla virozo), jedla je vedno manj, ampak vsaj med hranjenjem ni jokala in tudi na teži je še nekako pridobivala. Viroza je šla (grlo ni več vneto), driske so ji pa ostale, čeprav je kazalo, da bo šlo na boljše, je pol driske pol normalnega kakca v stomi, vsako hranjenje se je pa spremenilo v borbo. Mala odriva stekleničko, joka takoj, ko vidi stekleničko, mleko pljuva ven, poje 20-30ml, potem so pa vojne, začela je zgubljat na teži,...skratka cel kup dejavnikov je. Ampak jaz nočem, da gre spet v bolnicouser posted image user posted image . Stalno smo po bolnicah (pa gastroeneorolog, pa okulist, razvojna, nevrolog, zdravnik za ščitnico, kirurgi, pediatri...).

Nedonošenčki (včerajšnji post):

Glede naše pupike sem pa govorila s pediatrinjo nekaj minut nazaj. Izvidov blata še nima, nikakor pa ji ni všeč, da Gloria hujša. Od včeraj do danes je shujšala za 60g, skoraj nič več ne poje, revica samo neutolažljivo in obupano joka, ne pomaga niti crkljanje, niti duda, niti pesmice, vrtiljak nad zibelko,...
Strah me je kaj bo, iz dneva v dan je huje. Čakamo samo še na izvide, da vidimo kaj je z njo.
Tolikokrat smo že bili doma in tolikokrat smo morali nazaj v bolnico in vedno je bilo nekaj hudega, da je na koncu mala pristala v operacijski in so nam jo komaj rešili.

No, včeraj še izvidov ni bilo, danes imamo obljubljeno, da bo pediatrinja poklicala, ampak do zdaj še ni, če do 11ih ne bo klicala, potem kličem jaz.
Morem it, mala spet joka.


_____________________________

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 148
   RE: Pogovori o spolnih zlorabah
14.10.2009 10:28:21   
christiana21
Aja, s PW nisem nič govorila, nič se ni javila.

_____________________________

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 149
   RE: Pogovori o spolnih zlorabah
14.10.2009 12:35:13   
ljupka
Oh hudo držim pesti za tvojo pupiko,da bi se pozdravla!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?